- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.321
4.300 vermem gerekli degilmi 59 istiyorum yanlişmı hesapladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4.300 vermem gerekli degilmi 59 istiyorum yanlişmı hesapladım
Önünüzdeki hafta carsamba oluyor değilmi
59.9 icin 3.4 kilo vermen gerekiyor.4.300 vermem gerekli degilmi 59 istiyorum yanlişmı hesapladım
Hayir soyle yapalim mevhibe.Önünüzdeki hafta carsamba oluyor değilmi
Yok düz 59 istiyorum ok canım ben uyarım sana bayramda 10 agustos verirsem süper olur 58 yada 59 olsunda59.9 icin 3.4 kilo vermen gerekiyor.
Hayir soyle yapalim mevhibe.
21 Temmuz Pazar ve 28 Temmuz Pazar yukleyelim.
Sen 56 çok dediğin kiloya hala gelemedimEve geldim 56.3 ciktim. Hala badem yiyorum.
Bir bes kilo atmak niyetim . Tam 9 gunde.
Dediklerimi yapiyorsun umarim.Yok düz 59 istiyorum ok canım ben uyarım sana bayramda 10 agustos verirsem süper olur 58 yada 59 olsunda
Yapıyorum canım 5 saat zor tutuyorum kendimiDediklerimi yapiyorsun umarim.
Bakalim Pazar gunu ne cikacagiz.
Ben iki gundur iyi gidiyorum. Mochaya bile no no diyorum.
Gunaydin canim.Pazar umarım kilo vermiş olurum
Başarılar diliyorum canım tebrikler ne guzel 90 puan devam edemedim canım ataklarım oldu bugunde haş haşlı revani yedimIkra meyra pazara kadar devam et canım.olmazsa b planına geçeriz.
Başarılar diliyorum canım tebrikler ne guzel 90 puan devam edemedim canım ataklarım oldu bugunde haş haşlı revani yedim
B plani yok dukkani kapatip gidiyoruz.B pilanı umarım olumlu sonuç olur
Yarın ayran detox su yapicam bugun saldırdim resmen tandır böregi acılı ekmek revani
aypare ackermanDurum fena. İki tabak tramisu, baklava ve kek yedim.
Yarin başlıyorum:)
Yani bitirdik dimi ok tatlımOhhh yarasin. Ben de cok iyi degilim bi kac gundur. Saldirma acisindan ama bu hafta yediklerim de masum degildi. Dun yine dondurma(lar) ve geceye dogru kisir.
Sabah yine 54.5 ciktim. Bugunu sadece kahve ve latte ile gecirecegim ve filmlerle.
53 e inersem yarin arkadasimla bulusabilirim.
B plani yok dukkani kapatip gidiyoruz.
B plani eski sistemimiz.
Yarin tarti resmini yuklemeyelim ama 28 Temmuza kadar devam ve artik eski sisteme donelim.Yani bitirdik dimi ok tatlım