- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #14.601
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl odunmu cnm ben ödemli geziyorum reglim 3-4 gun geçti testte yaptım 2 defa biri normal test biri erken gebelik negatif cok şukur ama hala regl olmadım delircemAdet zamanim olmasaydı belki daha cok eksi olurdum ama bidahakine oyle denicem
Yemiş halimle bile 100gr eksideyim onda sıkıntı yok tabi yemesem 2 kg rahat giderdi bu haftaCanin sagolsun bosver nyx in dedigi bir sezon daha var.
Yedigin tatlilar sali gunu seni tirmalar.
Cabuk toparlarsin , en azindan saha disi kalma.
Geçmiş olsun canım bende hastayım eşimden geçti kız da ateşliydi şükür o tam yakalanmadıZencefilli limonlu cay yaptım bogazım çok kötü faranjit + grip umarım cayla cabuk toparlarım
Çok güzel bravo detoxu tam yaptn mıGünaydın kızlar detoksum az da olsa meyvelerini vermeye baslamiş bugun son günüm :) A AklinYolu1
Ooo super. Herkesi 55 lerde göreceğim. Cok yakında... :)Günaydın kızlar detoksum az da olsa meyvelerini vermeye baslamiş bugun son günüm :) A AklinYolu1
Yemiş halimle bile 100gr eksideyim onda sıkıntı yok tabi yemesem 2 kg rahat giderdi bu hafta
Hedefe kilitlendim diyorsun. 12 ye kadar beklersin sen :)Akşam üzeri çekip atarım fotoyu hedefe 700gr var
Regl odunmu cnm ben ödemli geziyorum reglim 3-4 gun geçti testte yaptım 2 defa biri normal test biri erken gebelik negatif cok şukur ama hala regl olmadım delircem
Ooo super. Herkesi 55 lerde göreceğim. Cok yakında... :)
Bosver biraz da haftaya kalsin:)
Sagol cnm benim kızlardan bana geçti sizede gecmiş olsun cnmGeçmiş olsun canım bende hastayım eşimden geçti kız da ateşliydi şükür o tam yakalanmadı
Hamile olma ihtimalin varmı test yapıyorum her defasında korkudan kansizım diye birdr migren var diye spiralde takmıyorlar korunuyoruz ama gunum geçtimi tırsıyorumAyy sorma benimde bi kac gun gecikti kuzum ya şisim suanda olamadim
Hamile olma ihtimalin varmı test yapıyorum her defasında korkudan kansizım diye birdr migren var diye spiralde takmıyorlar korunuyoruz ama gunum geçtimi tırsıyorum
Gitme niye gidiyon kontrole spiral varsa korkma canımAyyy yok kuzum suan istemiyorum zaten spiralim var takılalı 1.5 sene oldu surekli kontrole giderim korkutma beni
Gitme niye gidiyon kontrole spiral varsa korkma canım