- Konu Sahibi oglananasi
doğum yapalı 2 hafta oldu okadar bekledim oğlumu çok seviyorum ama mutlu olamıyorum hem vücudum sinirimi bozuyor hem sürekli adet görmek ki normalde 1 haftaya dayanamazdım hem evden çıkıp biyere gidememek herşey üst üste en kötüsü de eşime takmış durumdayım kafayı benle çok ilgilenmiyor gibi sürekli bebişimizi seviyor ben yokmuşum gibi davranıyor oysa hamileliliğimde ve öncesinde hep gelip gidip severdi bi yere gitmeden öperdi şimdi ben gidiyorum deyip çıkıyor sürekli de uyarı içinde bebeği öyle tutma üstünü ört onu yapma bunu etme hareketleri tavırları çok değişti bi babalık ağırlığı da oluştu benimle ilgilenmiyorsun dediğimde de sen kuruntu yapıyosun diyo bilmiyorum belki de öyledir internetten baktım loğusa depresyonu belirtileri var eşime söyleyecek oldum bi çözüm bulalım diye ondan olmasan şaşardım nerde hastalık bişey var duydunuz mu illa ondan olursunuz siz kadınlar dedi çok keyfim kaçık kendimi çocuk bakıcı gibi hissediyorum yorgun ve bitkinim çok gece de yardım etmiyor eşim bana çok yabancı gibi geliyor tanıyamıorum benim durumumda olan yada daha ön benzerini yaşamış olan varmı abartıyor muyum neler oluyor bana çok üzülüyorum ben :sinifsinif: