Lohusa dönemi nasıl unutulacak

Gerçekten kimseyi görmeyin ya.
Size faydası olmayan hiç kimseyi görmeyin eşiniz dahil.
Hele o eş ailesiyle sıfır irtibat kurun.
Daha ne kadar huzursuz hissedebilirsiniz.

Üzüldüm okuyunca benim yaşadıklarımı dusununce hic biseymis allah sabir versin ne dicemi bilemiyorum esin adam gibi adam olsaydi bu hale gelmezdin aileside bu kadar yapamazdı

Allah yardimcin olsun kardesim. Cok zor ben de yasadim hemen hemen ayni seyleri. Destek aldim olmadi. Neden mi olmadi. Esim hala yanimda olmadigi icin. Yanimda olsaydi, beni ve cocugumu kollasaydi daha cabuk toparlanirdim. Cunku bayaninbuna ihtiyaci var. Kendini bilmez basiretsiz eslerimiz bunu anlqyip yanimizda olsalardi inanin evlilikte sorun kalmazdi. Cunku bir bayan hele hele dogum yaptiysa kendini bir kus gibi caresiz hissedebiliyor. Dua edin. Bize de kendinize de. Allah yanimizda.....

MF yeni bebişinde böyle sorunlar yaşamazsın inşallah canım dehşete kapıldım okuyunca..

Canım senin durumunda da artık sert şekilde tepkini koyman ve bebeğine odaklanman gerekiyor bence.
Kimseyi dinleme gerektiğinde sözünü geçir...
Allah yardımcın olsun böyle ailede zor..

Canım benim Nasıl üzüldüm bilemezsin, gözlerim doldu.

Bu nasıl bir aileymiş böyle, meme sıktırmak nasıl birşeydir, Nasıl kaba bir tabir, kp'nin tavırları sadistlik, bencillik, hele ufacık çocuğu kuşa gagalatmak, aman Yarabbi dedim, ben yerinde olsam, o evden kaçardım.

Kocana söyleyecek söz bulamadım, anlayışsız, kaba, manyağın teki!!! Terbiyesizmiş. Korun ve 2. Çocuğu yapma. Bu adama değmez.

oha bu ne ya ben şok. kusura bakma ama cahiller sürüsünün ortasına düşmüşsün. bunları gören ailen çık gel kızım demiyosa onlar da cahil demektir. bilemiyorum. hiç biriniz bana normal gelmediniz. senin zaten psikolojik destek alman lazım kesinlikle. bu ne ya.

Allahim yaaa Allah belalarini versin bu kv lerin yemin ederim.o duruma geldim. Ne istiyolar bizden ne ne ne???

Aynen diger cocuklarina da ayni olsa dicem ki psikolojisi bozuk.. Ama degil.
Gercekten benzermisiz.. Allah evlatlarimiza saglik versin, ne diyelim..

Ah ah iyi diyon hoş diyon da senin dediklerini yapan insanlari oyle bir bilirler ki onlara zaten ne kv ne eş birsey diyemez dese bile başına geleceklerini bilirler ama bu eziyetleri yapan insanlar karsindakinin birsey demeyecegini herseye aglasa bile herseye kirilsa bile hic önemi yok çünkü bilirler gelinlerinin birsey yapamayacagini

E yapsınlar işte...hayat çok kısa...kimsenin kahrını çekmeye değmez...yut yut nereye kadar...şimdi içine atarlar yarın al sana tansiyon kalp bilmem ne...yazık değil mi?

Beyinsiz kv de bana bi doğurdun burnumdan getirdin demişti ortalığı kızıştıran o ama yılanın başı olarak beni ilan etti her zamanki gibi.. ama içim çok rahat çünkü oğlu da anasının ne mal olduğunu kabul etti.. beni az doldurmadı.. ben de yalan söylese bile o benim annem diye onu destekledim hep dedi.. o kadının gazıyla el bile kaldırdı bana anası da oohhh yaptı.. bu dünyanın bi de altı var.. ellerimle yakasına yapışıcam o adi kadının..

Alsak o kaynanaları saçlarına elimie dolayıp o duvar senin bu duvar benim dövsek de içimiz soğumaz

Alsak o kaynanaları saçlarına elimie dolayıp o duvar senin bu duvar benim dövsek de içimiz soğumaz
Aynen katılıyorum arkadaşım.. soğuycak yanım kalmadı zaten.. kadını görünce hasta oluyorum ya var mı böyle bi şey.. hele lohusayken ay şimdi gelcek yine ortalığı karıştırcak diye pencere önünde turlayıp dururdum.. ve stresten döküntüm oldu hep.. kızarıp kabarıp dökülüyodu bütün vücudum..

Allah fırsat vermesin bidaha ellerine inşallah.. ki benim kv ne kv ne kp görmemiş.. kocasıyla çocuklarıyla bi başına mutlu huzurlu gelmiş.. niye bana eziyet ediyon be dangalak.. bazen diyorum ölse bi bardak suyu içimden gelerek vermem..

çok üzüldüm inanın. Umarım şimdi daha iyisinizdir. Gerçekten sarsıcı şeyler yaşamışsınız.

Benim lohusaligimda aynıydı esinin ailesi cahil görgüsüz insanlar hele o kp sık boğazını herifin sen neden uyarmiyorsun kp onca şeyi yaparken bebegine,ben sürekli ufacık şeyde uyardım söyledim ki kusengec tipler olamalarina rağmen bana yapilani kaldiririm ama cocugum icin aslaaaaa senin o esin neden babasi bunları yaparken sesi çıkmıyor yanlış anlamayın ama bebeginize bir anne olarak çok uzuldum yapilanlara lütfen kendinizi ve en önemlisi bebeginizi ezdirmeyin esinde sorumsuz biri anlaşılan karşına al konuş sıkıntılarını anlarsa ne ala anlamazsa da bir yon ver hayatına bebegin oncelikligin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…