Öncelikle merhaba 24 yaşındayım 4 sene önce panik atak tedavisi kondu 32 gün önce doğum yaptım 7. Aya girerken hamileliğim de akan bi suya piknik yapmaya gittik gecesinde beni bi korku bastırıp kusmaya panik yaşamaya başladım durduk yere sonra hiç iyi olamadım hep hasta olmaktan ölmekten korktum evde yanlız kalamadım vücudumu dinleyip sürekli kurmaya vesvese almaya başladım hamileliğim de çok değildi ama doğumdan sonra çok kötüledim her gün ağlar oldum ölcem diye her gün acildeyiz bütün poliklinikleri gördüm hepsi temiz düşünün ki stresten ritim bozukluğum oldu sağlık anksiyetesi teşhisi kondu ama garip bi şekilde vücudum da garip şeyler oluyor beynim uyuşuyor içi dönüyor beynimin içi acıyor resmen anlatamadığım ataklar geçiriyorum beynimde kalbim sıkıştırıyor hep ve göğüs kafesimde ağrı hep tırnaklarım bile ağrıyor artık ve bu ağrılar normalde dayanılır ama benim bu ağrılar sırasında ruhum sancıyor intşhar etme düşüncesine giriyorum kendimi zor tutuyorum içimden bişey öldür kendini kurtul diyor aslında dayanılacak ağrılar ama benim ruhuma ağır geliyor givi anlatamıyorum eşim lohusalıktan diyor ama dayanamıyorum niye oluyor başına gelen var mı