arkadaşlar belki bu kızın kaçıncı açtığı topik diyiyp bana sinirleniyorsunuz ama napıyım lütfen anlayışla karşılayın 11 mayısta doğum yaptım bebeğimi bir hafta sonra dra götürdüm aşırı kilo kaybı yüzüznden yattık meğerse emmiyomuş biz emdiğini sanmışız şimdi sağarak veriyorum ama kendimi hiç iyi hissetmeiyorum sürekli hasta ve halsiz gbiyim suratım sürekli asıl gülmez oldum kayınvaliem yanımda torununu çok seviyor bazen onu öyle sevmesi bile beni deli ediyor benden daha çok seviyormuş gibi geliyor sanırım içten içe kıskanıyorum geceleri de ben gidinceye kadar yanıma alayı dedi kabul ettik hiç üşenmeden kalkıp bakıyor beni emmediği için süt sağıp bırakıyorum psikolojim hiç iyi değil ben de pasiflora içip yatıyorum ama bence bu yaptığım doğru değil beslenme saatlerinde kalkıp kendim veriyorum sütünü bir kaç gün sonra gidecek kayınvalidem ama ben çok ikilemdeyim bebeğimi mecbur yanıma almak zorunda olduğumu biliyorum ama bazen ağlayınca sinşr oluyorum en başta hastanede de görmek istememiştim ama sonra tekrar hastaneye yatınca içim parçalandı bu hislerim ne zaman düzene gircek ne zaman tam anlamıyla anne olduğumu kabul edicem bilmiyorum
CANIM gerçekten çok zor anlatması tarif etmesi çok zor kendimi çok suçluyorum çocuğuma yeteri kadar sevemiyorum diye acaba bencil bir insanmıyım diye biran önce toparlanmak ve alışmak istiyorum ne zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bence senin başka sorunların var ve bunu sinirini bozak kişi yerine bebegine yansıtıyorsun eger öyleyse o senin bebegin o senden bir parçan onu sakın kimseyle kıyaslama o şuan çok masum çok muhtaç sana o şuan senden başka kimseyi hissedemiyor ve göremiyor ve emzirmek anne ve bebek arasındaki o özel bagı güçlendiren şeydir aslında ihtiyaçtan ziyade ona çok iyi bakmalısın annesi...
arkadaşlar belki bu kızın kaçıncı açtığı topik diyiyp bana sinirleniyorsunuz ama napıyım lütfen anlayışla karşılayın 11 mayısta doğum yaptım bebeğimi bir hafta sonra dra götürdüm aşırı kilo kaybı yüzüznden yattık meğerse emmiyomuş biz emdiğini sanmışız şimdi sağarak veriyorum ama kendimi hiç iyi hissetmeiyorum sürekli hasta ve halsiz gbiyim suratım sürekli asıl gülmez oldum kayınvaliem yanımda torununu çok seviyor bazen onu öyle sevmesi bile beni deli ediyor benden daha çok seviyormuş gibi geliyor sanırım içten içe kıskanıyorum geceleri de ben gidinceye kadar yanıma alayı dedi kabul ettik hiç üşenmeden kalkıp bakıyor beni emmediği için süt sağıp bırakıyorum psikolojim hiç iyi değil ben de pasiflora içip yatıyorum ama bence bu yaptığım doğru değil beslenme saatlerinde kalkıp kendim veriyorum sütünü bir kaç gün sonra gidecek kayınvalidem ama ben çok ikilemdeyim bebeğimi mecbur yanıma almak zorunda olduğumu biliyorum ama bazen ağlayınca sinşr oluyorum en başta hastanede de görmek istememiştim ama sonra tekrar hastaneye yatınca içim parçalandı bu hislerim ne zaman düzene gircek ne zaman tam anlamıyla anne olduğumu kabul edicem bilmiyorum
bunlar lohusalıkta olan şeyler canını sıkma iki aya kadar düzelecektir
bende yaşadım bu durumu eşim yeni işe başlamıştı onun stresi bir yandan işini beğenmiyordu o zamanlar şükür iyi şimdi.insanın psikolojisi bozuluyor ben bebeğe bakamam edemem diyorsun altını bile değiştirmek istemezdim ben tek kalmak hiç istemezdim tek kalınca kötü oluyordum gece kalkınca zoruma giderdi kendi bebeğim gibi benimseyip sevemezdimağlar dururdum ay ne günlerdi yaç.ama geçip gidiyor şimdi içime koyasım geliyor bebeğimi geçip gidiyor sabırlı ol.
çok teşekkürler canım umarım dediğin gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?