kızlar yarın ne olursa olsun bizlere haber verin meraklandırmayın bizi inşallah pozitif haberler duyarız:Saruboceq:
hoşbulduk sabm. iğne yazmadı canım ya. folicplus verdi bide progestan 200 mg verdi fitil olarak kullanıyorum
aslında tam olarak neye dikkat edeceğimide bilmiyorum iş gç yapmıyorum zaten. uzanıyorum arada ilaçtanmıdır nedir uyku bastırıyo uyuyorum habire bişiler yiyorum folicplus çok acıktırıyo ya evde arada yürüyorum türk filmi seyrediyorum bol bol puzlee vardı yeni başlamıştım tedavi araya girince kalmıştı yapsammı diyorum ama başına uzun uzun oturmak gerekiyo iyimi olur kötümü bilmiyorum sen neler yaptın canım nelere dikkat ettin hiç iş yapmadın dimi
ilk 2 gün dikkat ettim hep yattım
sonrasında bayrama denk geldiği için bayram ziyaretlerine gittik mecburen..
ama kociş yinede yavaş kullandı kasislere filan dikkat etti
ağır iş fazla yapmadım bi yemek yapıyorum bide ufak tefek toz alma ev toplama filan
oturup kalkarken filan hep tuttum bebeleri sanki tutmayınca düşeceklermiş gibi hissettim kaydirigubbakcemile3 psikolojik tabiki kaydirigubbakcemile3 öyle işte kaydirigubbakcemile5
evet canım ya psikolojik demekki bende aynısını yapıyorum atarken kalkarken oturup kalkarken elim karnımda kasıklarımda aman ha duru oldumu diyorum gitmek yok bir yere diyorum kaydirigubbakcemile3
senin şansın daha yüksek :lepi:
blast transferi genelde olumlu sonuçlanır :lepi:
yarın için bana dua et olur mu heycandan ölebilirim :Saruboceq:
sürekli dualrımdasın canım söylemene bile gerek yok. pozitif sonucu kapacan gelecen canım merak etme . seni çokda ümitlendirmek istemiyorum canım ama benim içime kesin hamilesin diye geliyo opuyorumnanaktan
insallahhhhh hayirli haberlerinizi aliriz kizlar..Rabbim cifter cifter bebisler nasip etsin hepimize
Hayırlı haberler vermek nasip olsun sizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?