- 21 Eylül 2018
- 1.202
- 3.978
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #14.421
Bugünü tatlısız geçiremicem 1 cornetto veya 2 halley olcak dua edeyim ikisi olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun hep uzandım bir tuhafım gözlerim karardı kansızlıkta varİmkanın varsa uyu canm az kaldı
Ben tatlı yicem sanırım cikolata yetmese öyle görünüyorBugünü tatlısız geçiremicem 1 cornetto veya 2 halley olcak dua edeyim ikisi olmasın
Tesekkur ederim canimMoon Light geçmiş olsun canm yeni okudum
Gecmis olsun canim. Aalinda tansiyon dusunce ayran icirilir ama tuzsuz muydu cacik? Benim tansiyon da normal zamanda 8 9 falan. Cok cabuk duser. Keske yaninda zeytin peynir falan yeseydin. EkmeksizHer zaman benim tansiyon 10-6 yada 10-7 oluyor
Evet tuzsuzdu cnm yeşil zeytinde tuzsuzdu sagol cnm bugun kötü geçtiGecmis olsun canim. Aalinda tansiyon dusunce ayran icirilir ama tuzsuz muydu cacik? Benim tansiyon da normal zamanda 8 9 falan. Cok cabuk duser. Keske yaninda zeytin peynir falan yeseydin. Ekmeksiz
Aynı benBugun hep uzandım bir tuhafım gözlerim karardı kansızlıkta var
PembeBu ayakkabı ne renk kızlar Eki Görüntüle 2270147
Yazarlar birazdan farklı görüyorlarmış ipi ne renkPembe
Diğer seçenek ne
Pembe beyaz beynin solu duygusal ☺ gri turkuaz beynın sagı mantık kullanıyorlarmışBende gri turkuaz ayakkabi
Yeşil çizgili gri ayakkabıBu ayakkabı ne renk kızlar Eki Görüntüle 2270147