- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Amin ama yapılanlar çok zoruma gidiyor ben hak etmedim ben ona evlat verdim bı bekle sabret
Teşekkür ederim amin kendimi savunup hakkımı alıyım yeter gerisini Allaha havale ederim çok küçük düştük çok asaglandikHukuk davası ac babalık davası ve nafakani köküne kadar al , biran öncede bosan gitsin burda hiçbir zaman boşanma taraftarı değilim ama bir insanda Allah korkusu vicdan yoksa , sadece onun bunun lafiyla hareket eden bir kuklaysa ne baba olur nede sana koca . Allah yar ve yardımcın olsun , bebeginle çok mutlu bir hayatın olsun ...
Yeni olduğu için bekliyorum bakalım napcak benim numaralarimi dağıtıyor suç arıyor bendeSakın anlaşmalı boşanma arkadaşın dediği gibi git çekişmeli dava aç babalık davası aç tazminat davası aç hem bebeğini hem.lohusa halinle seni böyle bırakmak neymiş görsün ve Allah yardımcın olsun
Yok 27 yasindaym severek evlendikSiz kaç yaşında evlendiniz? Profilinizde yaşınız 18 yazıyor.
Başka birinin konusunda evleneli 2 yıl olmadı daha demişsiniz.
Ne bu acele sizi kim kovalıyordu?
Fake olmanızı umuyorum yoksa bebeğe çok çok yazık
Teşekkür ederim hepinize şok oldum ondan yalvardim hepÇocuk yapmadan önce aklı nerdeymiş ?!! Boşanmaktan başka çıkar yol yok... Şu an lohusasn kendini daha fazla üzmeye değmez...
Bende öyle düşünüyorum zaten benim acelem yok kendi düşünsün oğlu geçmiş kaynanam bidaha evlendirecek misbence süründür bu adamı hem terk ediyor hem de anlaşmalı bosanacakmis yok artik
Bebeği gostermiyorum sadece resim at diyo resimle babalık mı olur hiç umrunda değil hiç yaşanmamış gibi devam ediyor hayatına nasıl insanlar bunlarSakın anlaşmalı boşanma arkadaşın dediği gibi git çekişmeli dava aç babalık davası aç tazminat davası aç hem bebeğini hem.lohusa halinle seni böyle bırakmak neymiş görsün ve Allah yardımcın olsun
Yuh yani gerçekten böyle adamlara bebek çok fazla babalık vasfını haketmiyorlarBebeği gostermiyorum sadece resim at diyo resimle babalık mı olur hiç umrunda değil hiç yaşanmamış gibi devam ediyor hayatına nasıl insanlar bunlar
Profilinizde yaş 18 yazıyor oraya niye farklı yazdınız madem 27 olduğunuzu diyecektinizYok 27 yasindaym severek evlendik
Seni istemeyen birine yalvarma. Belli ki kv vs dolduruşa getirmiş. Bundan sonraki adım boşanmak başka çare yok. Kaç zamandır aramayan insanın sevgisi yok demektirTeşekkür ederim hepinize şok oldum ondan yalvardim hep
Doğru söylüyorsun severek pesimde koşarak aldı bide böyle yaptıSeni istemeyen birine yalvarma. Belli ki kv vs dolduruşa getirmiş. Bundan sonraki adım boşanmak başka çare yok. Kaç zamandır aramayan insanın sevgisi yok demektir
Daha neler neler yaptı şuan kendine kız bile arıyorYuh yani gerçekten böyle adamlara bebek çok fazla babalık vasfını haketmiyorlar
Demekki gerçek Sevgi değilmiş elde etme duygusuymus. Lohusasn lütfen üzme kendini bebeğin için... Onun sana ve senin sütüne ihtiyacı var. Hiç yoksa hayatta bir tane dayanağın olacak olan bebeğin var. Allah kolaylık versinDoğru söylüyorsun severek pesimde koşarak aldı bide böyle yaptı
Amin çok zor bir sınavdan geçiyorum şuan onlarda gayet mutlu şimdilik bakalım ne olacak tekrar bı hayat kurabilecek miyim yeniden nasıl yaşanmamış gibi yaşarlarDemekki gerçek Sevgi değilmiş elde etme duygusuymus. Lohusasn lütfen üzme kendini bebeğin için... Onun sana ve senin sütüne ihtiyacı var. Hiç yoksa hayatta bir tane dayanağın olacak olan bebeğin var. Allah kolaylık versin
Neeee evli adam kendine kızmı arıyor Allahın dan bulsun canım terbiyesiz bulur birdaha bakalım o senin gibi davranacakmiDaha neler neler yaptı şuan kendine kız bile arıyor
Ben senin yerinde olsam boşanmam o aradığı kızla bakalım nasıl birlikte olcak evlenmek istese evlenebilcek mi süründür şerefsizi çocugunu da hiç bir şekilde gösterme babalık sıfatını haketmiyor çünkü bir insan bu kadar vicdansız olamaz çok sinirlendim ana kuzusu adamlar evlenmesin ya valla kaç yaşına gelmişler bir büyümemişlerDaha neler neler yaptı şuan kendine kız bile arıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?