ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Olsun bazen bazi insanlar cok gicik oluyo. Her sey yolundaysa gicik insan yok demek ki canim
Hayirlisi olsun hakkinda
Hosgeldiin baya hizli katildin aramiza :)
tamam o zaman yarın tartı fotomu da alıyorum katılıyorum aranıza
ahh öyle deme yıllardır başıma bela bu 5-6 kilo
Yolun cok kisaymis. Verilecek cok kilon yok sanslisin. Burda motive olur hemen hedefine ulasirsin umarim, hosgeldin

Ben yaramazlık yaptım. A AklinYolu1 kısır yeme dedin bir çorba kaşığı yedim. Öğlen sadece çorba salata midem kazındı. Köfteyi de 3 yaptım. Ama 6da yedim. Gayet makul saat

Ben yaramazlık yaptım. A AklinYolu1 kısır yeme dedin bir çorba kaşığı yedim. Öğlen sadece çorba salata midem kazındı. Köfteyi de 3 yaptım. Ama 6da yedim. Gayet makul saat
Otur sifir.

Bir kasikla kurtardiysan iyi tarhana. Sana bir nick bulalim tarhana olmuyor beee.

Yok kuzum ya bitkisel urunleri doktora danismadan zaten kullanmam, pek cok bitkisel urun dusuge sebeb oluyor. Hatta baharat cesitlerini cok severdim yemeklerde, onlari bile azalttim. Nananin bulantilar azalmis heralde. Ben de biraz daha disimi sıkacagım yapacak bisey yok. Bir yandan da suphe dustu icime bu bulantilar da halimenin nazari olabilir mi diye Forever07 nin mottosu halimeye gelsin ne diyim

Nickim karın acıktırıyor
Neyse ki tarhanayi sevmem.

Ben de tavsiye verecek kadar bilincsiz degilim.

Hep birlikte Halime yi kovma seansi yapalim.

:)) inşallah canım iştah açarsa yandım zaten yeterince açık :))
Ay valla soguk alginligi ilaclari benim asiri acti istahimi. Yedigimden hicbir sey anlamiyorum ona ragmen surekli bi seyler yeme istegi var. Allahtan tadini alamiyorum diye yemedim pek
Karanfili deneyim canim tesekkur ederim. İsin kotusu bana ilac da vermedi doktor soguk alginligi ilaci verdi sadece. O da bogaz agrima iyi gelmiyor.
Yepp :))

İstersen hasta olabilirim :)
Aman aman dur hasta olma.

Ben senin mesaji alintilamayi unutmusum. Gittim doktora bana bi tane soguk alginligi ilaci verdi sadece canim. O da anca istahimi acip uyku yapiyor.
Selam, hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…