Lohusalık

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zok
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2017
53
1
1
26
Merhaba arkadaşlar ben yeni doğum yaptım eşim benden boşanmak istiyor 10 günlük bebekle terk etti beni çok aşık olarak evlenmiştik daha sonra iki görüştük daha sonra evlendik ama annesi beni hiç istemedi sonrada onları ben demedim diyip gelip istedi söz nişan düğün yaptık tabi ailemin katkısı da çok oldu şimdi 2 aydır annemdeyim eşim ne arıyor ne soruyor eşimin annesi babası görümcem istemiyor beğenmiyorlar beni daha yeni dogurdum hiç acımasızca bana yalvardım yine anlamadı

sebebi ne aile yuzundenmi cocuk yapmadan once akli nerdeymis.. 10 gunluk bebekle nasil birakti sizi ya ne vicdansiz

Cocuk yapmadan once neden terk etmedi yeni mi anlamis sevmedigini.Sizin adiniza cok uzuldum.Kv gorumcenin seni begense ne olcakki begenirse esiniz devam mi etcek evliligine.Adam olmamis anlasilan esiniz hakkinizda hyirlisi olsun.Ayriyeten seni 10 gunluk bebeginle terk eden adama ne diye yalvariyorsun anlamis degilim.

Beğenmiyor derken neyden şikayetçi ? Sizde değişen ne var ki bu kadar .

Valla ailesi önceden istemiyordu şimdi de böyle yaptı önceden çok iyiydik eşim bana çok aşıktı şimdi anlam veremiyorum olanlara soğudum istemiyorum diyo

Cocuk yapmadan once neden terk etmedi yeni mi anlamis sevmedigini.Sizin adiniza cok uzuldum.Kv gorumcenin seni begense ne olcakki begenirse esiniz devam mi etcek evliligine.Adam olmamis anlasilan esiniz hakkinizda hyirlisi olsun
Çok teşekkür ederim çok üzüntülü zamanlar geçirdim hiç bı şeyden anlamadım nasıl dogurdum onu bile bilmiyorum

boşanmaktan başka çare yok sanırım

Vay karaktersiz.. sizi istemeyen birine neden yalvarıyorsunuz? Ailen yanında işte şanslısın..
Çocuğun yüzünü bile gösterme o mahlukat kocana. Allah ıslah eylesin o aileyi

Çocuk yapmadan önce aklı nerdeymiş ?!! Boşanmaktan başka çıkar yol yok... Şu an lohusasn kendini daha fazla üzmeye değmez...

Vay karaktersiz.. sizi istemeyen birine neden yalvarıyorsunuz? Ailen yanında işte şanslısın..
Amin kimse aramıyor sormuyor bile ailem çok destekçi durumumuz iyi çok şükür

Çocuk yapmadan önce aklı nerdeymiş ?!! Boşanmaktan başka çıkar yol yok... Şu an lohusasn kendini daha fazla üzmeye değmez...
Çok üzüldüm ayaklarına kapanıp yalvardim dünya başıma yıkıldı sandım kimse duzeltmedi bile

Evet çok kötülük yaptılar şimdide dava bile acmiyor kendi gitti diyorlar anlaşmalı boşanma istiyor
bence süründür bu adamı hem terk ediyor hem de anlaşmalı bosanacakmis yok artik

Çok teşekkür ederim çok üzüntülü zamanlar geçirdim hiç bı şeyden anlamadım nasıl dogurdum onu bile bilmiyorum
ALLAH yardimcin olsun canim bebegin icin guclu olmalisin.Bebegin buyuyunce biraz anne birakip calisip kendibayaklatin ustunde durmaya bak geri donmeyi aklindan bile gecirme sana acimayan adama donersen jayatinin yanlisni yaparsin

Hukuk davası ac babalık davası ve nafakani köküne kadar al , biran öncede bosan gitsin burda hiçbir zaman boşanma taraftarı değilim ama bir insanda Allah korkusu vicdan yoksa , sadece onun bunun lafiyla hareket eden bir kuklaysa ne baba olur nede sana koca . Allah yar ve yardımcın olsun , bebeginle çok mutlu bir hayatın olsun ...

Amin kimse aramıyor sormuyor bile ailem çok destekçi durumumuz iyi çok şükür

Çok şükür canım . Sen değerlisin unutma bunu.. aramasın bırak. Bebeğine dört elle sarıl. İnşallah herşey güzel olsun hakkınızda...

Hiç suç kondurmaya kendine onlar çok yüksek insanlar çünkü

Çok şükür canım . Sen değerlisin unutma bunu.. aramasın bırak. Bebeğine dört elle sarıl. İnşallah herşey güzel olsun hakkınızda...
Amin ama yapılanlar çok zoruma gidiyor ben hak etmedim ben ona evlat verdim bı bekle sabret

ALLAH yardimcin olsun canim bebegin icin guclu olmalisin.Bebegin buyuyunce biraz anne birakip calisip kendibayaklatin ustunde durmaya bak geri donmeyi aklindan bile gecirme sana acimayan adama donersen jayatinin yanlisni yaparsin
Dava bile acmiyor napcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…