- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #11.501
Evet ara vericem zerdacala bugun salatalik domates turp girdi boyle gider bi sureSebze degil de zerdecalli yogurt , badem tuketmedim bu hafta.
Sen de bir sure tuketme bunlari, domatese gec gibi...
Biraz da turpla takil.Evet ara vericem zerdacala bugun salatalik domates turp girdi boyle gider bi sure
Turpla aram yok benim. Gunde bir kilo verdiriyor desen yine yemem.Surekli yesek gaz sorunu olur
Ben senin yerinde olsam 2 gun 3 saat arayla birseyler yerdim birde oyle dene cunki meto hizlaniyor
3 ogun 2 ara ogun yada
2 ogun 3 ara ogun yap
tatlim ben yemedigim zaman hic vermiyorum 5-6 ogun yersem veriyorum
Bende o kadar cok yersem veremeyorum mesela 2ogun iyi oluyo bana dene yanil bulcaz ne iyi geliyo
Ohooo bundan mi gerildiniz .3 saat arayla yiyoruz dimi bunun hepsi yemek degilki az once menu paylastim varmi yagli yemek haa bazen aksam ogunum yemek oluyor. birde ben tavsiyede bulundum canimMuttapa7555 cunki 4 ay olucak burada kilo veremiyor.sabah arti 700 deyince kendisi .yazmak yardimci olmak istedim o kadar yani
Seviliyosun kaptan ben pazar günü akşamcıyım 10dan sonra sizlerle olurum hem sınavımda bitmiş olucak :))
Sana ara yok.Sınavlarında başarılar
Oku bakalım mesajları sen istedin yazmamızı
Ara olmasına çok sevindim artık 2 kilo alıp dönerim
Iyi geceler canim pazar gunu gorusuruzIlk sayfa guncellendi kizlar.
3. Sezon:
1- Tarti gunleri : 24 Mart - 28 Nisan arasi
2- Menu bildirimi: 24 Mart -28 Nisan arasi
3- Mesaj sayimi : 24 Mart -8 Mayis arasi (Minimum mesaj sayisi = 600 mesaj)
Sonuclar kesin olarak 8 Mayis gunu belli olacak. 3. Sezon son tarti gununuz 28 Nisan.
4. sezon
8 Mayis -12 Haziran arasi.
Eki Görüntüle 2254563
Iyi geceler kizlar. Pazar gunu gorusuruz.
Sağol canım inşallah atlarırımGecmis olsun canim cabuk atlatirsin insallah ilerlemez.
Bogaz spreyi varsa evde ona basla baya iyi geliyo gecmis olsunBen baya baya şifayı kaptım . Ağrı acı ne derseniz bilmem boğazım da bi gariplikler var.
Ekinezya alıp içeyim yine. İnsan iyileşmeden hasta olurmu ya bitmedi gitti.
Parmak uçlarım saç dillerim bile halsiz
Doktora fırsat bulursam gidecem bakalım
Pazar burda ol A AklinYolu1 kaptan toparlar seniSelam kızlar ben baya koptum moralim de pek iyi değildi hastaneye git geller çok yordu ve bildiğiniz saldım 56 görmenin rehaveti çöktü eşimde daha verme kilo al deyip duruyor böyle beğeniyor diye onunda rahatlığına geliyorum toplasam pazara anca toplarım 2 gündür tartılmıyorum bile menü yazmayı da unuttum
Cok gecmis olsun canimBen baya baya şifayı kaptım . Ağrı acı ne derseniz bilmem boğazım da bi gariplikler var.
Ekinezya alıp içeyim yine. İnsan iyileşmeden hasta olurmu ya bitmedi gitti.
Parmak uçlarım saç dillerim bile halsiz
Doktora fırsat bulursam gidecem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?