arkadaşlar belki bu kızın kaçıncı açtığı topik diyiyp bana sinirleniyorsunuz ama napıyım lütfen anlayışla karşılayın 11 mayısta doğum yaptım bebeğimi bir hafta sonra dra götürdüm aşırı kilo kaybı yüzüznden yattık meğerse emmiyomuş biz emdiğini sanmışız şimdi sağarak veriyorum ama kendimi hiç iyi hissetmeiyorum sürekli hasta ve halsiz gbiyim suratım sürekli asıl gülmez oldum kayınvaliem yanımda torununu çok seviyor bazen onu öyle sevmesi bile beni deli ediyor benden daha çok seviyormuş gibi geliyor sanırım içten içe kıskanıyorum geceleri de ben gidinceye kadar yanıma alayı dedi kabul ettik hiç üşenmeden kalkıp bakıyor beni emmediği için süt sağıp bırakıyorum psikolojim hiç iyi değil ben de pasiflora içip yatıyorum ama bence bu yaptığım doğru değil beslenme saatlerinde kalkıp kendim veriyorum sütünü bir kaç gün sonra gidecek kayınvalidem ama ben çok ikilemdeyim bebeğimi mecbur yanıma almak zorunda olduğumu biliyorum ama bazen ağlayınca sinşr oluyorum en başta hastanede de görmek istememiştim ama sonra tekrar hastaneye yatınca içim parçalandı bu hislerim ne zaman düzene gircek ne zaman tam anlamıyla anne olduğumu kabul edicem bilmiyorum