Beğenmiyor derken neyden şikayetçi ? Sizde değişen ne var ki bu kadar .Merhaba arkadaşlar ben yeni doğum yaptım eşim benden boşanmak istiyor 10 günlük bebekle terk etti beni çok aşık olarak evlenmiştik daha sonra iki görüştük daha sonra evlendik ama annesi beni hiç istemedi sonrada onları ben demedim diyip gelip istedi söz nişan düğün yaptık tabi ailemin katkısı da çok oldu şimdi 2 aydır annemdeyim eşim ne arıyor ne soruyor eşimin annesi babası görümcem istemiyor beğenmiyorlar beni daha yeni dogurdum hiç acımasızca bana yalvardım yine anlamadı
Çok teşekkür ederim çok üzüntülü zamanlar geçirdim hiç bı şeyden anlamadım nasıl dogurdum onu bile bilmiyorumCocuk yapmadan once neden terk etmedi yeni mi anlamis sevmedigini.Sizin adiniza cok uzuldum.Kv gorumcenin seni begense ne olcakki begenirse esiniz devam mi etcek evliligine.Adam olmamis anlasilan esiniz hakkinizda hyirlisi olsun
Evet çok kötülük yaptılar şimdide dava bile acmiyor kendi gitti diyorlar anlaşmalı boşanma istiyorboşanmaktan başka çare yok sanırım
Amin kimse aramıyor sormuyor bile ailem çok destekçi durumumuz iyi çok şükürVay karaktersiz.. sizi istemeyen birine neden yalvarıyorsunuz? Ailen yanında işte şanslısın..
Çocuğun yüzünü bile gösterme o mahlukat kocana. Allah ıslah eylesin o aileyi
Çok üzüldüm ayaklarına kapanıp yalvardim dünya başıma yıkıldı sandım kimse duzeltmedi bileÇocuk yapmadan önce aklı nerdeymiş ?!! Boşanmaktan başka çıkar yol yok... Şu an lohusasn kendini daha fazla üzmeye değmez...
bence süründür bu adamı hem terk ediyor hem de anlaşmalı bosanacakmis yok artikEvet çok kötülük yaptılar şimdide dava bile acmiyor kendi gitti diyorlar anlaşmalı boşanma istiyor
ALLAH yardimcin olsun canim bebegin icin guclu olmalisin.Bebegin buyuyunce biraz anne birakip calisip kendibayaklatin ustunde durmaya bak geri donmeyi aklindan bile gecirme sana acimayan adama donersen jayatinin yanlisni yaparsinÇok teşekkür ederim çok üzüntülü zamanlar geçirdim hiç bı şeyden anlamadım nasıl dogurdum onu bile bilmiyorum
Amin kimse aramıyor sormuyor bile ailem çok destekçi durumumuz iyi çok şükür
Hiç suç kondurmaya kendine onlar çok yüksek insanlar çünküVay karaktersiz.. sizi istemeyen birine neden yalvarıyorsunuz? Ailen yanında işte şanslısın..
Çocuğun yüzünü bile gösterme o mahlukat kocana. Allah ıslah eylesin o aileyi
Amin ama yapılanlar çok zoruma gidiyor ben hak etmedim ben ona evlat verdim bı bekle sabretÇok şükür canım . Sen değerlisin unutma bunu.. aramasın bırak. Bebeğine dört elle sarıl. İnşallah herşey güzel olsun hakkınızda...
Dava bile acmiyor napcam bilmiyorumALLAH yardimcin olsun canim bebegin icin guclu olmalisin.Bebegin buyuyunce biraz anne birakip calisip kendibayaklatin ustunde durmaya bak geri donmeyi aklindan bile gecirme sana acimayan adama donersen jayatinin yanlisni yaparsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?