Peri masalları on sayfa içinde son erse de yaşamlarımız daha uzun sürer. Bizler çok ciltli kitap takımlarıyız. Hayatımızın bir bölümü duvara toslayıp yansa da, her zaman bizi bekleyen bir bölüm ve sonra başka bir bölüm vardır. Doğrusunu yapmak, hayatlarımızı sahip olmayı hakettiğimiz şekillerde biçimlendirmek için her zaman daha başka fırsatlarımız olacaktır. Bir başarısızlıktan nefret ederek zamanınızı harcamayın. Başarısızlık, başarıdan daha büyük bir öğretmendir.Peki bi tane bile istediği gibi birini bulamayan birine ne yapmasını önerirsiniz
Ayyy Philly... Öcülü böcülü yazmam ben.. Sadece dualitenin mucizesine inanır onu yazarım..Lanet auto düzeltme :) ben de malum yaşlı başlı kadınım, zart diye yolluyorum dikkat etmeden, Bence yaz gitsin dedim, çok öcülü yazma olur biter :)
Peki bi tane bile istediği gibi birini bulamayan birine ne yapmasını önerirsiniz
‘’Her ne istiyorsan kendinde ara! Senin içinde bir can var, o canı ara! Senin dağının içinde hazine var, o hazineyi ara! Eğer yürüyen dervişi arıyorsan; Onu senden dışarda değil, kendi Nefs’înde ara!’’ der Hz. Mevlana
Hadi canım dediğimiz başımıza gelen Kötüleri de yazıyormuyuz????
Aslında benim de başıma iyi - kötü çok fazla şey geldi LOA sayesinde ya da yüzünden :) ne dediğimize her zaman dikkat etmeliyiz. ya da ne dilediğimize.
bu konuyla ilgili mutlaka biliyosunuzdur ama gepgeniş bi topiğimiz var orada da bol bol konuşuruz, ne gibi afirmasyonlar ne gibi tekniklerle dileklerimizi gerçekleştirebilmek için çalışabiliriz vs diye :) dileyen göz atabilir
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...nce-olumlamalar.825895/page-945#post-57939963
Yıl 2004 Eylül (24 yaş)
Evleneli 2 ay olmuş eşimin kuzeni ve eşi Amasya dan Ankara ya gezmeye geldiler biz de kalıyorlar. Ankara’da misafir gelince gezdirilecek yerler kısıtlı neyse Kızılay a gittik (2 bayan)Yüksel caddesinde yolun kenarında bir bayan tarot falı bakıyor tabi kuzenin eşi de meraklıymış baktırıcam dedi peki dedim yolun ortasında oturmayalım kafe de oturalım orada baksın ben sizi yalnız bırakırım (kuzenin eşiyle samimiyetim olmadığından benden rahatsız olur diye düşündüm) neyse tarot bakan kadın ben sana bakıcam diye tutturdu bende istemiyorum niye baktırayım sevdiğim adamla evlenmişim mesleğim var daha ne olsun kafasındayım...
Çok ısrar edince resmen yapıştı bak dedim başladı bakmaya;
Yeni evlisin, parayla uğraştığın bir mesleğin var, şu an hamilesin içinde bir erkek bebek büyüyor, eşin bir daha iş hayatına dönmeni istemiyor eğer dinlersen çok pişman olacaksın, ekmeğini yiyen esmer bir kadın var bu kadın sürekli seni gözlemliyor, hayatına imrenerek bakıyor ama iyi niyetli durmuyor, bu bebek ilk dişini çıkardığında yuvanda soğuk rüzgarlar esmeye başlayacak, bebeğin yeni yeni ayaklandığında yuvan yıkılacak, 2009 kışında anne tarafından bir erkek vefat edecek bu ölüm annenizi yıkacak, annen ciddi bir rahatsızlık geçirecek kan ile ilgili ama atlatacak, Baban en az 10 yıl daha yaşayacak, Çocuğun ölümden dönecek vs.......
-Dediğim gibi 2 aylık evliydim.
-Bankacıyım
-Hamile olduğumdan benimde haberim yoktu (kadının falını ciddiye alıp gidip bir kan testi bile yaptırmadım 20 gün sonra regl olmayınca öğrendim)
-Eşimde ailesi de banka dönmemi istemiyordu. Kendi şirketlerinde çalışmamı istiyordu.
-Bahsedilen Esmer kadın karşı komşum abla dediğim bir hanımefendinin üniversite öğrencisi kızı.
-Oğlum 7 aylıkken artık işe dönecektim. Epey boyumu aşan laflar işittim. Eski eşimden
-Oğlum 9 aylıkken Komşu kızıyla aldatıldığımı öğrendim ve eski eşim bir daha eve adım atamadı sonuç boşanma.
-Annemin kardeşi Dayım vefat ettikten sonra annem 4 ay hiç kalkmadan yattı ve hatta konuşmadı
-Annemin Lösemi tanısı kondu. 3 yıl sonra Dr.'muz atlattığımız müjdesini verdi.
-Babam 2015 Aralık da vefat etti.
-Oğlum park da oynarken kaydırağın tepesinden ayakkabı ipine basarak (9 yaşında) yere düştü yerde şu saçma sapan halılar olduğundan kum olmadığından kafa tası kemiği kırıldı. 4 gün yoğun bakımda kaldı. 2 sene boksçuların başlıklarıyla hayatını sürdürdü.
Hayatımda başıma gelen en saçma ama en gerçek faldı.
Bir daha gittin mi diye merak edenler , evet gittim ama bulamadım (1 sene sonra)
Yüksel caddesinde biletçi bir teyze vardı ona sordum. O evlilik dışı bir bebek yaptı
Adamın peşinden İstanbul'a gittiğini söyledi. (ailesinden kaçmış)
Bu arada yanımdaki eşimin kuzeninin eşi büyük saçmaladı diye baktırmadı :)
Ağzım açık okudum resmen tüyler ürpertici. İyi bir şey demedi mi kadın? İşimi bıraktım deme sakın? Ve ayrıca geçmiş olsun. Ne büyük badireler atlatmışsınız
Ben ev hanımı olabilecek bir karakterde değildim.
Ve eş ile aynı şirket fikri hoş değildi (evlilik bile olsa vıc vıc olmak istemezdim) yani ayrılmadım işimden :)
İyi şeyler dedi
-Ayrıldıktan sonra çabuk toparlanacaksın.
-Maddi anlamda elde etmek istediklerine ulaşacaksın
-Bir kere bile keşke ayrılmasaydım demeyeceksin.
-Hııııı bir de bir daha evlenirsen yine boşanacaksın yada eşin ölecek yaşlılığını yalnız görüyorum demişti.
Sağolsun ağzından bal damladı Fatoş'un
Ahahaha vallahi ağzından bal damlamış resmen, felaket tellalı gibi kadınmış:) Fatoşşşşş neredeysen gel:)
Aynen öyle Fatoş büyük kayıp ahhhh ahhhh keşke bir yerde karşılaşsam dediğim tek insan
Bu arada avatarınızdaki Maggie Smith'in
Downton Abbey dizisindeki karakteri değil mi ?
Yoksa bu karakter de başka bir oyunculuğu var mı?
Evet ta kendisi:)))) pek severim downtown abby’i ve Maggie’ yi. Hafif laf sokmaları, nüktedan tavırları dehset.
Fatoş belki bir yerde onlibe fal bakıyordur kimbilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?