• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lmek istiyorum dayanamyorum artkkk

benim bir arkadaşımda eskiden S harfini söyleyemiyormuş geceleri kendi kendine sürekli S diyerek uyurmuş. liseye başladığında düzgün konuşuyordu, düşün.. azmedince oluyor. hırslı olcaksın bu konuda yılma bence hiç.

...............................

Son düzenleme:
işte belki sen de kendi kendine diksiyon denemeleri yaparsan düzelme olabilir. azimle başlıo bu tür şeyler demek istemiştim canım :/

doktora gidiyorum ama genede bi faydasını göremedim.. insanlardan önce kendi ruh sağlığımı etkliyo bu durum.... 50 yaşında bi amca tanıyorum onunda kekemelik sorunu var nereye gittiysem tedavi edemediler dedi ergenlik döneminden önce tedavi edilmesi gerekiyormuş falan dedi...
ilerde evlendiğimi düşünüyorum çoçuklarım olacak onların okuldaki öğretmenleri aileleriyle tanışacağım çoçuğumun bile ruh dünyasını etkileyecek...
annemi ve babamı hiç bi zaman affetmicem küçükken beni doktora götürmediler hatta beni bi kere bile bu sorundan dolayı doktora götürmediler

Lütfen üzülme canımya ben en çok anne ve babana kızdım. Nasıl götürmezler diye, Benim 8 yaşındaki kızımda da 1 yıldır var kaç yere götürdüm olmadı. Şubat tatilinde psikoloğa götürecem, ben son zamanlarda kızıma yüksek sesle kitap okutuyorum, bende dinliyorum. Sanki biraz faydası oldu canımya, sende yüksek sesle her akşam oku belki bir çözüm olur.

Back