Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benımmm çok duygulandım yazından ben 4 sene 3 aylık evlıyım 3 sene vajılıydım sonra duzelınce pco oldugumu ogrendım 3 asılama gecırdım negatıftı sonra tup bebek yaptırmaya karar verdık ve ılk denemede tuttu canım ıhsallah senınkıde tutucak herzaman dualarımda olucaksun ALLAHIM BU MUBAREK GUNDE KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN IHSALLAHH
sabocum rabbım yanında olsun herdaım.dualarımız senınle..
sevgili saboli çok etkilendim benzer hikayeni bende yaşadım. 4 senelik evliyim ve sadece 5 ay korundum daha sonra bebişimin yolunu gözledim çok ağladım her kapıyı çaldım ne doktoru ne hocası ne küp çekeni kimse kamladı artık 3 sene sonunda ümidimi kestim ve olmuyacak dedim tamam dedim kabullendim ve o ay hamile kaldım. neler yaşadığınızı çok iyi anlıyorum ve bu mubarek günde sen ve senin gibi bebek hasreti çeken kardeşlerim için dua ediyorum rabbim benim yüzüme güldü umarım sizinde yüzünüze güler en kısa zamanda
canım benim Şeniz
ne güzel analtmışsın:gitme:
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın..inşalalh eylül sonu güzel haberi veririsin bizlereŞeniz
nann delüüüü kısss ağlattın beni:gitme:rabbim en kısa zamanda bebişini kondursun karnışına.allah yardımcın olsun sabommmmmmmmm.
Canım yaaaaaaaasenağlama
ağlattın beni:gitme::gitme:
Allahıma yalvarıyorum tüp bebek tedavin pozitif sonuçlansın:Saruboceq::Saruboceq:
Eylül'de hamileyiiiiiiim diye bağır, haykır bize:Saruboceq:
Seni çok sefiyos bizŞeniz
Allam aglattın benı ya allahım ınsallah sana saglıklı bır bebıs verrsın kucagına
canım yaa ancak bu kadar olur sanki kendimi yaşadım anlattıklrında canım şu an ben mucizeme kavuştum rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sanada mucizeni yaşattırsın eylül sonunda koskocaman bir çığlıkla bize o müjdeli haberi vermen dileğimle kaydirigubbakcemile5:Saruboceq:
saboli inşallah bu sefer senin için de benim için de herşey daha güzel olacak.....
Canım benİm İnŞallah rabbİm emeklerİmİzİ boŞa Çıkarmaz..İnŞalllah Çİfter Çİfter olur..
canım ınş bu mubarek ay hurmetıne rabbım dualarını makbul eylesın.............kımseyı mahcup etmesın bu bır ımtıhan ınş rabbım sonunda mutlu olanlardan eylesın canım tedavın hayırlı ols............................bol dua
Kelebeğim tarihlerimiz okadar yakınki beraber haykırcaz burdan eminim buna kaydirigubbakcemile5 Allahım ol desin yeterki :Saruboceq: