- 16 Aralık 2019
- 20.488
- 1
- 82.070
- 598
- 32
- Konu Sahibi benden anne olmaz
İlk kızımda 7 günden sonra tek kaldım. Küçük kızımda hiç kimse yoktu yanımda hala nefes alıyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bende kimseye muhtaç olmam çok dua ediyorumben kaldım bisey olmadi.
hatta eşim şehir dışına çıktı yalnız kaldım falan.
ha biri olsa yardım etse rahat uyuyup bebeğe rahat bakmak güzel olur tabi ama çoğu insan ne kv ne annesiyle yapamiyo. ben yapamadım bir hafta kaldılar yolladım ikisini de.
Ben böyle şeyler duyunca hemen şunlar geliyor aklıma.elin almanina fransizina amerikalisina bir şey yapmıyor sadece bize mi yapıyor diyorum.bunlar batıl inançlar.Arkadaşlar doğumuna az kaldı beni de korku sardı doğumdan çok lohusalıkta korkuyorum çünkü kv" tek kalmıyosun 40 gün mezarın açık olur 1 ay ben durucam 1 ay annen" dedi ama ben istemiyorum ona da söyledim. Bunlar bana batıl inanç geliyo sizce ben tek kalmalı mıyım kendime güveniyorum inşallah çok zor durumda olmam da kimseye muhtaç olmam çünkü kv beni darlıycak biliyorum
İlk kızımda 7 günden sonra tek kaldım. Küçük kızımda hiç kimse yoktu yanımda hala nefes alıyom
Ben baktım tek başıma. Büyük kızım 2,5 yaşındaydı o zaman . Küçüğüm 10 gün küvezde kaldı prematüre doğdu. Sorsan aslanlar gibi kv var anam var ama . Geceleri eşim destek oldu bana . Zor bi lohusalık atlattım ama çok şükür geçti. Şimdi büyük 4 küçük 1,5 yaşındailki kac yaşındaydı dutluk. ben de kimseyi istemiyorum. sadece çocuğu emanet etmek gerekecek. kim baktı büyüğe?
şimdiden stres yapmayın. ben de sizin gibi aman ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza bey diye yaklaştım. altıncı gün sütüm kesildi. yolladım bir gün boyunca uğraştım. zorla da olsa geldi.İnşallah bende kimseye muhtaç olmam çok dua ediyorum
ya ben salağım gerçekten birde yaşım 23 küçükken başımı ezmeye çalışıyoDoğuracak olan sizsiniz, kimin yanınızda bulunacağına siz karar vereceksiniz. Gerekirse kavga çıkarın, ayılın bayılın falan. Ay hiç işi bilmiyonuz.
keşke yardım için gelse çok karışacak biliyorum zaten beni sinir etmek için neler neler yaptı gerçekten çok dua ediyorum bazen kendime de kızıyorum aslında çok stres yaptığım içinşimdiden stres yapmayın. ben de sizin gibi aman ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza bey diye yaklaştım. altıncı gün sütüm kesildi. yolladım bir gün boyunca uğraştım. zorla da olsa geldi.
o da bana ders oldu. hadi sizin aranız bozulmasın aile huzuru kaçmasın ama o bebeğin rızkı ne olacak?
annem gelir sağol deyip gecmeniz lazım. bebeğinize yazık stres oldug gibi bebeğe geciyo çünkü
inşallah bende de böyle olur <3Sezeryan dogum yaptim annem bir hafta kaldi gitti evde tek kaldim, korkma falan gibi bir sorun olmadi.
