- 18 Temmuz 2024
- 675
- 642
- 35
- Konu Sahibi theddumann1
O hisleri yaşamadan lohusalık geçiren mı var. Ve en kötüsü de hiçbir suçu günahı olmayan eşime kızıyordum, tavır yapıyordum...39 günlük anneyim evde yalnız kalınca ölecek gibi hissediyorum sanki hiç geçmeyecek bu günler bebeğim hep küçük kalacak sanki hep ağlayacak geceleri hep uyanık kalacağım sanki yalnız bakıyorum hiç kimse yok yanımda. Eşim işe gidince ağlamak istiyorum bebeğim ağlayınca çok strese giriyorum özellikle gece işe gittiğinde çok bunalıma giriyorum atlatan var mı lütfen söyleyin. Ne zaman alışacağım buna? Ne zaman kolaylaşır bakımı ne zaman çok ağlamaz çok stresliyim lütfen yardım edin
Geçiyor merak etmeyin, 40 ı çıkana kadar biraz sıkıntı keder, sonrası bebiş de dış dünyaya alışıyor siz de bebeğe...
Sakin olun, bebeğinizi sevin, evmis yemekmis, temizlikmis düşünmeyin 1 ay kirli kalınca bir şey olmuyor, yatıp uyuyun bebek uyudugunda.
Ben 40 günlük süreci dizi izleyip kendimi rahatlatarak kafamı boşaltarak geçirdim. Size ne keyif veriyorsa onu yapın. Varsa yakınınızda sevdiğiniz kişiler bebeği de alın gidin, evden çıkarılmaz hurafelerine aldırmayın. Ben günlük markete çıktım bebeğimle, hava değişimi iyi geliyordu bana, yoksa bir odanın içinde insan kurdukca kuruyor..
Geçecek, sabredin, güzel düşünün..