Gercekten kadin milletine yaranilmaz. Bunun nesi rahatsiz etti sizi?Merhaba kızlar
Lohusa dönemindeyim 17 günlük .. Bebeğimle alışma sürecindeyiz .. Annem ev işlerine bakıyor eşimde bana destek oldu bu süreçte . Eşim bugün işe başladı..
yalnız bu süreçte bana kızar mısınız yada abartıyor da olabilir malum hassas dönemim :)
Bebeğimi emziriyorum tam gazını çıkaracağım, eşim elimden alıyor ver hayatım gazını çıkarayım. Ben dönüp kalıyorum . Gece sürekli bana sen yat sen yat hayatım yahu diyorum sonuçta bebek uyumayınca , huzursuzsa nasıl yatayım yani başlarda beni düşünüyor sanıyordum lohusayım diye ama şimdiler de garip gelmeye başladı . Elimden alması beni 2.plana atması tamam hoşuma gidiyor ilgilenmesi ama .. bi kaç defa ben dedim hayatım işe gideceksin yarın uykusuz kalma dedim ne alaka hayatım ben onun babasıyım tabiki uykusuz kalacağım dedi, bir şey demedim senin gibi bende seni düşünüyorum dedim bende annesiyimben mi abartıyorum ya ..
Bu donemde hormonal olarak kadinlar asabi-cocugunu kimseye vermez-asiri korumaci olabilirler. Her hissettiginiz normal. Bu hislerin hepsi bebeginize en iyi sekilde bakabilmeniz icin varlar ve hormonlariniz tarafindan yonetiliyorlar.Merhaba kızlar
Lohusa dönemindeyim 17 günlük .. Bebeğimle alışma sürecindeyiz .. Annem ev işlerine bakıyor eşimde bana destek oldu bu süreçte . Eşim bugün işe başladı..
yalnız bu süreçte bana kızar mısınız yada abartıyor da olabilir malum hassas dönemim :)
Bebeğimi emziriyorum tam gazını çıkaracağım, eşim elimden alıyor ver hayatım gazını çıkarayım. Ben dönüp kalıyorum . Gece sürekli bana sen yat sen yat hayatım yahu diyorum sonuçta bebek uyumayınca , huzursuzsa nasıl yatayım yani başlarda beni düşünüyor sanıyordum lohusayım diye ama şimdiler de garip gelmeye başladı . Elimden alması beni 2.plana atması tamam hoşuma gidiyor ilgilenmesi ama .. bi kaç defa ben dedim hayatım işe gideceksin yarın uykusuz kalma dedim ne alaka hayatım ben onun babasıyım tabiki uykusuz kalacağım dedi, bir şey demedim senin gibi bende seni düşünüyorum dedim bende annesiyimben mi abartıyorum ya ..
Merhaba kızlar
Ya dediğim gibi bende kendmi dışlanmış gibi hissediyorumEvet abartıyorsun hemde fazlasıyla. Sen zaten emzirmekk zorundasın ilk zamanlar emzirmek zor ve yorucu. Adam seni dinlendirmek için alıp gazını çıkarıyor. Ben anlamam deyip gidip başka odaya uyumuyor. Sen daha ne istiyorsun
Aynen eşim . Ben emziriyorum o gazını çıkarıyor altını değiştiriyor falan .. hatta bazen annene çaktırma diye sohbet ediyor onunla banada sürekli sen yat kuzum diyor ama ben sanki beni dışlıyormuş gibi hissediyorum lohusalık dönemimden demekki hassaslıkAksine mutlu olmalısın burda ne başlıklar var, lohusa döneminde nasıl davranan kocalar var. Şükür ki kocan iyi biriymiş. Benim eşimde ben lohusayken beni hep dinlendirdi, ben emzirdim sadece, gazını eşim çıkarırdı altını eşim alırdı. Bana hep sen uyu dinlen kızımızın sana ve sütüne ihtiyacı var derdi. Ben emzirirken bana su getirir hala. Bunların hepsi çok değerli
Seni kimse dışlayamaz merak etme bebeğinin en çok sana ihtiyacı var, şu an biraz hassassın ama bakış açını değiştirirsen daha kolay olur. Eşin hem sana yardım etmeye çalışıyor hem de babalık yapıyor. Sen nasıl anneysen o da babaAynen eşim . Ben emziriyorum o gazını çıkarıyor altını değiştiriyor falan .. hatta bazen annene çaktırma diye sohbet ediyor onunla banada sürekli sen yat kuzum diyor ama ben sanki beni dışlıyormuş gibi hissediyorum lohusalık dönemimden demekki hassaslık
Kocasından şu desteği görmek için herşeyini verebilecek kadın varken bir tık şımarıklık yapıyorsunuzMerhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?