- 15 Temmuz 2012
- 2.404
- 94
- 163
- Konu Sahibi sonayyanar
-
Sonayyanar@hotmail.com adresim..fiyat bilgim hiç yok bulamadımki kıyaslıyayım diğerleriyle
Açılmıyooo canımfile:///C:/Users/win7/Desktop/Yeni%20klas%F6r/IMG_20140117_232831.jpg
file:///C:/Users/win7/Desktop/Yeni%20klas%F6r/IMG_20140117_233316.jpg
telefonla çektim bide bazadan çıkardım ütüsüz yastığıda süslü çok güzel ihtiyaçtan dolayı satıyorum
canm resimlerin üzerine sağ tıkla bağlantıyı yeni sekmede aç yazıyo en üstte onu tıkla açılıyor resimler başka türlü olmuyo sitedeki düzenlemeden dolayı
Hmam tabletten giriyorum ben laptopdan bakmam lazım onunda şarzı yoktu bakıcam birazdan uğraşırdım sizide
ben de merak ettim şu takımları ben lap-topla giriyorum ama bende de yokHmam tabletten giriyorum ben laptopdan bakmam lazım onunda şarzı yoktu bakıcam birazdan uğraşırdım sizide
önemli değil canm işin görülsün dua et yeter el örgü pikeli takımlar çift kişilik onları görmek istermisin
Evde çift kişilik yatağıma sereceğim için evet diyorum..ama açılmıyooooooo(
hakkını helal et canım hemen bakıyorum inşallah gelmiştir.mailine attım canm geldimiinşallah gelmiştir yoruldum valla
:18: gelmemiş canım maalesef
sübhanallah niye gelmiyo acaba dur siteye yüklemeyi deniyim :44:
isterseniz yarın devam edin yoruldunuz
yvru ağzı ve krem dimi rwngi pembe çıkmış sanki şimdi oğlan olcek ya mavi olsaydı hemen alırdım bunu aaa ama tek kişilikmiş bu çift kişilikte var demiştiniz olsun arkadaşlarda arıyo fiyatı nedir acaba be çok beğendim tamda bele bişee arıyorum ama dediğim gibi evde çift kişili yatağımada sereceğim iin kafa karıştı şimdi bi de rengi..oldu canm üzülme ekledim sonunda
yvru ağzı ve krem dimi rwngi pembe çıkmış sanki şimdi oğlan olcek ya mavi olsaydı hemen alırdım bunu aaa ama tek kişilikmiş bu çift kişilikte var demiştiniz olsun arkadaşlarda arıyo fiyatı nedir acaba be çok beğendim tamda bele bişee arıyorum ama dediğim gibi evde çift kişili yatağımada sereceğim iin kafa karıştı şimdi bi de rengi..
yok canım hiç düşündüğüm renkler değil çift kişilikler..eklediğin çift kişilik olaydı yaa keşke..fiyat olarak ne düşünüyosun..yok canm resimde öyle çıkmış yavruağzıdır kızada erkeğede olur okadar takılma bence ama sen bilirsin genede çift kişilik olanlarında biri turuncu güzel bi turuncu diğeri lila rengi gerçekten almayı düşünürsen ekliyim beğenmezsen kargoyu ödemen koşuluyla geri alırım problem değil beğenceğine eminim :106:
yok canım hiç düşündüğüm renkler değil çift kişilikler..eklediğin çift kişilik olaydı yaa keşke..fiyat olarak ne düşünüyosun..
yok canım uğraşma.tek kişilikte aklım kaldı ama 1 gece içinde okadar ödeyemem çift kişilik olsaydı o düşünürdüm inan teşekkürler.uğraştın okadar..özelden yazdım canm diğerininde resimlerini atayım istersen bence kararın değişir onlar el örgüsü çünkü
yok canım uğraşma.tek kişilikte aklım kaldı ama 1 gece içinde okadar ödeyemem çift kişilik olsaydı o düşünürdüm inan teşekkürler.uğraştın okadar..
:44:
tek kişilik olduğu için vazgeçtim canım..turuncuda hiç sevmediğim bir renkturuncu olan uyar bence sana ama yinede sen bilirsin önemli değil böyle bişey arıyosan bu fiyattan aşşağa bulabilceğini sanmıyorum alacak olursan fiyatta yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?