- 4 Eylül 2020
- 15
- 10
- 29
-
- Konu Sahibi prenssannesii
Neden kizAbooov ben full cenabet geziyom öyleyse.
Bende oyle dusunuyorum ama cocukda emzirince aklima takildi4 ay olacak neredeyse doğum yapalı bizde hareket yok millete helekanama varsa abdest olmaz herhalde
Sezaryan oldum dogum yaptigim gece esim cok yorulmustu yatagimi ona verip kendim sabaha kadar hastane icinde yurumustum yatarsam kalkamam korkusuyla cok sukur kolay oldu20 gün önce doğum yaptınız, şu an istekli misiniz? Hiç ağrınız acınız sızınız yok mu? Vay maşallah.
Bebisi emzirince aklima takilmisti arkadaslarda zaten cenabet oluyosun abdest kabul olmaz cenabet gezersin falan demislerdiŞehvetle gelen sıvı gusül gerektirir şehvet yoksa gusüle gerek yok. Ayrıca lohusalık ve cunupluk ayrı şeylerdir yani tabi ki lohusayken de gusül alınır
Onu bende yapiyorum her dustan sonra ya takinti sanirimBenimki cinsellikten değil ama 40 gün boyunca her duşta gusül aldım psikolojik herhal de
Sevişmeden dahi o ıslaklık olabiliyo bende.Neden kiz
Şehvetle gelen sıvı gusül gerektirir şehvet yoksa gusüle gerek yok. Ayrıca lohusalık ve cunupluk ayrı şeylerdir yani tabi ki lohusayken de gusül alınır
Ama o daha zor. Ameliyat oluyorsunuz, karnınız dikişli. Ağrı acı var. 20 gün çok kısa.Sezaryan oldum dogum yaptigim gece esim cok yorulmustu yatagimi ona verip kendim sabaha kadar hastane icinde yurumustum yatarsam kalkamam korkusuyla cok sukur kolay oldu
Yanliz degilmisimSevişmeden dahi o ıslaklık olabiliyo bende.
Valla herkes cok sasirdi zaten bana ben bile sasirdim gerci normalde nazliyimdir ama bi anda ayaklandim kizAma o daha zor. Ameliyat oluyorsunuz, karnınız dikişli. Ağrı acı var. 20 gün çok kısa.
Yav herkes böyledir ki.Yanliz degilmisim
Almasına gerek yokki
Sezeryande karına kum torbası koymuyorlar mı ya? Koyuyorlardı bir ara.Ama o daha zor. Ameliyat oluyorsunuz, karnınız dikişli. Ağrı acı var. 20 gün çok kısa.
Nasil yaniAlmasına gerek yokki