- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #11.521
Bu neyy yaSabah kahvaltım
Bir kupa mocha
Bir latte
Şimdi bir chai latte
Ahhaa nasıl yaşıyorum bilmiyorum :)

Ben olsam sanirim biyerde bayilir kalirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu neyy yaSabah kahvaltım
Bir kupa mocha
Bir latte
Şimdi bir chai latte
Ahhaa nasıl yaşıyorum bilmiyorum :)
İlgimi çekmiyorlar napiyim :)Bu neyy ya
Ben olsam sanirim biyerde bayilir kalirim![]()
Tesekkur ederim tatlim sagolasinSarellam dedene geçmiş olsun canım. Umarım kısa zamanda iyileşir. Bu pazar tartiyi düşünmek zorunda değilsin.
MIhtar niye ben toparlama memuru muyum.
Nyx in iştahı bana benziyor. Korkulacak Bi sey yok. Bazen çok yiyor bazen hiç :)
Muttapa7555 geçmiş olsun. Ben her gün ekinezya içiyorum.
Ikra meyra çocuğunun doğum günü kutlu olsun. Nice yaşlara.
1.cilik alirim diyorsunBu pazar ben de resim yukluycem ama dua edin yarismada değilim:)
4. Sezonda gorusicigizzz![]()
Sizin için 55 olup gelicem. Sizinle yarışmak çok zevkli :)1.cilik alirim diyorsun![]()
55 olsan nolcak 1haftada 3kilo vercenSizin için 55 olup gelicem. Sizinle yarışmak çok zevkli :)
Yas pastadan once , yas pastadan sonra.55 olsan nolcak 1haftada 3kilo vercen![]()
Yarin alcam kurutcam evde yarim demet vardi koydum tepsiye kurusun diye benim kiz gitti geldi yedi bitirdi biraz ot yiyim diyoYas pastadan once , yas pastadan sonra.
Naptin rooibos ise yaramadi galiba. Maydanoza da bir sans ver derim.![]()
Cocuklara zararli bence. Su kaybetmesine neden olur fazla yemesin.Yarin alcam kurutcam evde yarim demet vardi koydum tepsiye kurusun diye benim kiz gitti geldi yedi bitirdi biraz ot yiyim diyo![]()
Valla hiç kg almadım sağlam koruyorum kendimi de şu değişikliğe adapte olamadımYok be niye kizayim . Hosgeldin pg.
3 . sezon gecti ama 4. sezona gel istiyorsan +600 mesajla.![]()
Cok iyi. Benim disimdaki ALL_StaRlar iyi koruyor.Valla hiç kg almadım sağlam koruyorum kendimi de şu değişikliğe adapte olamadım![]()
Canim cok gecmis olsun. Umarim bugun daha iyidir. Dun arada kaynadi. 120 sayfa okudum galiba.Selam kizlar. Benim tartilmaya falan firsatim olmuyor kac gundur. Dun aksam tekrar hastaneye götürdük kizi. Yine antibiyotik verildi. Ates hala dusmedi. Bi turlu keyfi yerine gelmedi cocugun. Yoruldum valla
Yeme duzeni de felaket. Yiyemiyorum yiyemiyorum sonra acliktan kotu olup cok yiyorum cok sacma vakitlerde. Zaten yemek de yapilmiyor evde. Aburcubur anca![]()
Oyle cok yemediCocuklara zararli bence. Su kaybetmesine neden olur fazla yemesin.![]()
Olayin ozunden tamamen kopayim diyorsun.Oyle cok yemedi
Yarin alinca firinda kurutcam obur turlu cok zor kurumasi zaten
Niye kiz amac kuru maydanoz degilmidiOlayin ozunden tamamen kopayim diyorsun.![]()