lk Gz arm Bir taneme..

ben kesinlikle idrar testi yapmayı düşünmüyorum.geçen tedavimde kan sonucumu öğrendikten sonra yaptım ,sırf çift çizgiyi görmek için değerim 250 civarıydı ama idrar testi tam net çıkmadı silik çıktı.
o yüzden kendimi hiç üzmek istemiyorum.test günü kesin sonucu öğrenirim.kısmetimde varsa var yoksa yok.idrar testi neg. çıkarsa emin olamıycam belirsizlik yaşamak istemiyorum.....

herkse merhaba nerelerdesiniz güzeller...bugün 8. gün...bende hiçbir belirti yok ağrı mağrı kalmadı...boğazım şişti grip olcam galiba tamda zamanı sanki...hiç rüya filanda görmüyom ben yaw..atamam yapılmadan önce görmüştüm rüyamda bir kız bebek emziriyodum sonra şöyle bi baktı bana allahım yemyeşil gözleri vardı kime benzemiş diyorum kendi kendime...güzel bir haber alcam diye yorumlamıştım ve atamam olmuştu....kaydirigubbakcemile2bugün daha sakin bir ruh halindeyim sanki...saboli kelebek sizler nasılsınız ne var ne yok?bi his filan geliyomu içinize?ben hissedemiyorum yaaadelikafadulden

nerdesiniz yawww?:hulya:KİMSE YOK MUUUU?a.s.

Ben geldimm
bugünde bitti çok şükür
bakalım yarın bizi neler bekliyor
kaydirigubbakcemile5
şakkıdı

SAbommsabolimkaydirigubbakcemile2sabolime ben ilk taktım bu ismi :asigim:canımsınn:asigim:çok seifyomm seni:asigim:az kaldıı kuzuların sessizligi gibi bekliyorumm..hamişş haberinle kudurucam:smiley-cool:

SAbommsabolimkaydirigubbakcemile2sabolime ben ilk taktım bu ismi :asigim:canımsınn:asigim:çok seifyomm seni:asigim:az kaldıı kuzuların sessizligi gibi bekliyorumm..hamişş haberinle kudurucam:smiley-cool:

gamyoncuiremsu balpöcüğüm :asigim: bebeler üçüz olursa birini sana yollucam nan hepsine nasıl bakarım :uhm: sırnaşık şey
bende seni çok seviyom
:asigim:

sevgili saboli,yazını okudum, yorumları okuyamadım.önce seni çok iyi anlıyorum,çünkü ablamın 16 yıl bebegi olmamıştı...çok uzun bir süreç, sabır ,sebat ve emek isteyen bir yoldasın.duyguların benimki ile aynı,onun için yazmama gerek yok.ama allaha tevekkülüne hayran kaldım.bizim süreç yıllarca tedaviden sonra,3,4 kez aşılama 2 kez mikroenjeksiyon,3 tüp bebek denemesinden sonra nihayete erdi.sende umutlarını yitirme.ama en kötülerede hazırlıklı ol ki pisikolojin saglam olsun.bunlar da örnek olsun.şimdi kızımız 5 yaşında sultan irem,biz gene bebek istedik.tüp bebek ilaçları aldık,tam tedaviye gitcez ki ablam kendi kendine hamile kaldı.ve 5 yıl korunmamıştı ama olmamaıştı.o bebegimizde dogdu.burak.8 aylık şimdi.allahtan ümit kesilmez yani.sende kesme umutların senin yolunu aydınlatsın.yazdıklarımda sana ışık olsun inşallah..bu hikayeyi yazmayı düşünüyorum çünkü çok uzun ordan bakabiilirsin.geçmiş olsun canım.

