- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #12.081
Bende yatayim iyi geceler yaris guzeldi kendine iyi bak tatlim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gorusuruz mevhibe.Bende yatayim iyi geceler yaris guzeldi kendine iyi bak tatlim
Duzelttim1186 dan 1694 mesaj
Gorusuruz tatlimHadi gorusuruz mevhibe.
Bol bol sohbet bekliyorum senden.
Donunce sayacagim.
Gorusuruz tatlim
Niye gelmicenmi arada ugra boyle 20 gun kaldi sezon bitmesineSonuclari Fatma ile yollarim.
Elle hesaplarim belkim.
Iyi geceler gorusuruz.
Niye gelmicenmi arada ugra boyle 20 gun kaldi sezon bitmesine
Da-ya-na-maz-sinUgramiycam iste.
İnsallah bomba gibi baslarizİnşallah 4. Sezona bomba gibi başlarız.
Iki hafta tatil verdim size. Mesajlari 500 e indirdim daha ne yapayım :)
Olur olur. İpin ucunu birakmadikca olur benceİnşallah 8 mayısta boyle olur.
Limon maydanoz ayran :)
ALL_STaRlar bildiginiz gibi 75.3 lerden 52.7 lere dustum.
Uc ara verdigim zaman 5 ser , 7 ser ve 2 ser kilo alip dondum. Agustos 2018 den beri toplamda 37 kilo verdim.
Son basladigim tarih sizinle 9 Ocakti. Korumada 21 . gunum
Yine kendimi KK den uzak kalarak denemek istiyorum.
28 Nisan da 3. Sezon bitiyor.
Kurallar 1184 . sayfada. Konustugumuz gibi iki hafta tarti gunu yok. 500 mesaj hakkiniz var. Menu kupalari disinda oteki kupalar sabit degil. Her an her sey degisebilir. Fatma gelene kadar menuler icin Sarellam i etiketliyorsunuz.
4. Sezon baslayana kadar yani 8 Mayisa kadar tatil.
Sonra bomba gibi basliyoruz.
Birbirinize destek olun . Gelecegim...
Selamlar. Dun kizi yine doktora goturduk. Serum takildi kuzuma. Ben ilk serumumu dogum yapcagimda aldim. Cocukcagiz 1 yasindayken basladi. Umarim tekrar etmez.
beni kan tutar. Damar yolu falan acilirken babasi tuttu ama sonrasinda bana gelmek istedi cocuk. Serumu bagladilar gitmedi. Cpcugun eline bastirdilar falan plastigin oldugu yere. Ay yazarken bile kotu oldum. Dun mahvoldum gercekten ne menu yazmayi hatirlayabildim ne bi sey. Gitti yine kupa
Günaydın
Hadi bakalim neler bekliyor bizi tabiki dün yediğim hamburger bana + olarak döndü bugun dikkatli gidicem
Aksam evdekiler balık yicek bende kabak yapicam firinda domates soslu flan yanında bol salata