- 4 Eylül 2020
- 15
- 10
- 29
-
- Konu Sahibi prenssannesii
Yok kiz torba morba koymadilarSezeryande karına kum torbası koymuyorlar mı ya? Koyuyorlardı bir ara.
Niye ki?Sezeryande karına kum torbası koymuyorlar mı ya? Koyuyorlardı bir ara.
Bebisi emzirince aklima takilmisti arkadaslarda zaten cenabet oluyosun abdest kabul olmaz cenabet gezersin falan demislerdi
Tesekkur ederimİbadet için değil cunuplugun giderilmesi için gusül alabilirsiniz. Bence en doğru bilgiyi Alo fetvadan alırsınız orayı arayın aldığınız cevap daha tatmin edici olacaktır.
ya çok dini konuya gircek ama nasıl kıl koparılamaz yav e dökülüyo zaten sevişirken saçtı bilmem neydi töbee. Bence dini zorlaştırmayalım.İbadet açısından evet gerek yok ama onun dışında mesela lohusayken tırnak kesilebilir ama cunupken yıkanmadan kesilemez vücuttan kıl koparilamaz bu sebeple gusül alsa daha uygun olur. Tabi başta dediğim gibi eğer şehvet yoksa normal akıntı kabul edilir ve gerek olmaz.
Yok ya bak sana 4 ay olmus dogum yapali tik yok demis birisiYav herkes böyledir ki.
Bilmiyorum valla, yıllar önce annem başka bir rahatsızlıktan ameliyat olunca kadın doğumda yanında ben kaldım. Odada diğer kadın sezeryanle doğum yapmıştı o zaman görmüştüm ama yanlış mı hatırlıyorum ki? Gerçi on yil kadar önceydi neredeyse.Niye ki?
İbadet açısından evet gerek yok ama onun dışında mesela lohusayken tırnak kesilebilir ama cunupken yıkanmadan kesilemez vücuttan kıl koparilamaz bu sebeple gusül alsa daha uygun olur. Tabi başta dediğim gibi eğer şehvet yoksa normal akıntı kabul edilir ve gerek olmaz.
ya çok dini konuya gircek ama nasıl kıl koparılamaz yav e dökülüyo zaten sevişirken saçtı bilmem neydi töbee. Bence dini zorlaştırmayalım.
Niye ki?
Almasina alirim kiz zor bisey degil tabiki ama tutmaz falan dediler cocukta emzirince mundar mundar emzirmeyeyim diye korktum tutmazsa diyeHmm ben gerek yok diye biliyodum ama sizde haklı olabilirsiniz alsa da iyi olur sanki eline mi yapıscak demial gitsin kız en garantisi
Değil mi yanlış hatırlamıyorum. Çok garip gelmişti bana anneme sormuştum açıklamıştı ama hatırlamıyorum. Karnın şişliği insin diye mi ne, emin değilim.Ay evet öyle bişey vardı bende şahidim o duruma.
Aynen soylemek istedigim oynu zatenBilmeden dökülende sorun yok canım zaten kısa sürede girip banyo yapıyoruz ama düşünsene arkadaş şimdi zaten lohusayim gusüle gerek yok diye belki 1 hafta banyo yapmayacak o zaman sıkıntı olur
Ay evet öyle bişey vardı bende şahidim o duruma.
Acaba karın sarkmasın diye mi? 6 yıl kadar önce teyzemin doğumu da sezaryen oldu, yanında bulundum. Öyle şey görmedim.Bilmiyorum valla, yıllar önce annem başka bir rahatsızlıktan ameliyat olunca kadın doğumda yanında ben kaldım. Odada diğer kadın sezeryanle doğum yapmıştı o zaman görmüştüm ama yanlış mı hatırlıyorum ki? Gerçi on yil kadar önceydi neredeyse.
Ya bi de şey mesela ben hazırlanıyorum ediyorum eşim gelene kadar heyecanlanıyorum daha sevişmeden o ıslaklık oluyo. Ama plan değişiyo mesela eşim gelemiyo ya da geldiğinde rahatsız vs oluyo gidiyom eşofmanımı giyiyom ama o sıvı gelmiş oluyo şimdi bu gusül mü gerektiriyo.Bilmeden dökülende sorun yok canım zaten kısa sürede girip banyo yapıyoruz ama düşünsene arkadaş şimdi zaten lohusayim gusüle gerek yok diye belki 1 hafta banyo yapmayacak o zaman sıkıntı olur
Bir fikrim yok maalesef. Neden yapiyorlardiysa vazgeçmişler demek ki o uygulamadan.Acaba karın sarkmasın diye mi? 6 yıl kadar önce teyzemin doğumu da sezaryen oldu, yanında bulundum. Öyle şey görmedim.
Ya bi de şey mesela ben hazırlanıyorum ediyorum eşim gelene kadar heyecanlanıyorum daha sevişmeden o ıslaklık oluyo. Ama plan değişiyo mesela eşim gelemiyo ya da geldiğinde rahatsız vs oluyo gidiyom eşofmanımı giyiyom ama o sıvı gelmiş oluyo şimdi bu gusül mü gerektiriyo.
Acaba karın sarkmasın diye mi? 6 yıl kadar önce teyzemin doğumu da sezaryen oldu, yanında bulundum. Öyle şey görmedim.
Değil mi yanlış hatırlamıyorum. Çok garip gelmişti bana anneme sormuştum açıklamıştı ama hatırlamıyorum. Karnın şişliği insin diye mi ne, emin değilim.
Baktım internetten şimdi, meraktan. Şey demişler: normal doğumda doğal yoldan atılan pis kan sezeryanle atilamadigi için koyuyorlarmış. Ne kadar doğru bilemiyorum tabi.Aynen canım sebebini hatırlamıyorum ama yapıyolardi