- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #13.641
Ben yatayım da geri kalanları sahurda yazarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Of benim de basima geldi ya. Mr icin bilgileri aliyolardi. Ben de o zaman 77 kiloydum. Nasi 77 dedim gormeniz lazimdiEn kötüsü de kilomu bilmesini istemediğim akraba kişisi yanımdaydı
Ben de cok ozledim onu ya. Eskiden sahura kadar oturup film dizi izlerdim kitap okurdum. Simdi cocuk miziklamasi esliginde sahur bekliyorum..Film keyfi yapmayı özledim çocuk olunca herşey yalan oldu
Aa adimsayarlarimiz aynii. Benimki de lacivertEki Görüntüle 2266290 8bin küsürü sabahtan üstü simdi
Of cok zor uykusuz ya. Ben sirf uykusuz kalmaktan korktugum icin cocugun duzenini bozdum. Benimle birlikte oturuyo sahura kadar garibim. Senin isin zor allah kolaylik versin.Gündüz de benim küçük oğlan uyumaz hiç. Eşim gece çalıştığı için gündüz uyuyor o yüzden çocuğa baksa desem olmuyor.
O uyandığında da iftar yakın oluyor.
Ramazan sonunda insan kemiren zombiye dönüşürüm galiba
Kaktus dikeni cok fena bi sey yaa. Gecmis olsun.Onunla uğraştım bütün gün. Saksıdaki kaktüs toprağa karıştığı için farkedemedim elimle toprağı toplarken battı dikenleri. Parmağım zonkluyor
Birde bal incirinKaktus dikeni cok fena bi sey yaa. Gecmis olsun.
O zaman kimse kalmaz valla takimdaAhahah kaptan gelir dermiş ki 600 mesajdı hepimiz şut
Onu bilmiyorum benBirde bal incirin
Lap incir ,dikenli incir , bal incir ,kaktus incir ,olarak geciyor agzına ne geldiyse onu söylemiş milletOnu bilmiyorum ben