Bayıldım. Yenge sen misin diyesim geldi.
O çocuk abinle yengenin çocuğu. Maddi ve manevi yardımı kesip sadece bir aile gibi abin ve yengenin yanında olursanız bence karşılıklı daha rahat edersiniz. Evet baban annen çocuğu çok seviyorlar ama inan ki en çok annesi seviyor. O annenin de bir tane annesi babası var. Senn ailen nasıl kıymetliyse yengenin ailesi de öyle. O yüzden annen değil de yengenin annesi baksın bebeğe. Hem daha tecrübeliymiş de madem. dolaplarını da açmaz belki..
Benim anneannem de dayım, yengem ve onların oğulları için canını verir. Ölür ölür dirilir. Dayımın oğluna yengem çalışırken hep anneannem baktı. Sonuç ne kavgalar kıyametler gürültüler koca bir hiç. Anneannem bu kadar sevginin ve emeğin karşısında biraz daha ailenin içinde olmak istedi. Onlarda daha sık kalmak, onların her haftasonu yatıya gelmesini beklemek, dayımın şimdi 17 yaşında olan oğlunun her gün aramasını beklemek gibi. anneanneme gelmek yerine yengemin annesine gittiklerini gördüğünde kadın depresyonlara giriyor.
Bu kadar sevgi iyi değil yani. Bırakın o çocuğu annesi babası sevsin. Senin annen baban evlat sevgisini tatmış. Bırak yengen de tatsın istediği gibi yetiştirsin evladını..
Ağzına sağlık ...calisip mecburen bırakıyor insanlar çocuğunu ama izin gününde getirmek istemeyebilir şahsen ben ise başlayınca butungun kaynannmda olcak başka zaman neden getireyim izin günümde alır anneme gotururum