- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #11.481
Allah sifa versinSelam kızlar bugunun menusunu erken yazicam dedem fenalaşmış memlekete gidicez zaten dogru duzgun biseyde yemedim
Sabah
2 yumurta , 1 dilim peynir
Ara: 2 parça bitter
Aksam
1 paket sut
Acıkırsam yogurtla ananasımı yicem
Muttapa7555
Çok geçmiş olsun canım inşallah toparlar biran önceSelam kızlar bugunun menusunu erken yazicam dedem fenalaşmış memlekete gidicez zaten dogru duzgun biseyde yemedim
Sabah
Aksam
1 paket sut
Muttapa7555
Ay Allah sabırlar versin hakikaten kötü bi günmüşHay allahim bugun nasil birgun anlamadim
Arkadasin babasi ameliyatta teyzesi vefat etmis kadin napcani sasirdi
Obur arkadasin annesi rahatsiz teyzesi zaturre olmus
Bi arkadasin kocasi kaza yapmis araba pert allahtan adam iyi
SimdideSarellam dedem dedi
Valla bitse gitse bugun
Gecmis olsun canim allah acil sifalar versinSelam kızlar bugunun menusunu erken yazicam dedem fenalaşmış memlekete gidicez zaten dogru duzgun biseyde yemedim
Sabah
Aksam
1 paket sut
Muttapa7555
Gecmis olsun canim cabuk atlatirsin insallah ilerlemez.Benim küçük oğlandan bana da bulaştı hastalık boğaz ağrısı var ilaç alıp yatacağım.
Bi bitmedi gitti
Gecmis olsun rabbim sifa versin insallahSelam kızlar bugunun menusunu erken yazicam dedem fenalaşmış memlekete gidicez zaten dogru duzgun biseyde yemedim
Sabah
Aksam
1 paket sut
Muttapa7555
Iyi geceler canimIyi geceler gencler 1033 den basladim bakalim.
Bugun bol sicak cikolata latte ictim. Bana uyku yok bugun bari sayfalari bitireyim.Iyi geceler canim
Afiyet olsun 52 kilo sun oda odulun olsunBugun bol sicak cikolata latte ictim. Bana uyku yok bugun bari sayfalari bitireyim.
Yok be niye kizayim . Hosgeldin pg.A AklinYolu1 hala kızgınmısın kaptan
Afiyet olsun 52 kilo sun oda odulun olsun
Zengin kalkisi onunkisi.Aynen oyle yap. Hani daha gecen gun 4lu sayilara inmeyi planliyodun. Kaptanla kapiscaktin Ne cabuk vazgectin
Regl odemidir o. Geciktigi zaman vucut sisiyo da sisiyo. Verirsin sen bu donem bitince. Bi de haftaya menu de duzenli paylasalim. Ben de bu hafta batti balik yan gider modundayim. Haftaya toparlicam insallah.
Kaptan destekli ilerliyorum ben canım sağolsun kızlar iş paylaşımı yaptı bana çok iş kalmadı
Kesin.A AklinYolu1 nazar değdirdi biliyorum
Pazara kaldım böyle tutturamayınca salmak istiyorum yaparken de herşey mükemmel olsun diyorum pazara bırakıyorum kendimi ama bugun en azından spor yapayım sabah kahvaltıda ekmek yedim normalde yemem sevmem ama boşvermiştim bari sporla falan artıdan kurtarayım kendimi
4lü sayıları hatırlatman iyi oldu leslie yapıcam bugün zar zor da olsa
Anca bi de sıkılmasam 1saat yaptığım bile oluyo ama bu sene hic o motivasyonu yakalayamadım 2500 adımdayım en az 7bine tamamlamam lazim
Kaptan önerdiydi kırmızı caymış icinde baska şeylerde var içiyoz bakalim
Ben vücudu toparlarsam 60 iyi gibi ama tabi görebilirsem aşağısını da görmek isterim bo bakayim nasil oluyorumhep A AklinYolu1 in sucu
Artik sebzeler meydana cikti degisiklik olur sebze agirlikli olur bakalim hormon ilaclari beni yine zorlicak yaza 54-55-56 raziyim temmuzda deniz baslarSagol canim .
Bugun sabah 52.2 ciktim aksam geldigimde 52.7 ilk defa korumada boyle oldu.
Maydanoz etkisi. + Menulerde degisiklik. Sen de degisiklik yap arti menulerinde.
Sebze degil de zerdecalli yogurt , badem tuketmedim bu hafta.Artik sebzeler meydana cikti degisiklik olur sebze agirlikli olur bakalim hormon ilaclari beni yine zorlicak yaza 54-55-56 raziyim temmuzda deniz baslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?