Bebek Beslenmesi Lohusalık depresyonu mu bu??????

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bana destek olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkürler inanın şu anda sadece desteğe ihtiyacım var yersiz eleştirilere değil benim bebeğim de çok zor oldu tüp bebekle kavuştum ona aylarca tüp bebek bölümünde yazıştım arkadaşlarımla yani bir bebeğe sahip olmanın ne kadar zor ve ne büyük bir armağan olduğunu biliyorum ama çok zor günler geçiriryorum yavrumu sevgimden muhtaç bırakmak istemiyorum onu çooooooooooook sevmek istiyorum hiç üşenmeden bıkmadan her idtediğinde yanında olmak istiyorum kendimi hiç düşünmek istemiyorum tüm varlığımı benliğimi ona adamak istiyorum ama yapamıyorum nolur yardımlarınızı ve dualarınız eksik etmeyin bizden

Bu yazılanları okuyubca kendimi görüyorum sizde.lohusa depresyonunu nasıl atlattınız ,ne kadar sürdü ,yardımlarınızı rica ederim

Cnm
bende yaşıyorum bunu psikyatrist oyle teshıs koydu. Lustral 100 mg dan gunde 2 kez ıcıyorum. Bende bebeğimi normal doğumla dünyayaya getirdim ama yanımda kimsem yoktu eşimi de almadılar refakçi olarak yanlızdım yani. annem yok zaten kayınvalidemde kendisi bakıma muhtaç başkada gelecek kimse yoktu. Neyse doğumdan sonra emdiremedim derken basur sorunları başladı ameliyattan döndüm, 10 gün hastanede yattık bebek kuvezde kaldı. e tabii bu arada süt de kesildi. Derken mamayla 2,5 aylık olmayı başardık.
Benim psikolojim berbat ruh hastası oldum. Çare bulamıyorum.Yardıma ihityacım var. Kimsesizlik beni deli ediyorrr....

Cnm senin yazdiklarin beni gercekten etkiledi.cok eski tarihli bir paylasim fakat belki siteye girer gorursun diye yazmak istedim.simdi nasilsin.zor gunlerini atlatabildin mi.bebibisin okul cagina gelmistir heralde..

Back