Lohusa+2 çocuk+Tatil

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
7.212
4.181
103
herkese merhaba. Kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Eşim uzun bir göreve gidecek ve ben onu malesef 10 ay göremicem şuan 40 günü dolmamış bir bebeğim var. Ve haliyle hala lohusalık dönemindeyim. 35. Günümüz. Bugün tatile gideceğiz . Gideceğimiz yere uçakla gidemeyiz. Mecbur araba ile gitcez. Büyük kızım iki yaşında az çok laftan anlıyor babası idare edebiliyor. Ama küçüğün sağı solu belli olmuyor. Eşim tatil diye tutturdu. Büyük kızım için istiyor . Çünkü o yokken biz hiç bir yere gidemeyiz araba ile bana zor olur mu? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Birde benim kanamam biteli çok oluyor. Akıntı rengimde çoktan düzeldi. Sadece 40 çıkmasını bekliyorum denize girebilir miyim?? Bebeğim 35 günlük kanguru içine koyabilir miyim? Bebeğimi güneşten sıcaktan korumak için ne önerirsiniz? Bu Arada emziriyorum sadece anne Siri alıyor sütümü sağıyorum ama şırınga ile içebiliyor biberon kabul etmiyor bu bana çok sorun olur mu? Otelde değil kendi evimize kalıcaz onda sıkıntı Yok. Kafam Allah bullak siz olsanız gide miydiniz bana bi akış verin nolur

bebekle en kolay tatil ilk 6 ay yapılır zaten...
kanguru değil de sling olabilir. 0 ay itibariyle kullanılabilen kanguru modelleri de var sanırım.
arabada huzursuz oluyor mu? bir yerlere gittiniz mi kısa da olsa?

Ben olsam giderim. Orasi da kendi evinizmis nasilsa. Kaldi ki otelde bile cok rahat ediyor insan evden daha kolay. Kanamaniz bittiyse denize girebilirsiniz. Havuza girmeyin derim hala hassas olabilirsiniz
eşim havuza çocuktan dolayı girmiyor bende girmem zaten. Bende kendi evim olmasa cesaret edemem hiç ama inş kolay olur bana

büyük kızınızı eşiniz idare edebiliyorsa sıkıntı olmaz. Bebeğiniz arabada uyuyorsa yolculuk da problemsiz olur. Kendinizi sıkmayın tatilin tadını çıkartın sizin için de iyi gelecektir. Denize girme konusunu doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim.

bebekle en kolay tatil ilk 6 ay yapılır zaten...
kanguru değil de sling olabilir. 0 ay itibariyle kullanılabilen kanguru modelleri de var sanırım.
arabada huzursuz oluyor mu? bir yerlere gittiniz mi kısa da olsa?
Arabada genelde uyuyor bi saat sadece yolculuk tecrübemiz . Daha önce aldığım bi kanguru var ama kaç ay için hiç bilmiyorum

Teşekkür ederim :)

arabada uyur zaten. sorun olmaz. peki sadece şırıngayla mı veriyorsunuz? doğrudan memeden emmiyor mu?
Doğrudan meme emiyor anan ön süt fazlam var mecbur iönden sağım yapıyorum o sütü de şırıngayla veriyorum. Süt sağım makinem pil ile kullanılabiliyor arabada sağım yapabiliyorum. Göğsüm ön sütle dolduğunda bebeğim boğulacak gibi oluyor direk ememiyor.

emen bebek en kolayı..
denize vs girin tabi kanamanız bitmiş 40 la ne ilgisi var ki..
ana kucağı var mı şemsiye altında ana kucağına koyarsınız mis gibi olur..

Git tabikide hem kendi evinmiş çok daha rahat edersin. Eşin kızınla denize gider gelir sende evde bebeğini emzirirsin uyutursun vs.. öğleden sonra bebeğide çıkartıp Denize girersiniz hep beraber.. kanaman bittiyse sıkıntı olmaz bence çok takma kafana evham yapma.. kızını oto koltuğuna bebeğide pusete koyup gayet güzel yaparsın yolculuğuda.. elbet sıkıntılar olacak ama güzel yanları bulmaya çalış :) evde oturacağına değişiklik olur kızında eğlenir,git derim. Güneş kremi,şapka,ateş ölçer,ateş düşürücü,sinek ısırığı için krem bunlar olmazsa olmaz. Bebeğin kanguru için henüz küçük bence hem çokta terler. Puset bebek araban yok mu ? O çok rahat.. biz bebekken hep onda gezdirdik kızımı. Onda uyudu uyandı. Puset çıkıp arabayada takılıyor,çocuk uyusa bile ondayken uyandırmadan arabada koyup yada arabadan çıkartabiliyorduk.

Eşiniz gitmeden sizinle vakit geçirmek istemiş, kendi eviniz nasılsa her ihtimalde rahat edersiniz.
Havuza girmedikten sonra deniz sorun olmayabilir.
Tadını çıkartın bence, İyi tatiller

emen bebek en kolayı..
denize vs girin tabi kanamanız bitmiş 40 la ne ilgisi var ki..
ana kucağı var mı şemsiye altında ana kucağına koyarsınız mis gibi olur..
0-6 ay kullanımı için pusetimix var onu yanımıza almayı düşünüyoruz . Umarım kolay olur :))

Aynen canım pusetli arabamı alıcaz yanıma ama bebek arabasını çok sevmiyor kucakta yürümek istiyor o nedenle kanguru düşündük banada çok erken geliyor içine koymaya cesaret edemedik zaten. Bebeğim ağlamaya başlayınca çok panik oluyorum neden bilmiyorum pskolojim hala tam anlamıyla normal yaşama hazır değil galiba

Ağlıyor diye koymamazlık yapma pusete,ağlasın biraz alışır. Sonra hiç koyamazsın. Bebek bu ağlar panik olma. Açtır,gazı vardır yada altı kirlidir:) keyfini çıkar olumsuz düşünme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…