• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El lohusa pijama takımı arıyorum.

karadenizki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
1.075
86
163
İstanbul
Kızlar merhaba.

Erkek bebeğim olacak allah izin verirse Haziran ayında. Yalnız piyasada pijama takımları çok pahalı elinizde L beden lahusa pijaması olan varmı? az kulllanılmış yada sıfır.

canım pijama değil gecelik ara bence. Pijamayla zor oluyormuş

karar veremedim aslında kimi pijama diyor doğumdan sonra çünkü bez konuyormuş onun sağlam tutması adına birde bacaklarıjıızn üsümemesi adına. Gecelikte doğum öncesi ii olur aslında. Muayene sırasında falan kolaylık olur

$IMG_1203.jpg

canım hm marka, l bedene uyar, fiyatı 15 tl

cok cok rahat ettim kullanırken

Eklentiler

• $20131031_204929.jpg
    $20131031_204929.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 72
  • $20131031_205102.jpg
    $20131031_205102.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 78
karar veremedim aslında kimi pijama diyor doğumdan sonra çünkü bez konuyormuş onun sağlam tutması adına birde bacaklarıjıızn üsümemesi adına. Gecelikte doğum öncesi ii olur aslında. Muayene sırasında falan kolaylık olur

doğumumuzun ne olacağını bilmiyoruz sezeryan olursa sonta filan takılacak pijama kullandırmazlar zaten hemşireler gecelik giyin diyormuş. Yaz ayı olacak üşüyeceğimizi sanmam zaten önemli olan ayakları sıcak tutman, çorap filan giyicez artık.

doğumumuzun ne olacağını bilmiyoruz sezeryan olursa sonta filan takılacak pijama kullandırmazlar zaten hemşireler gecelik giyin diyormuş. Yaz ayı olacak üşüyeceğimizi sanmam zaten önemli olan ayakları sıcak tutman, çorap filan giyicez artık.

bu druudma haklıısn canım. Bakalım evde benim çok şirin krem geceliğim vardır ve üstünün sabahlığı çeyiz alışveirşinde aldırmıştım. Saten aldırmamıştım bilerek kullanışlı bişrey olsun diye. Onalrı bile kulllanmadım yani düşün. Olursa onları giyerim bir denemem lazım

Back