- 1 Temmuz 2017
- 1.173
- 3.279
- 133
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.561
Evet çok şaşkınım ben de :)))White mochaya hayir dedin haaa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok şaşkınım ben de :)))White mochaya hayir dedin haaa.
Artik arkadas degiliz. Kusss.Evet çok şaşkınım ben de :)))
Ahahah hepsi yarın tartı günü için :) yarın tokuştururuz mochalarımızıArtik arkadas degiliz. Kusss.
Yarin 55 olmam lazim. Butun Carsamba gununu kullanabilirim. Persembe icerim o mochayi.Ahahah hepsi yarın tartı günü için :) yarın tokuştururuz mochalarımızı
Olsun bazen bazi insanlar cok gicik oluyo. Her sey yolundaysa gicik insan yok demek ki canimIdare eder iste
Iste iyi gibi yani hasta olmasam daha iyi gidicek ortamda idare eder zaten oyle cok muhabbet etcek falan vakit yok kasada olunca
Simdi karar verdim okullar kapanana kadar çalışcam sonra cikcam zaten pazara çıkıyodum yazin pazara devam etcem
Simdi bile yarim gün bakilcak sorun oluyo kv icin yazin hic istemez
Hosgeldiin baya hizli katildin aramiza :)O zaman ben anlatayım biraz neden katılmak istediğimi :)
30 yaşımdayım. 52 53 kilo civarı bir insandım hep. 50ye düşmeye çalışırdım düşerdim çıkardım. İşe başladım yaş ilerledi. Her yıl 1 kilo eklendi. En son yazın 58dim. Evlendim. Yeni evimdeki tartıda hep 60-61 çıkıyordum ki benim için imknsızdı o yüzden tartı yanlış dedim geçtim.
Dün annemde tartıldım 62! Spor yapıyorum düzenli. Bu sebeple sanırım kıyafetlerim oluyor salık değilim ama kalınlaşma var..
Bugün sinirlerim çok bozuktu bütün gün. Şu an aç uyuyacağım ama biraz motivasyona ihtiyacım var buraları kurcaladım.bugün yediklerimi de yazayım :)
-sabah bir haşlanmış yumurta 1 bardak kefir
-öğlen 3 tane ızgara köfte bir dolu tabak göbek salata
-akşam eve gelince 2 bardak kefir
Ardından yoga yaptım 50dk. Yogadan sonra bir kase zerdeçallı yoğurt.
Olaya sert girdim biraz. Normalde çok iştahlıyım. Karbonhidrat yemem ama bol yağlı ve proteinli beslenirim.
Benden bu kadar bugünlük :)
Yolun cok kisaymis. Verilecek cok kilon yok sanslisin. Burda motive olur hemen hedefine ulasirsin umarim, hosgeldintamam o zaman yarın tartı fotomu da alıyorum katılıyorum aranıza
ahh öyle deme yıllardır başıma bela bu 5-6 kilo
Selam hosgeldin. Kendini tanitsana biraz .Slm arkadaslar
Hosgeldiin baya hizli katildin aramiza :)
Diyetisyene gitmeden onceki son cikisss.Hoşbuldum :)
Artık diyetisyene başvurmayı düşünüyordum burası benim için son çıkış oldu. Azimliyim :)
Bugün akşamı daha bilmiyorum ama şimdiye kadar böyle gitti:
Sabah: uyanır uyanmaz akşamdan kaynattığım maydanoz sapı suyunu limonla içtim. Evden çıkmadan da 1 tane haşlanmış yumurta. İşe gelince yeşilçayla geçiştirdim olayı.
Öğlen: mercimek çorbası ve kocaman bir salata yedim.
Akşam kısırım vardı evde 2 köfte yanında az kısır yiyebilirim. Sonra da pilatesim var. Yatmadan yine zerdeçallı yoğurt olayını yapabilirim.
Bu arada ben omurgamdaki rahatsızlıktan dolayı bir süredir düzenli yoga pilates koşu yapıyorum. Sporla daha çok yemeğe başladım bu sebeple de kilo almış olabilirim aniden.
Otur sifir.Ben yaramazlık yaptım. A AklinYolu1 kısır yeme dedin bir çorba kaşığı yedim. Öğlen sadece çorba salata midem kazındı. Köfteyi de 3 yaptım. Ama 6da yedim. Gayet makul saat
Diyetisyene gitmeden onceki son cikisss.
Yillar once bir kere diyetisyene gittim. Baktim kilo alacagim bir daha da ugramadim.
Otur sifir.
Bir kasikla kurtardiysan iyi tarhana. Sana bir nick bulalim tarhana olmuyor beee.
Yok kuzum ya bitkisel urunleri doktora danismadan zaten kullanmam, pek cok bitkisel urun dusuge sebeb oluyor. Hatta baharat cesitlerini cok severdim yemeklerde, onlari bile azalttim. Nananin bulantilar azalmis heralde. Ben de biraz daha disimi sıkacagım yapacak bisey yok. Bir yandan da suphe dustu icime bu bulantilar da halimenin nazari olabilir mi diye Forever07 nin mottosu halimeye gelsin ne diyimKiz Halime gozun cikssinnn.
Sab. donuyor , aramiza iki yeni arkadas daha geldi. Kullerimizden dogariz biz .
Bulanti icin bitkisel bir cay onersem de onermek istemem irmak. Papatya cayinin bile alerji yaptigi insanlar var.
Biraz rahatla belki azalir. Nana da midem bulaniyor diyordu. O da doktora gitsin. Ikiniz birbirinize destek olun o konuda.
Neyse ki tarhanayi sevmem.Nickim karın acıktırıyor
Yok kuzum ya bitkisel urunleri doktora danismadan zaten kullanmam, pek cok bitkisel urun dusuge sebeb oluyor. Hatta baharat cesitlerini cok severdim yemeklerde, onlari bile azalttim. Nananin bulantilar azalmis heralde. Ben de biraz daha disimi sıkacagım yapacak bisey yok. Bir yandan da suphe dustu icime bu bulantilar da halimenin nazari olabilir mi diye Forever07 nin mottosu halimeye gelsin ne diyim
Ahah anlastik :)Yarin 55 olmam lazim. Butun Carsamba gununu kullanabilirim. Persembe icerim o mochayi.
Hosgeldin :)Slm arkadaslar
Sabahtan beri yedigim bir salata bir de sebze ile 1 patates yiycem . O kadar.Ahah anlastik :)
Hosgeldin :)
Ay valla soguk alginligi ilaclari benim asiri acti istahimi. Yedigimden hicbir sey anlamiyorum ona ragmen surekli bi seyler yeme istegi var. Allahtan tadini alamiyorum diye yemedim pek:)) inşallah canım iştah açarsa yandım zaten yeterince açık :))
Karanfili deneyim canim tesekkur ederim. İsin kotusu bana ilac da vermedi doktor soguk alginligi ilaci verdi sadece. O da bogaz agrima iyi gelmiyor.Hastalandığımdan beri 2 kilo var arada hastalık ciddi etkiliyor sanırım. Benim antibiyotik bu sabah bitti vitaminlerim var sadece. İnşallah çabuk toparlarsın. Karanfil varsa çiğne boğazı acaip yumuşatıyor.
Aman aman dur hasta olma.Yepp :))
İstersen hasta olabilirim :)
Selam, hosgeldinSlm arkadaslar
Grip icin zerdecal diycem sen de yuruuu git isine diyeceksin.Ben senin mesaji alintilamayi unutmusum. Gittim doktora bana bi tane soguk alginligi ilaci verdi sadece canim. O da anca istahimi acip uyku yapiyor.