lk Gz arm Bir taneme..

Anneciğinin ellerinden öperim opuyorumnanaktan
iyi dileklerin için sağol canı içtenliğin için sağol
Allah razı olsun moral oldunuz bana
:gitme:

Rapum :asigim: rapulimmm
sağolasın canım desteklerinizi esirgemediniz
hepinizden Allah razı olsun
umarım doğal yolla gelir bebişin tedaviye gerek kalmadan bunu içten diliyorum canım arkadaşım

canimm benim
cok guzel dile getirmissin hislerini
insallah dedigin olucak dualarimiz kabul olsun
eylul ayinda sende hamileyim diye baslik acarsin
eylulde senin icinde halaylar cekeriz insallah:Saruboceq:

Minoşum :lepi: sağol canım benim çekeriz dimi halay başı olcan ama sös mü yerimseniben sonrada senin için çekicez hep beraber :sm_cool:

:1hug: sabolicim bende hamileyim mesajını dört gözle bekliyorum canım...bizde geçtik aynı yollardan ... rabbim bir an evvel kucağını sağlıklı bir bebekle doldursun inş... :Saruboceq:

ikrarım opuyorumnanaktan bazılarımız geçiyoruz bu yollardan demekki rabbim böyle istiyor olsun ondan gelene amenna dilerim sonu güzel biter güzel dileklerin için sağol arkadaşım kaydirigubbakcemile5

canım benim insanlar hep aynı şeyleri mi yaşar.hikayemiz çok benziyor.ben gerçi daha az bekledim ve şükürler olsun hamileyim....senin için Allahıma ve senin gibi bekleyenlere çok dua ediyorum.inşallah ALLAHIM hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder...

Tatlım sağolasın Allah razı olsun Allahım herkese tüm isteyenlere nasip etsin hayırlıyıla inşallah

senağlama SENDE ZOR YOLLARDAN GEÇMİŞSİN ARKADAŞIM Allahım dayanma gücü versin en kısa zamanda doğal yoll gelsin meleğin inşallah :Saruboceq:

:1hug: sabolicim bende hamileyim mesajını dört gözle bekliyorum canım...bizde geçtik aynı yollardan ... rabbim bir an evvel kucağını sağlıklı bir bebekle doldursun inş... :Saruboceq:
sağolasın arkadaşım çekmeyen bilmiyor değil mi :sinifsinif: Allahım evladını korusun inşallah hayırlısıyla gerçekleşir doğumun :Saruboceq: bizlerede dua et olur mu :Saruboceq:

inşallah canım Allah razı olsun bebeğini Allah bağışlasın Allah nazarlardan saklasın opuyorumnanaktan

canım hikayen benimle de benzerlik taşıyor ne diyelim Allahım dermanını da verecek sabrını da Dilerim kavuşur ve haykırırsın bebeğini

saboli yaaa.bu güne kadar hiç içimde yaşamamıştım bu acıyı arkadaşım.öyle bir dokundunki yüreğime..ne var ne yok aktı gitti.Allahım herşeyin güzelini verecek bizede emin ol.Bu kadar çaba,bu kadar emek,bu kadar istek boşa çıkmıcak.Sevinçten ağlıcaz bu sefer.Halaylar çekicez burda.O mis kokulumuzu bizde içimize cekicek.Bizede anne anne diyen minişlerimiz olacak.Allahım sana yalvarıyorum.Bu kullarına yardımcı ol ya rabbim.Senin bize emanetlerine emin ol ki çok çok iyi bakıcaz.Bizden bu duyguyu esirgeme yarabbim.

Yahu
zaten negatifi alalı daha 6 gün olmuş...
Bugün birde oruçluyuz....
Ah bacım ahh..
ınşallah yazarsın buraya hamileyimmm diye kocaman ve uzunca.Hatta kalın harflerle...
ışte o zaman sende çekersin halayları bizde.....

