lk Gz arm Bir taneme..

herkese iyi akşamlar...azra2,casper33,beyzanur ve plum çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için....allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..:Saruboceq:

saboli ben çok heycanlıyım yaaaaaaaaadelikafaduldendelikafaduldenyarın bu saatlerde çoktaaaan öğrenmiş olcazakannehirakannehireğer olmazsa nasıl toparlanırım gerçekten bilmiyorum:uhm:allahım bana kuvvet ver:Saruboceq:

casper transferin olmuş...hayırlı olsun canım...o iki embriyo hayırlı, sağlıklı ,güzeller güzeli evlatlar olsun sana inşallah

Bende canım aynen kalbim pırpır
kafamçokkarıştı

Tedaviye başlarken içimde huzur vardı umut vardı..
hiç kötü düşünmedim
pozitif düşündüm ama yumurta kapıya dayandı
çok endişeliyim
pozitif sonuç almakta var
negatifi görmekte var
her iki durumada hazırladım kendimi
yanımda olan tüm canlarım hepinizden Allah razı olsun
inşallah güzel haberler getirebilirim :Saruboceq:
eve nezaman gelirim bilmiyorum gecikirsem hakkınızı helal edin
duanızı eksik etmeyin nolur :Saruboceq:
Allaha emanet olun akannehir

Mavicim umarım pozitifle dönersin arkadaşım
:Saruboceq:

Canım ya korkunu endişeni o kadar iyi anlıyorum ki o heyecanı yaşadığım gün geldi aklıma bütün gece uyku girmemişti gözüme saatler geçmek bilmiyordur senin için şimdi. Canım Senin için duacıyım bende bütün sonuç bekleyenler için Hayırlısıyla güzel haberler vermek nasip etsin Allahım sana :Saruboceq:

Sabom canım ciğerim büyük gün geldi çattı
okadar heyecanlıyımki elimde mendiller seni bekliyorum
Allahında izniyle bugün hamileyimmmm deyip yıkıcaksın buraları
bütün kalbim seninle dualarım seninle
o müjdeli haberi sabırsızlıkla bekliyorum
hazıroldayım resmen inşallah çok gecikmezsinŞeniz

]Sabommmmmm AKLIMM HEPP SENDEEEEEEE kalkar kalkmazz yataktan pcyiii açtımmm çok heyecanlıyımmmmm :sm_cool::sm_cool:sen şimdi evden çıkmışsınıdrrrrrrr kan verdim sonucu bekliyorsunnnn belkidee:dance:Allhımmm inşallahhh HAMıLEYıMMMMMMM diye haykırıcan burdan :teytey::teytey::teytey::teytey:

Allahım bugün büyük gün bizim için:teytey::dance:
İnşallah canım arkadaşımız bugün HAMİLEYYYYYİİİMMMM diye haykırcak:CüvCüv::sm_cool::teytey:
Allahım yardımcın olsun:Saruboceq:
İnşallah bebeklerin seninledir:Saruboceq:

Bal kaç gibi gelicek sabo biliyonmu canım
ona göre işlerimi ayarlıyımda o saatte burada olmak istiyorum

dualarımız seninle saboommm halaylar çekicez inşş:Saruboceq::Saruboceq:

sabom inşallah o güzel haberle geleceksin vede halayları çekicez burada canım

acaba kaçta gelirsinki meraktan ölecem şimdi

mavi arkadaşım inşallah sende o güzel haberle gelirsin sabomla birlikte çifte halaylarını çekeriz canlarımmmmmmmmm

insallah Hamissindir Canimmmmmm insallah meleklerin seninledir insallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…