ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

zinnia selam rakibem biraz kendinden bahsedermisin??
Selamm
78 lerden 68 lete ve 3 ayda hareketsizlikten yine 78 lere ulsştım
Sadece diyetle değil bol sporla zayıflarım
Klasik kış dönemi ve sıfır spor sonuç bu

72 liyim evliyim bir kuzum var çalışıyorum yoğunn şekilde

Haa birde kaptanı ve fatmayı seviyom

Ooo çok güzelmiş ya ben 68i göreli 12sene olacak inşallah tekrar beraber düşeriz ve birdaha bu rakamları görmeyiz ben 84lüyüm iki çocuğum var terazi burcuyum ev hanımıyım

Biz de seni seviyoz.
Eski yarismacilardan oldugunu , 70 lere dustugunu de yaz ya da ben yazmis bulundum .

1tanecikdemi yok tamam tamam tutacam bu sefer
Yarim , ceyrek bile yok diyeyim.

Evet seni dinleyip bende keseyim
Aslinda bunlari kesip kilo verip sonra az miktarda tuketmek olabilir.

Spor konusunda arastirma yaptim . Yag yuzdenin %18in altina dusmesi iyiymis. O yuzden 52 ye dusup sonra 55 e sporla cikmak istiyorum. Umarim o da sabit kilom olur.

He bu arada başkanı bende çok seviyorum çok inat ve sabırlı biri benim gibi birine hem sabrediyor hem inat ediyor illa zayıflatacak beni

Ooo çok güzelmiş ya ben 68i göreli 12sene olacak inşallah tekrar beraber düşeriz ve birdaha bu rakamları görmeyiz ben 84lüyüm iki çocuğum var terazi burcuyum ev hanımıyım
Canım bende geçen temmuza kadar görmemiştim 68
A AklinYolu1 sayesinde gördüm tam 12 yıl sonra
Demek sıra sende
Hadi bismillah de başla

Benim icinde . Arada geliyordunuz aklima. Sab. gelince o da sevinecek.

Iyi geceler .
Geldim geldiiim
Oooo kimleri görüyorum zinnia ve Sena616 hoşgeldiniz kızlaar
Sizleri buralarda görmek ne güzel, tartı fotoları da gelmiş, nasılsınız görüşmeyeli?
Bol eksili haftalar diliyorum size

Canım bende geçen temmuza kadar görmemiştim 68
A AklinYolu1 sayesinde gördüm tam 12 yıl sonra
Demek sıra sende
Hadi bismillah de başla
Deli gibi spor yapiyordun. Kurallara da uyuyordun. Senin basarindi. Kilo almis olman da yenilgi degil tamamen istahimizin acik olmasi ama bu kilo vermeyecegimiz anlamina gelmiyor.

Hatta ben 3 ay diyet yapip 1 ay tatliya , yas pastaya gomulmeyi cok iyi beceriyorum artik.
He bu arada başkanı bende çok seviyorum çok inat ve sabırlı biri benim gibi birine hem sabrediyor hem inat ediyor illa zayıflatacak beni
Tek falso gormeyeyim yarin naz . Ciddiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…