Lohusalık ve cinsellik

Bebisi emzirince aklima takilmisti arkadaslarda zaten cenabet oluyosun abdest kabul olmaz cenabet gezersin falan demislerdi 😊

İbadet için değil cunuplugun giderilmesi için gusül alabilirsiniz. Bence en doğru bilgiyi Alo fetvadan alırsınız orayı arayın aldığınız cevap daha tatmin edici olacaktır.

İbadet açısından evet gerek yok ama onun dışında mesela lohusayken tırnak kesilebilir ama cunupken yıkanmadan kesilemez vücuttan kıl koparilamaz bu sebeple gusül alsa daha uygun olur. Tabi başta dediğim gibi eğer şehvet yoksa normal akıntı kabul edilir ve gerek olmaz.
ya çok dini konuya gircek ama nasıl kıl koparılamaz yav e dökülüyo zaten sevişirken saçtı bilmem neydi töbee. Bence dini zorlaştırmayalım.

İbadet açısından evet gerek yok ama onun dışında mesela lohusayken tırnak kesilebilir ama cunupken yıkanmadan kesilemez vücuttan kıl koparilamaz bu sebeple gusül alsa daha uygun olur. Tabi başta dediğim gibi eğer şehvet yoksa normal akıntı kabul edilir ve gerek olmaz.

Hmm ben gerek yok diye biliyodum ama sizde haklı olabilirsiniz alsa da iyi olur sanki eline mi yapıscak demi😂😂 al gitsin kız en garantisi

ya çok dini konuya gircek ama nasıl kıl koparılamaz yav e dökülüyo zaten sevişirken saçtı bilmem neydi töbee. Bence dini zorlaştırmayalım.

Bilmeden dökülende sorun yok canım zaten kısa sürede girip banyo yapıyoruz ama düşünsene arkadaş şimdi zaten lohusayim gusüle gerek yok diye belki 1 hafta banyo yapmayacak o zaman sıkıntı olur

Ay evet öyle bişey vardı bende şahidim o duruma.
Bilmiyorum valla, yıllar önce annem başka bir rahatsızlıktan ameliyat olunca kadın doğumda yanında ben kaldım. Odada diğer kadın sezeryanle doğum yapmıştı o zaman görmüştüm ama yanlış mı hatırlıyorum ki? Gerçi on yil kadar önceydi neredeyse.
Acaba karın sarkmasın diye mi? 6 yıl kadar önce teyzemin doğumu da sezaryen oldu, yanında bulundum. Öyle şey görmedim.

Bilmeden dökülende sorun yok canım zaten kısa sürede girip banyo yapıyoruz ama düşünsene arkadaş şimdi zaten lohusayim gusüle gerek yok diye belki 1 hafta banyo yapmayacak o zaman sıkıntı olur
Ya bi de şey mesela ben hazırlanıyorum ediyorum eşim gelene kadar heyecanlanıyorum daha sevişmeden o ıslaklık oluyo. Ama plan değişiyo mesela eşim gelemiyo ya da geldiğinde rahatsız vs oluyo gidiyom eşofmanımı giyiyom ama o sıvı gelmiş oluyo şimdi bu gusül mü gerektiriyo.

Ya bi de şey mesela ben hazırlanıyorum ediyorum eşim gelene kadar heyecanlanıyorum daha sevişmeden o ıslaklık oluyo. Ama plan değişiyo mesela eşim gelemiyo ya da geldiğinde rahatsız vs oluyo gidiyom eşofmanımı giyiyom ama o sıvı gelmiş oluyo şimdi bu gusül mü gerektiriyo.

Onu erkeklerin ereksiyon olma hali gibi düşün gusül gerekmez

X