- 9 Kasım 2017
- 917
- 2.790
- 113
- 31
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #12.101
Ooo hamarat mihtar.
Ben genelde butun paketten gidiyorum. Bir dilim sarmiyor beni.
Ben yazdim.
Sana kupa yok ben onu Ikra meyra vericem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo hamarat mihtar.
Ben genelde butun paketten gidiyorum. Bir dilim sarmiyor beni.
Ben yazdim.
Çok gecmis olsun iyi gelmiştir ama serumla daha cabuk toparlarSelamlar. Dun kizi yine doktora goturduk. Serum takildi kuzuma. Ben ilk serumumu dogum yapcagimda aldim. Cocukcagiz 1 yasindayken basladi. Umarim tekrar etmez.
beni kan tutar. Damar yolu falan acilirken babasi tuttu ama sonrasinda bana gelmek istedi cocuk. Serumu bagladilar gitmedi. Cpcugun eline bastirdilar falan plastigin oldugu yere. Ay yazarken bile kotu oldum. Dun mahvoldum gercekten ne menu yazmayi hatirlayabildim ne bi sey. Gitti yine kupa
Valla bugün toparlamaya çalış cam bakalimAyy bu ara bende iyice saldım acil toparlamam lazım
Aynen oyle. Burasi iki gundur yagisli bi guzel bi kotu hava tam hastalik zamanlari. İnsallah cabucak atlatirizPrenses iyi olsunda kuzum boyle ikinizde cok yoruluyosunuz zaten gelmis gecmis olsun insallah havalar tam hastalık havası
Evet serum takilirken mahvolduk iki kez acildi damar yolu ama bugun daha iyi cok sukur. Sagol canimÇok gecmis olsun iyi gelmiştir ama serumla daha cabuk toparlar
Evet serum takilirken mahvolduk iki kez acildi damar yolu ama bugun daha iyi cok sukur. Sagol canim
Valla bugün toparlamaya çalış cam bakalim
Bende şimdi soda limon yaptim attim içine bi tutam ama bilemedim parça parça ağzına geliyo insanın kucuk olsa iyi olcakmis hazir alayim en iyisiBoylesini buldum ben ya
Bende şimdi soda limon yaptim attim içine bi tutam ama bilemedim parça parça ağzına geliyo insanın kucuk olsa iyi olcakmis hazir alayim en iyisi
Cok gecmis olsun prenseseOlur olur. İpin ucunu birakmadikca olur bence
Blendrla suyla sonra sodayi ekle yada ayranla maydonuzu blendirlaBende şimdi soda limon yaptim attim içine bi tutam ama bilemedim parça parça ağzına geliyo insanın kucuk olsa iyi olcakmis hazir alayim en iyisi
mesaji once ben bitirdim 500 yaparak menude A AklinYolu1 olsunSana kupa yok ben onu Ikra meyra vericem
Hep oyle oluyorki 3 4 bulana kadar kizlarim resmen canlari cok kotu agridi morardilar aglarken . Cok gecmis olsun simdi nasilEvet serum takilirken mahvolduk iki kez acildi damar yolu ama bugun daha iyi cok sukur. Sagol canim
Ayrana maydonuzu ekle blendirlaBende en cok ayranla hayal ediyorum
Bende ayranla soda nasil olur bilmiyorum deneyesim yok yaniBende en cok ayranla hayal ediyorum
kuru maydanoz bu ellere ufalanıp kalın sapları çıkardım ama inceler var tabi bilemedimBlendrla suyla sonra sodayi ekle yada ayranla maydonuzu blendirla
Olur bence yogurtla maydonuzu blendirla suyu ekle yine blendirla 1 litre yap gun icinde biter zatenBende ayranla soda nasil olur bilmiyorum deneyesim yok yani
kuru maydanoz bu ellere ufalanıp kalın sapları çıkardım ama inceler var tabi bilemedim