lohusa gecelik ve pijama takımları ile ilgili yardım

tuay1086

kocasına aşık :)
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
299
5
118
Ankara
arkadaşlar ben şuan 27 haftalık ikizlerime hamileyim. doğumum kesin sezeryan olacak. geçen hafta kendime bir tane lohusa geceliği bir tanede lohusa pijama takımı aldım. sorum şu.. normalde ben L beden giyen biriyim lohusa takımlarındada kendi bedenini alacaksın dediler bende L beden aldım ama eve geldiğimde denedim 26 haftalık göbeğimle ikiside tam oldu yani doğuma yakın zamanlarda bana gelmezler. kafam çok karıştı doğumdan sonra kalan göbeğimle kullanabilirim herhalde ama ya doğumdan önce herhangi bir sebepten dolayı yatmak zorunda kalırsam malum ikizlerde göbek çok büyük oluyor o zamanda bir tane çok büyük bir takım mı almam gerekiyor? siz aldıklarınızı hangi beden aldınız. aynı problem emzirme sütyenlerindede geçerli kaç beden alacağımı bir türlü bilemiyorum.

merhabalar ,

XL alsaydın değiştirme imkanın varsa değiştir bence çünkü doguma daha zaman var söylediğin gibi göbeğin büyüycek hastanedede yatışda giyiniceksin.doğumdan hemen sonrada göbek inmiyor zaman alıyor bence dökümlü durması daha da iyi olur hareketlerin kısıtlanmaz çünkü ameliyatlı olup bebek bakmak da zor .. emzirme sütyeni yerine emzirme atleti almanı tavsiye ederim çok daha rahat oluyor ..

rabbim bebeklerine kavuştursun.:emir_bebek::nazar:

merhabalar ,

XL alsaydın değiştirme imkanın varsa değiştir bence çünkü doguma daha zaman var söylediğin gibi göbeğin büyüycek hastanedede yatışda giyiniceksin.doğumdan hemen sonrada göbek inmiyor zaman alıyor bence dökümlü durması daha da iyi olur hareketlerin kısıtlanmaz çünkü ameliyatlı olup bebek bakmak da zor .. emzirme sütyeni yerine emzirme atleti almanı tavsiye ederim çok daha rahat oluyor ..

rabbim bebeklerine kavuştursun.:emir_bebek::nazar:

teşekkür ederim fikir verdiğin için canım tekrar giyip bi bakayım ben.

Back
X