evet.........yolun sonundayım artık.........
3,5 sene içinde 1 dış gebelik ameliyatı ölüme yarım saat kala,21 haftalık oğlumu kaybedişim ve kürtaj oluşum,1 kez ohhs oluşum, 2 histeroskopi ameliyatı, 4 yumurta toplama işlemi ve 5 transferin ardından elde var acı, hüzün, keder, mutsuzluk ve hiç kaybetmeyeceğimi sandığım umudumun yerine kocaman bir umutsuzluk.....
neredeyse 75 günümü transfer sonucu almak için geçirdim.pcolu olduğum için yumurta toplama işleminden sonra çok acılar çektim.hastalandığımda iğne yazmasın diye dr la pazarlık eden ben bebeğim için yüzlerce iğne yedim.üstelik çoğunu kendim yaptım.günlerce döktüğüm gözyaşımın haddi hesabı yok.dilimden hiç dua düşürmedim....
Ama olmadı olmadı olamadı...............
Kendi bebeğimin mis kokusunu içime çekemiyceğimi anladım. Artık çok yoruldum pes ediyorum................

adetin 23. günü , transferimin 8. günü dün sabah birden kanamam başladı.ben hayatımda hiç bu kadar erken adet olmadım. geçer diye bekledim,geçmedi.dr u aradım istirahat etmemi geçmezse sabah gelmemi söyledi.tabiii geçmedi.bugün sabah gebelik testi yaptırdım ve sonuç 1.25 çıktı.

Ben yine gülemedim.......
sabom mavi Allah sizin yüzünüzü güldürsün inşallah.......................

senağlamasenağlamasenağlama

kelebegım canım cok uzuldum..
dıycek bırsey bulamıyorum suanmafoldumbenmafoldumben

kelebeğim hayırlısı canım..
diyecek birşeyimiz yok..
herşey nasibimizde olanlar..

kelebek canım yaa görünce şok oldum...üzülme demek boş biliyorum,allah sana ve eşine sağlık versin güzelim allahtan umut kesilmezmiş...bizim şer zannettiğimizde bir hayır vardır mutlaka...daha öncekileri nerde denedin bilmiyorum ama bence bi kezde istanbulda dene belki şifan burdadır canım bellimi olur...dilerim allahtan hiç ummadığın anda kendiliğinden gelip sürpriz yapar sana bebeğin:Saruboceq:

canımmmmmmmmmm
ne olur çok üzme kendini ben inanıyorum olucak sabır canım sabır ALLAH büyük unutma yolun sonundada değilsin sağlığımız elverdikçe umut etmeyi istemeyi ALLAHIMIZA DUA EDİP BEKLEMEYİ bırakmıycaz inş olucak:Saruboceq:

kelebeğim canım Allah sabır versin tatlım ya diyecek bişey bulamıyorum ümidini kaybetme bi bakmışsın kendiliğinden oluvermiş işşşlllah

hakkında hayırlısı olsun. herşeye tamam ama pes etmek olmaz.bir kere hamile kalmışsın niye tekrar olmasın. toparlanmak için biraz zaman tanı kendine sonra bence farklı bir merkezde tekrardan dene canım..kaderimizde varsa birgün mutlaka olacak inşallah...

Kelebeğim senağlama
Beraber çıkmıştık bu yola iğneye başlama günlerimiz toplama işlemimiz hatta transferimiz..
Böyle olmasını beklemiyorduk elbet
Dualar ettik elimizden geleni yaptık ama .. inan diyecek hiçbirşey bulamıyorum kilitlenmiş durumdayım ve çok üzüldüm içim paramparça canım kelebeğim senağlama
üzülme demiyorum içini boşalt ağla .. ama nolur çabuk toparlan
sen anneliği tattın annesin ..
Allahım sana melek yavrunun hatırına tekrar bağışlayacak buna eminim ama zamanını bilemiyoruz mafoldumben
nolur kendini fazla yıpratma
biranönce toparlan lütfen ..Allaha emanet ol
:Saruboceq:

canım çok ama çok üzüldüm nasıl bi acıdır iyi bilirim
Allah yardımcın olsun sabırlar versin şu an ne desem fayda etmez
biliyorum ama zaman inanki herşeyin ilacı biraz zaman geçsin
yine toparlanıp tekrar hayaller kurmaya başlıycaksın
hayat böyle devam ediyo yoksa yaşanmazki
şu an acın çok taze inşallah Rabbim tez zamanda toparlanma
gücü verir :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…