Lohusalık

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zok
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sakın anlaşmalı boşanma arkadaşın dediği gibi git çekişmeli dava aç babalık davası aç tazminat davası aç hem bebeğini hem.lohusa halinle seni böyle bırakmak neymiş görsün ve Allah yardımcın olsun

Reactions: Zok
Amin ama yapılanlar çok zoruma gidiyor ben hak etmedim ben ona evlat verdim bı bekle sabret

Kimsenin yanına kalmaz ilahi adalet o kadar büyük ki.. sadece Allah'a havale et..
Güç ve kuvvet versin Rabbim sana. Asla kendini ezdirtme rica ediyorum bundan sonra. Sen ve bebeğin önemlisin gerisi hiç.

Teşekkür ederim amin kendimi savunup hakkımı alıyım yeter gerisini Allaha havale ederim çok küçük düştük çok asaglandik

Siz kaç yaşında evlendiniz? Profilinizde yaşınız 18 yazıyor.
Başka birinin konusunda evleneli 2 yıl olmadı daha demişsiniz.
Ne bu acele sizi kim kovalıyordu?
Fake olmanızı umuyorum yoksa bebeğe çok çok yazık

Yeni olduğu için bekliyorum bakalım napcak benim numaralarimi dağıtıyor suç arıyor bende

Yok 27 yasindaym severek evlendik

Bebeği gostermiyorum sadece resim at diyo resimle babalık mı olur hiç umrunda değil hiç yaşanmamış gibi devam ediyor hayatına nasıl insanlar bunlar

Bebeği gostermiyorum sadece resim at diyo resimle babalık mı olur hiç umrunda değil hiç yaşanmamış gibi devam ediyor hayatına nasıl insanlar bunlar
Yuh yani gerçekten böyle adamlara bebek çok fazla babalık vasfını haketmiyorlar

Teşekkür ederim hepinize şok oldum ondan yalvardim hep
Seni istemeyen birine yalvarma. Belli ki kv vs dolduruşa getirmiş. Bundan sonraki adım boşanmak başka çare yok. Kaç zamandır aramayan insanın sevgisi yok demektir

Seni istemeyen birine yalvarma. Belli ki kv vs dolduruşa getirmiş. Bundan sonraki adım boşanmak başka çare yok. Kaç zamandır aramayan insanın sevgisi yok demektir
Doğru söylüyorsun severek pesimde koşarak aldı bide böyle yaptı

Doğru söylüyorsun severek pesimde koşarak aldı bide böyle yaptı
Demekki gerçek Sevgi değilmiş elde etme duygusuymus. Lohusasn lütfen üzme kendini bebeğin için... Onun sana ve senin sütüne ihtiyacı var. Hiç yoksa hayatta bir tane dayanağın olacak olan bebeğin var. Allah kolaylık versin

Amin çok zor bir sınavdan geçiyorum şuan onlarda gayet mutlu şimdilik bakalım ne olacak tekrar bı hayat kurabilecek miyim yeniden nasıl yaşanmamış gibi yaşarlar

Daha neler neler yaptı şuan kendine kız bile arıyor
Neeee evli adam kendine kızmı arıyor Allahın dan bulsun canım terbiyesiz bulur birdaha bakalım o senin gibi davranacakmi

Daha neler neler yaptı şuan kendine kız bile arıyor
Ben senin yerinde olsam boşanmam o aradığı kızla bakalım nasıl birlikte olcak evlenmek istese evlenebilcek mi süründür şerefsizi çocugunu da hiç bir şekilde gösterme babalık sıfatını haketmiyor çünkü bir insan bu kadar vicdansız olamaz çok sinirlendim ana kuzusu adamlar evlenmesin ya valla kaç yaşına gelmişler bir büyümemişler

Reactions: Zok
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…