- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #14.381
Mutfakta revani varÖdev yapıyorum kizlar. Karnim acıktı. Lokumu bitiresim var ama şeytana uymuycigim. :)
Bi latte içeyim kessin
Temizlikle alakasizligimi biliyorsun. Bayram filan dinlemem temizlemem.Artık bayrama ayrıntı temizlik yapmam.
Kizim git istah patlamasi yasiyorum. Lokum da hic sevmem aslinda bir kuru pasta , bir yas pasta gibi degildir gozumde. Ona bile inanilmaz bir istek duyuyorum su an.Mutfakta revani varyemedim ama yicegim gibi 2 catal şiştim ödem oldu gelen giden yok olsaydım çarsamba sag dışı kalıcam yoksa
Kas ben de sevmiyorum ya. Benim sevdigim tarz çırpı bacak tarziAksine bacaklara şekil verdiriyor. Ben çok kas sevmiyorum. İki programı var.
İstersen beraber başlayalım ama ayin 1 inden sonra.su ara gerçekten çok yoğunum. İstikrar sağlayamam. Öyle reglim başım ağrıyor yapamam yok onda çünkü.
Ben serbetli tatlı ile aram yok evde sevdigim tatlı yoksa 2-3 catal yerim napak el mahkumKizim git istah patlamasi yasiyorum. Lokum da hic sevmem aslinda bir kuru pasta , bir yas pasta gibi degildir gozumde. Ona bile inanilmaz bir istek duyuyorum su an.
Gerci revaniyi de pek sevmem.
Sebzeli corbami iciyorum sonra da bi latte.
Ben severim kız sıcagı sevmem bahar ayları benim ayım sonbahar ilkbahar tam benim serinlik guzel mis gibi ter yok kışın hava soguk yagmur var eve kapanıyoruz en guzeli bahar bahar
Ben de isteyip vakit yok bahanesinin arkasina saklaniyorum ya. Tasinma isi falan beni mahvetti. Vucut iflas etti resmen. Her sabah farkli bi agriyla uyanir oldumKizlar spora başlamak isteyenler kimler.
Jilliancilar leslie ciler olarak ayrılalım.
Haftada beş gün yapabilsek yeter.
Senin için şu an leslie yi öneririm. Hem Pratik hem yapılabilir. Daha sonra başka programlara bakarsın Ml.Kas ben de sevmiyorum ya. Benim sevdigim tarz çırpı bacak tarzi
Ne tavsiye ediyosun hangi programi?
Benim hayatım abur cubur canım şu an neler çekiyor bir bilseniz.Ben serbetli tatlı ile aram yok evde sevdigim tatlı yoksa 2-3 catal yerim napak el mahkum
Ben en çok yazı seviyorum :)Ben severim kız sıcagı sevmem bahar ayları benim ayım sonbahar ilkbahar tam benim serinlik guzel mis gibi ter yok kışın hava soguk yagmur var eve kapanıyoruz en guzeli bahar bahar
O mesajı hangi kafayla yazdım bilmiyorum. Beş dk bile ayıracak kafam yok şu sıra. Daha kitap okuyacağım. Sürekli rapor yazıyorum bu ara. . Cok isim var cokkk.Ben de isteyip vakit yok bahanesinin arkasina saklaniyorum ya. Tasinma isi falan beni mahvetti. Vucut iflas etti resmen. Her sabah farkli bi agriyla uyanir oldum
Cok geçmiş olsun cnm kendine iyi bak acil şifalar
Gecmis olsun canım dinlen bol bol
Gözünü kk de açtınTesekkur ederim canimlar.
Simdi daha iyiyim sukur biraz acildi gozum
Benim yemek yeyince de başım dönüyor.Sahur yapmasam başım dönüyor 3 sahur yapmadım sadece ilk gun eksideydim sonra yine aynı bilemiyorum yapsammı sahuru yapmasammı
Gözlerim kararıyor o derece kızBenim yemek yeyince de başım dönüyor.
Yarin patates yemeliyim.
O. Derece diyorrrsunnnGözlerim kararıyor o derece kız