- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.341
Senin kilo da bana göre iyi
Fazla çıkacağını sanmam ama çıkarsan da toparlarsın sen güveniyorum sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kilo da bana göre iyi
Sabahki tartiya gore, cikarim bir saat kosarim disarda.Senin kilo da bana göre iyi
Fazla çıkacağını sanmam ama çıkarsan da toparlarsın sen güveniyorum sana
Aynen ya da yıkarken ayırıp yikicaksinAslında alırdım ama kimi memnun, kimisi degil diye duyuyorum. Bazı kumaş cinsleri küçülüyor bazıları da bozuluyor falan diyorlar. Seçerek atacaksam niye alayım diyorum sonra.
Sen memnun musun? Herseyi atabiliyor musun?
Anladım canım, bilgiler için sağol.Aynen ya da yıkarken ayırıp yikicaksin
Mesela genel kıyafetleri pamukta kurutuyorum bi sorun olmuyo esime genelde defacto önceden corap alirim onlar karışık heralde pamukta kuruyunca küçüldü ama giyince buyuyo yine o yüzden dert etmiyorum
Gomlek kot icin ayri programlar var istersen dakikalı kurutma yapiyosun bi de sentetik pamuk ayri ayri ütü kuruluğu dolap kuruluğu var
Ben esimin is pantolonlarını gabardinlerden giyiyo ve gomleklerini bi de bazı kazaklari atmıyorum hemen bitince cikaramicaksam buruşuyo cunku
Bitince hemen çıkarırsan sicak oluyo zaten elinle düzelt ütüye bile gerek yok
Baya bir ansiklopedik bilgi verdi.Anladım canım, bilgiler için sağol.
İyi geceler..
Afiyet olsun kilo olmasın canım.kokulusabun menüme ek az önce 1 tabak çiğ lahana yedim çok acıktım (
Whooo hooo. En masumu seninki fatma takma.kokulusabun menüme ek az önce 1 tabak çiğ lahana yedim çok acıktım (
Anam ben korkarım öyle şeylerden :))) sen yaptır bakalım ben tırsarım da suyla dolduruyorum ben botoks niyetineAfiyet olsun kilo olmasın canım.
Fatma mide botoxu yaptırmaya karar verdim ben :)) hiç acıktırmıyomuş yaaa ne güzeel, ben bi bakiim iyi olursa sende yaptır
Aman ne bilim tartı öncesi telaş yaptım. Bi kimyon çayı içeyim bari :))Whooo hooo. En masumu seninki fatma takma.
Yok yaa öyle korkulacak birşey değil. Şaka bi yana ciddi düşünüyorum ama türkiyede yeni yeni yapılıyor daha. Hele biraz yaptıran çoğalsın duruma göre bakarım. Kardeşimin eşi yaptırdı, şuan onu gözlemliyoruz ( adama deney faresi muamelesi yapiyoz valla)Anam ben korkarım öyle şeylerden :))) sen yaptır bakalım ben tırsarım da suyla dolduruyorum ben botoks niyetine
Aha ne güzel örnek var elinde iyi incele... belki de gerek kalmaz kendimiz hallederiz kilo işini... merak ettim nasıl oluyormuş o acabaYok yaa öyle korkulacak birşey değil. Şaka bi yana ciddi düşünüyorum ama türkiyede yeni yeni yapılıyor daha. Hele biraz yaptıran çoğalsın duruma göre bakarım. Kardeşimin eşi yaptırdı, şuan onu gözlemliyoruz ( adama deney faresi muamelesi yapiyoz valla)
Ben de zencefil cayi yaptim simdi.Aman ne bilim tartı öncesi telaş yaptım. Bi kimyon çayı içeyim bari :))
Seni doverim sab.Yok yaa öyle korkulacak birşey değil. Şaka bi yana ciddi düşünüyorum ama türkiyede yeni yeni yapılıyor daha. Hele biraz yaptıran çoğalsın duruma göre bakarım. Kardeşimin eşi yaptırdı, şuan onu gözlemliyoruz ( adama deney faresi muamelesi yapiyoz valla)
Evet sıkıntı olursa ilerde zor yani ben o yüzden dedim korkarım diyeSeni doverim sab.
Burada 10 kilo vereceksin gerek kalmayacak. Oyle seylerin yan etkileri sonradan cikiyor. Kesinlikle tavsiye etmem.
Normalde yüz germe için botox uygulanıyor ya hani, benzerini mideye uyguluyorlarmış endoskopi sırasında, enjektörle. Mideyi ve sindirimi yavaşlatıp midenin beyne açlık sinyalini göndermesini de erteliyormuş. o zamanda uzun süre tokluk hissi veriyor.Aha ne güzel örnek var elinde iyi incele... belki de gerek kalmaz kendimiz hallederiz kilo işini... merak ettim nasıl oluyormuş o acaba
Evet sıkıntı olursa ilerde zor yani ben o yüzden dedim korkarım diye
Guzel degil mi. Beni sevenlere gelsin dediydim.A AklinYolu1 bu nick ne kız böyle :))