• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lohusa dönemi, ben mi hassasım :)

Bu hassaslik degil bence bulupta bulanmak ..smdi bana atarlancaklar bak lohusalikkk bidi bdidi bidi

Ben hem sezeryanli halimle hemde evde tek başima lohusaligin zirvesini yaşadim kocam yurt disindaydi ne annem ne kaynanam kimsem yoktu banyo yapamiyordum yaa bebegime bisey olur uyanir aglar diye kafayi yiyordum az kalsin ayhhhh

Merhaba kızlar
Lohusa dönemindeyim 17 günlük .. Bebeğimle alışma sürecindeyiz .. Annem ev işlerine bakıyor eşimde bana destek oldu bu süreçte . Eşim bugün işe başladı..
yalnız bu süreçte bana kızar mısınız yada abartıyor da olabilir malum hassas dönemim :)
Bebeğimi emziriyorum tam gazını çıkaracağım, eşim elimden alıyor ver hayatım gazını çıkarayım. Ben dönüp kalıyorum . Gece sürekli bana sen yat sen yat hayatım yahu diyorum sonuçta bebek uyumayınca , huzursuzsa nasıl yatayım yani başlarda beni düşünüyor sanıyordum lohusayım diye ama şimdiler de garip gelmeye başladı . Elimden alması beni 2.plana atması tamam hoşuma gidiyor ilgilenmesi ama .. bi kaç defa ben dedim hayatım işe gideceksin yarın uykusuz kalma dedim ne alaka hayatım ben onun babasıyım tabiki uykusuz kalacağım dedi, bir şey demedim senin gibi bende seni düşünüyorum dedim bende annesiyim 😆 ben mi abartıyorum ya ..
Bacım benim koca da aynen böyleydi kırkı çıkınca etrafında kimseyi bulamayacaksın annem bi hafta kaldı bence keyfini çıkar bol bol uyu dinlen uyu ki sütün bol olsun.

Back