saboom mavim elim yüreğimde haberlerinizi bekliyorum Allahım inşallah size nasip eder.........
kızlar benimde olmadı...bittim ben yaaaa...ağlamaktan helak oldum...eşim tek desteğim canım benim seni çok seviyorum ama sana bi çocuk veremiyorum affet beni aşkım affet...ben toparlanamıycam..kızlar allah yardımcımız olsun inşallah saboli pozitifi görür...
hayatıma devam ediyorum işte ama cidden hevesim kalmamış artık anladım mafoldumben
kızlar benimde olmadı...bittim ben yaaaa...ağlamaktan helak oldum...eşim tek desteğim canım benim seni çok seviyorum ama sana bi çocuk veremiyorum affet beni aşkım affet...ben toparlanamıycam..kızlar allah yardımcımız olsun inşallah saboli pozitifi görür...
ben istemiyorum artık kabullendim. eşim isterse belki bilmiyorum................
Cok üzüldüm cnm benim ... Seni cok iyi anliyorum ..
Keske elimizden birseyler gelebilseydi .. mafoldumben
Senin suanki söylediklerini ben daha tedavime baslamadan söylemeye basladim bilee ...
Icimde koskocaman bir korkuu var ve hic istek yok ...
Basarisiz olmak korkusu , ayni seyleri yasayacagim korkusu ...
Esim diyor ki : ne kaybederiz ... Eger olursa evladimiza kavusuruz .. olmassa ne kaybederiz ki ...
Ben hayallerimi , umutlarimi , psikolojimi kaybediyorum ...
Cekilen onca SIKINTILar , bunalimlar yanimiza kar kaliyor ..
Yoruldum artik ..Bu kez olcak diye bir umudum bile yok ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?