Rabbim muradını tez zamanda versin inşallah...

sabom canım benim ne güzel yazmışsın duyguların kelimelere akmış rabbim inşallah busefer güldürecek yüzünü hamiş haberini almayı bizlerde senin gibi bekliyoruz umudunu yitirme bizler senden çok umutluyuz dualarım seninle

saboli canım ya öyle güzel yazmışsınki okurken çok kötü oldum senin yaşadığının birebir aynısını yaşadım hayatım inşallah eylül ayında avazın çıktığı kadar bağırırsın tatlım Allah ım dualarımızı kabul etsin şu mübarek ayda:Saruboceq:

bunca mücaledenin sonunda inşş bebişinle yürüyeceksin artık canımm..rabbim emeklerinizi boşa çıkamasın..
tüm evlat hasretiyle yanan gönülleri sevindirsin yüce rabbim

Allah hepimizin yardımcısı olsun okurken agladım cok zor ısteyıpte bebegımıze kavusamamak bu mubarek ay hürmetine allahım hepimizin yardımcısı olsun herkes bebeıslerı kollarında olsun beklemek cok zor dayanmak sabır versın allahım hepımıze umudumuzu yıtırmeden her zorlugu yenıcez allahım ısterse tabı olucak ınanıyorum

sabo canım benim,Rabbim inşallah emeklerinizi boşa çıkarmaz.inşallah eviniz hayatınız şenlenir.Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

rabbim bu mübarek günde insallah bu yolda ugras veren herkesin cabalarini olumlu sonuclandirsin....
yazini okurken gercekten cok duygulandim, icini yakan hasret insallah sona ericek...
su mübarek günlerde oruclu agizlarla edilen dualar hürmetine rabbim hepininizi meleklerinize kavustursun
amin

canım hikayen benimle de benzerlik taşıyor ne diyelim Allahım dermanını da verecek sabrını da Dilerim kavuşur ve haykırırsın bebeğini
Sağolasın tatlım Allahım hepinizden razı olsun opuyorumnanaktan

Aminnnnnnnnnnnn :Saruboceq: Allahım biliyor hakkımızda en güzelini nasip edecektir .. en hayırlısını :Saruboceq: Allahım hepimizin yüzünü güldürsün en kısa zamanda CANım benim
Çok geçmiş olsun bitanem Allahım sabır versin arkadaşım :teselli: yılmak yok sağlığımız yerinde olduğu müddetçe ümitler devam ediyor gücümüz yettiğince mücadeleye devam :lepi: Allahım nasip edecektir öyle yada böyle yerimseniben

Canım hakkında hayırlısı olsun İhsallah gÜzel haberler alırsın....
Sağolasın tatlım Allah razı olsun opuyorumnanaktan

Meleğimmmmm :asigim: Canımsın Allahım razı olsun arkadaşım :1hug: seviyom :asigim:
SAĞOlasın arkadaşım ..hepimizin ümidi aynı hayırlı bir evlat.. Allahım ol desin yeterki .. bizlerede nasip olsun hepimize inşallah :Saruboceq:

bunca mücaledenin sonunda inşş bebişinle yürüyeceksin artık canımm..rabbim emeklerinizi boşa çıkamasın..
tüm evlat hasretiyle yanan gönülleri sevindirsin yüce rabbim
Şirinem canım benim opuyorumnanaktan sırayla hepimiz tadıcaz bu duyguyu inşallah opuyorumnanaktan

Aminnnnnnnn :Saruboceq: nekadar güzel yazmışsın canım benim ya

sabo canım benim,Rabbim inşallah emeklerinizi boşa çıkarmaz.inşallah eviniz hayatınız şenlenir.Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Zencefilim canım benim Allahım nasip edeecek mücadeleden vazgeçmiycez sakın pes etme eninde sonunda olacak buna inanıyorum yerimseniben vakti saati dolunca yerimseniben Allahım biliyor dua edicez yalvarıcaz bu mübarek aylarda :Saruboceq: Dualarım seninle tatlım

Sağol arkadaşım Allahım bebeğini korusun sağlıkla doğurmak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…