lk Gz arm Bir taneme..

kelebeğim yeni gördüm mesajı inan çok üzüldüm canım. hakkında hayırlısı olsun dinlen moralini topla ama sakın pes etme. şimdi yeni olduğu için bunu söylüyosun biliyorum ama aymesinde dediği gibi zaman geçsin tekrar aynı heyecanlarla denemek istiyeceksin ama belkide gerekde kalmayacak kendi gelecek hiç belli olmaz allahım yeter ki ol desin canım.

sabom şafak 1ha yarın büyük gün canım bebişlerin seninle canım ben inanıyorum başından beri büyük bir umutla-inançla-moralle başladın canım öylede devam edecek canım. yarında halayını çekeceğiz cümbür cemaat göreceksin canımmmmm

Casperım hoşgeldin
kelebeğimize çok üzüldük :çok üzgünüm: ama elden bişey gelmiyor
sen nasılsın transferin nasıl geçti bebişlere iyi bak
ilaçlarını düzgün kullan tatlım .. dr kalçadan iğne yazdı mı

bende annemdeydim dün gece geldim evime.benimde bugün transferde 4. günüm hakkımda hayırlısı olsun ayın 7 sinde sonuç günüm. 3 gündür kasık ağrılarım oldu ama bugün rahat gibiyim.bana 3 embriyo transfer edilecekti a 2 tane transfer ettiler. 5. gün tarnsferi yapıldı donduulmuşlarım yok 5. gün yapıldığı için dondurulup çözüldüğünde kalitesi çok düşer dediler o yüzden dondurulmuşum yok. inşallahda gerek kalmaz. hakkımızda hayırlısı olsun kızlar

hoşbulduk sabm. iğne yazmadı canım ya. folicplus verdi bide progestan 200 mg verdi fitil olarak kullanıyorum

hoşbulduk sabm. iğne yazmadı canım ya. folicplus verdi bide progestan 200 mg verdi fitil olarak kullanıyorum

aman boşver vermesin çok zor oluyor hergece polikliniğe gittik iğne olmaya :sinifsinif:
heryerim mosmorr ..
göbekte dahil kaydirigubbakcemile3
pozitif olursa hiçbiri gözümde olmaz daha 100 iğne bile yerim ..
Allahım ol desin yeterkiiii
:Saruboceq:

aslında tam olarak neye dikkat edeceğimide bilmiyorum iş gç yapmıyorum zaten. uzanıyorum arada ilaçtanmıdır nedir uyku bastırıyo uyuyorum habire bişiler yiyorum folicplus çok acıktırıyo ya evde arada yürüyorum türk filmi seyrediyorum bol bol puzlee vardı yeni başlamıştım tedavi araya girince kalmıştı yapsammı diyorum ama başına uzun uzun oturmak gerekiyo iyimi olur kötümü bilmiyorum sen neler yaptın canım nelere dikkat ettin hiç iş yapmadın dimi

ilk 2 gün dikkat ettim hep yattım
sonrasında bayrama denk geldiği için bayram ziyaretlerine gittik mecburen..
ama kociş yinede yavaş kullandı kasislere filan dikkat etti
ağır iş fazla yapmadım bi yemek yapıyorum bide ufak tefek toz alma ev toplama filan
oturup kalkarken filan hep tuttum bebeleri sanki tutmayınca düşeceklermiş gibi hissettim kaydirigubbakcemile3 psikolojik tabiki kaydirigubbakcemile3 öyle işte
kaydirigubbakcemile5

evet canım ya psikolojik demekki bende aynısını yapıyorum atarken kalkarken oturup kalkarken elim karnımda kasıklarımda aman ha duru oldumu diyorum gitmek yok bir yere diyorum kaydirigubbakcemile3

evet canım ya psikolojik demekki bende aynısını yapıyorum atarken kalkarken oturup kalkarken elim karnımda kasıklarımda aman ha duru oldumu diyorum gitmek yok bir yere diyorum kaydirigubbakcemile3

senin şansın daha yüksek :lepi:
blast transferi genelde olumlu sonuçlanır :lepi:
yarın için bana dua et olur mu heycandan ölebilirim

senin şansın daha yüksek :lepi:
blast transferi genelde olumlu sonuçlanır :lepi:
yarın için bana dua et olur mu heycandan ölebilirim

sürekli dualrımdasın canım söylemene bile gerek yok. pozitif sonucu kapacan gelecen canım merak etme . seni çokda ümitlendirmek istemiyorum canım ama benim içime kesin hamilesin diye geliyo opuyorumnanaktan

insallahhhhh hayirli haberlerinizi aliriz kizlar..Rabbim cifter cifter bebisler nasip etsin hepimize

sürekli dualrımdasın canım söylemene bile gerek yok. pozitif sonucu kapacan gelecen canım merak etme . seni çokda ümitlendirmek istemiyorum canım ama benim içime kesin hamilesin diye geliyo opuyorumnanaktan

sağolasın casperım opuyorumnanaktan
ama bu işler belli olmuyor işte :sinifsinif:
hayırlısı olsun

delikafaduldendelikafaduldenSonucaaaa saattlerrrrrr kaldııııııııı

saboli insallah yarin iyi haberler verirsin bize
casperim haftaya sen guzel haberler verirsin insallah
allahim yuzunuzu guldursun insallah

sabolicim inşş rabbim senin ve isteyen herkesin yüzünü gldürür yarın hayırlı haberler alırsın inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…