- 23 Şubat 2023
- 59
- 11
- 30
- Konu Sahibi dreamcatche
Sırf bir kişiyle bile dertleşmek için bu konu başlıgını açtım. Kızlar ben doğum yaptım riskli bir doğumdu ameliyat uzun sürdü ve sonrasında eve döndük. Eve dönerken ben afedersiniz altıma kaçırıyor ve 2 operasyon geçirdiğim için dikiş sebepli yürüyemiyordum. Yani doğumla birlikte bir operasyon daha geçirdim. Neyse eve geldik bebek eşim ve ben, kaynanamlarda acil durum için anahtar vardı , eve girmişler evde böyle şarkı falan açmışlar ama nasıl kötü bir ortam birilerini çağırmışlar. Ben o halde altıma kaçırırken kalabalık bir yere girmek istemedim , mikrop enfeksiyon olur bebek var ben de cok kötü haldeyim evde kimseyi de istemedim sakince evime gitmek istedim duş almak istedim emzirmek istedim. Neyse evime girdim ev tabi parti alanı gibi. Bebek ağlamaya başladı , ben de o an kendimde cok değildim. “Ya cok kalabalık” demişim. İşte ben bunu dedim diye kaynanam bağırdı , elini kaldırdı bana, sen saygısızsın falan dedi kapıyı çarptı gitti, eşime o gece boyunca mesajlar attı ve mesajlarını okudum çünkü emzirirken ekranından gördüm “sorun sende değil karında, karın çok kötü, samimi değil, insan içine çıkmadığı için ne konuşacağını bilmiyor “ vs vs. Neyse olayın üstünden 3 ay geçti. Görüşmüyoruz cok ama torunları görmek istiyor, görüyor da. Sadece 3 ay geçti ama öfkemi de üstümden atamıyorum. Sürekli aklıma geliyor. Lohusayken bu yapılır mı ya ? Bir yeni anneye bu yapılır mı? Buarada annen baban nerdeydi derseniz ben sahipsiz gibiyim, annem babam yurtdışında, ve ablam abim kardeşim falanda yok.