Ben baktım tek başıma. Büyük kızım 2,5 yaşındaydı o zaman . Küçüğüm 10 gün küvezde kaldı prematüre doğdu. Sorsan aslanlar gibi kv var anam var ama . Geceleri eşim destek oldu bana . Zor bi lohusalık atlattım ama çok şükür geçti. Şimdi büyük 4 küçük 1,5 yaşında
Ne korkuyorsunuz ya desenize once kendi annem gelicek onun yaninda daha rahat soyunurum ederim, diger turlu utanirim hem oncelikle ona ihtiyac duyuyorum kusura bakma diye.Ahh ahh keşke kaynanam annemden bile kıskanıyo beni korkumdan evime çağırmıyorum ne zaman annemi çağırsam kendisi de geliyor doğru düzgün yanlız kalmıyorum gizli gizli geliyo annem
Arkadaşlar doğumuna az kaldı beni de korku sardı doğumdan çok lohusalıkta korkuyorum çünkü kv" tek kalmıyosun 40 gün mezarın açık olur 1 ay ben durucam 1 ay annen" dedi ama ben istemiyorum ona da söyledim. Bunlar bana batıl inanç geliyo sizce ben tek kalmalı mıyım kendime güveniyorum inşallah çok zor durumda olmam da kimseye muhtaç olmam çünkü kv beni darlıycak biliyorum
Valla ya hatta bi kere ben anneme kalmaya gitmiştim bi kaç gün sonra kv beni çağırdı dedi annene kırıldım bende dedim ki niye noldu o da bana dedi ki bana diyebilirdi ki abla Ayşe bende kalabilir mi ben orda sinir oldumİlk once anneniz kalsin nekadar istiyorsa sonra kv gelebilir annenizin kalmasina kv karisamaz ne munasebet ayrica kimin nekadar kalacagina ben karar veririm bunlar sacmalik de gec o kimki karisiyor anneninde nekadar kalacagini belirlemis gicik sey
Onun söylenme sebebi mikrop ve bakterilere çok açıl oluyor bünye bebek gibi oluyorsunuz adeta kısa bir süre ondan. Bence kendi anneniz kalsın doğum şekliniz ne bilmiyorum fakat sezaryen se yardıma ihtiyaç oluyor benim olmuştu daha doğrusu. Benim annem yurt dışından geldi yirmi gün kaldı sonrasını biz eşimle hallettik .şu şekilde yapın bence anneniz gelsin baktınız kendiniz gayet idare ediyorsunuz yollarsınız .Arkadaşlar doğumuna az kaldı beni de korku sardı doğumdan çok lohusalıkta korkuyorum çünkü kv" tek kalmıyosun 40 gün mezarın açık olur 1 ay ben durucam 1 ay annen" dedi ama ben istemiyorum ona da söyledim. Bunlar bana batıl inanç geliyo sizce ben tek kalmalı mıyım kendime güveniyorum inşallah çok zor durumda olmam da kimseye muhtaç olmam çünkü kv beni darlıycak biliyorum
keşke yardım için gelse çok karışacak biliyorum zaten beni sinir etmek için neler neler yaptı gerçekten çok dua ediyorum bazen kendime de kızıyorum aslında çok stres yaptığım için
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için çok dikkatli oluyorum ilk aylar bende biraz ipleri eline vermiştim şimdi zor alıyorum salaklığım işteNe korkuyorsunuz ya desenize once kendi annem gelicek onun yaninda daha rahat soyunurum ederim, diger turlu utanirim hem oncelikle ona ihtiyac duyuyorum kusura bakma diye.
Sonra da iyiyim iyilestim tesekkurler gelmene gerek yok diye gecistirirsiniz.
Ayrica ne munasebet annemi cagiramiyorum, sizin evinize kim gelirse gelsin caniniz ne zaman istiyorsa kv yi cagirirsiniz, emrivaki yapiyorsa da siz de karsi emrivaki yapip simdi musait degiliz bidahakine seni de davet ederim dersiniz ve davet edilmeden gelmemesi gerektigini ogrenir.
Evliligimin ilk aylari ben de sıkıntılar yasadim ama bu derece musade etmedim asla.
Hele hele de dogum yapcam anneme ihtiyacim oldugu an ilk bir ay ben kalicam diyecek he yok oyle dunya. Lutfen hayatinizin iplerini biraz kendinize alin, sizi o iplerden istedikleri yere cekmesine daha fazla izin vermeyin.
Yoksa lohusaliginizda her zamaninizda iskence olur yazik.
Bu mesajınızı SS aldım sağolun<3o sesiniz çıkacak yapacak bisey yok. ömür boyu sessiz kalamazsınız. ben yasadiklarimi yazdım size. bana ders oldu size de olsun.
annem gelecek sağol anne 40 im çıkınca gelirsin sen. istersen gündüzleri gel der geçersiniz.
cevabı dinlemeyin ben böyle karar aldım deyip kapatacaksınız kulakları dinlemeyeceksiniz.
Rabbim yardım ediyo inanki . Küçük kızımın çok zor bi bebekliği vardı . Sürekli ağlardı falan. Gece yatmaz asla. 1 saatlik uykuyla gezdim hep. Yemek yiyemedim . 1 ayda 9 kilo birden verdim.geçmiş olsun canım zor olmuş cidden maşallah bebislerine
benim de annem kv uyudu ben gece gündüz baktım güya yardıma geldiler önüme bi tas yemek yapıp koyamadılar. yaptıkları gaz yapan yiyecekler oluyodu ya da. eşim hem ise gitti hem gece uyanabildigi kadar bana yardım etti.
benim oğlan dört yaşında kardes geldiğinde dört buçuk 5 arası olacak. ben hastanede tek kalsam eşim baksa diyorum ama hesap hesabı tutar mı bakalım.