- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.981
Yani bağışıklığını güçlendirmek lazım o zaman soğuğa ve mikroplara karşı koysun:)sağol kuzum aslında bende bütün tahlillerimi yaptırmak istiyorum ama işten fırsat bulup yaptıramadımişe gelip giderken çok soğuk alıyorum birde sürekli toplu taşımadayım ondan oluyor diye düşünüyorum
haklısın kuzum ilk fırsatta gidip yaptıracağımYani bağışıklığını güçlendirmek lazım o zaman soğuğa ve mikroplara karşı koysun:)
sonra ama sana hasta muamelesi yaparlar maskeyle geziyosun diyeGunaydin kizlaaar.
Hastalara cok gecmis olsun. Su kis mevsimini bi atlatsaydik iyi olacakti. Ben de sokakta orda burda agzi açık oksurup hapsuran insanlar gordukce maskeyle gezesim geliyor.
erkek arkadasin nasil oldu son durumlar ne hic bahsetmiyorsuncanım ben yazmayı unuttum hafta hedefim 62 yarışma sonu hedefim 58 bir de pazar tartısına bende katılmak istiyorum evet baştan beri 2 defa falan atabildim eklemek istemezsen anlarım eklersen de sevinirimbiliyorsun zor dönemden geçtim şükür yavaş yavaş kendime dönüyorum
sonra ama sana hasta muamelesi yaparlar maskeyle geziyosun diye
erkek arkadasin nasil oldu son durumlar ne hic bahsetmiyorsun
Hangisi meditasyon mu . Gerek yok.
O gereken yere gitmistir.
31 Mart Yani 6.5 haftalik hedef.
hayırlısı bakalim ikiniz icinde en iyisi neyse oyle olsunne sen sor ne ben söyleyeyim kuzum her şeyde bir hayır vardır derler ya öyle oldu iyi galiba bilmiyorum doğru düzgün konuşmuyoruz konuşmuyor yani bende tanımış oldum o da bende zor durumlardan geçiyoruz birbirimize destek olmamız gerekirken benden uzak durmayı tercih etti bende bişey demiyorum kendi haline bıraktım
Haftalık hedef 61.4Arkadaslar bu son hatirlatmam. Siz gecmis sayfalari okumakla yukumlu oldugunuz halde surekli hatirlatma yapiyorum.
Bugun yazan yazdi yazmayan baska bahara kaldi.
Haftalik hedef : 20 Subat 2019 Hedefi
Yarisma sonu hedefi : 6.5 haftalik hedef .
Eki Görüntüle 2235678
Neden 56.9 duz olsun 56.5 gibi 56.0Haftalık hedef 61.4
Yarışma sonu hedef 56.9
Ordaki mantık 57 ye düşebilirim ama 56yı görmek istiyorum küsüratı önemli değilNeden 56.9 duz olsun 56.5 gibi 56.0
Ben hafta hedefim 63.9 yarisma sonu 57
Guncel 64.2
Sağol ismi gözükmedi ugrastm birazcıkEtiket olmamış sanırım gözden kaçmasınMIhtar
ne sen sor ne ben söyleyeyim kuzum her şeyde bir hayır vardır derler ya öyle oldu iyi galiba bilmiyorum doğru düzgün konuşmuyoruz konuşmuyor yani bende tanımış oldum o da bende zor durumlardan geçiyoruz birbirimize destek olmamız gerekirken benden uzak durmayı tercih etti bende bişey demiyorum kendi haline bıraktım
Eklerim tabi yabanci mi.Ekler ekler hiç sorun etmez lucy :)
Yalniz herhangi nedenle bildirim yapamazsan o gun erkenden yapamayacagina dair mesaj beklerim.canım ben yazmayı unuttum hafta hedefim 62 yarışma sonu hedefim 58 bir de pazar tartısına bende katılmak istiyorum evet baştan beri 2 defa falan atabildim eklemek istemezsen anlarım eklersen de sevinirimbiliyorsun zor dönemden geçtim şükür yavaş yavaş kendime dönüyorum
Eklerim tabi yabanci mi.
Yalniz herhangi nedenle bildirim yapamazsan o gun erkenden yapamayacagina dair mesaj beklerim.
yok canım bu kabuğuna çekilmek değil bencillik birazcık kendi bencilliğiyle tek bırakıyorum onu yapacak bişey yok tek taraflı çabalamayla dönmüyor hiç bişeyBazi insanlar sıkıntılari kabuguna çekilip halletmeye calisir kuzum. Hayirlisi olsun hakkinizda. Yapabilecegin bir sey yok malesef benceyine de yaninda olmaya calis istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?