• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lk Gz arm Bir taneme..

kızlar bu gece hepimiz için dua ettim.....inşallah rabbim kabul eder....HıÇBıRıNıZı TANIMASAMDA ORTAK BıR AMAÇTA BıRLEŞıYORUZ....ALLAH EMEKLERıMıZı BOŞA ÇIKARMASIN,SıZLERı SEVıYORUM...opuyorumnanaktan

Sabommm canım dün gece senin için kelebek için ve casper için adını anarak dua ettim diğer arkadaşlarım içinde tabiki ettim kimseyi atlamadım ama sizin iin özellikle ettim Rabbim yüzünüzü güldürsün pozitifi görün diye ama ben eminimki sen zaten pozitifi görüceksin içimden bi ses sabo hamiş kalıcak diyo bebişlerin sana sıkı sıkı tutunucaklar ve seni hiç bırakmıycaklar

herkese merhaba.... dün yumoşlar toplandı ama ben mahvoldum kızlarr....benimle birlikte 4 kişinin toplandı onlar bir saat içinde gittiler,ben 5 e kadar hastanedeydim...tansiyonum 5e 3 olmuş,ayağa kalkamadım...her kalkmaya çalışışımda ya bayıldım yada istfra ettim:bbo:....süründüm resmen.....bünyem kaldırmadı anesteziyi...doktorum bile çok şaşırdı olanlara...biraz iyi hissedince eve geldk,ben salak yine dayanamadım apartmanın önünde yerlere oturdum ve yine çıkardım...eve geldik iki dakika sonra küüüüt yine bayılmışım....eşim çok korktu kızlaaaar.neyse şimdi toparladım biraz..sakın bunu okuyanlar korkmasın..bana has bi saçmalık bu,olmıycak işler beni bulur hep zaten.....

canım geçmiş olsun bi sürü bebişin olmuş
Allah seninde yardımcın olsun inşallah sana sıkı
sıkı tutunup 9 ay boyunca hiç bırakmazlar
Rabbim güldürsün yüzünüzü:1hug:

herkese merhaba.... dün yumoşlar toplandı ama ben mahvoldum kızlarr....benimle birlikte 4 kişinin toplandı onlar bir saat içinde gittiler,ben 5 e kadar hastanedeydim...tansiyonum 5e 3 olmuş,ayağa kalkamadım...her kalkmaya çalışışımda ya bayıldım yada istfra ettim:bbo:....süründüm resmen.....bünyem kaldırmadı anesteziyi...doktorum bile çok şaşırdı olanlara...biraz iyi hissedince eve geldk,ben salak yine dayanamadım apartmanın önünde yerlere oturdum ve yine çıkardım...eve geldik iki dakika sonra küüüüt yine bayılmışım....eşim çok korktu kızlaaaar.neyse şimdi toparladım biraz..sakın bunu okuyanlar korkmasın..bana has bi saçmalık bu,olmıycak işler beni bulur hep zaten.....
Çok geçmiş olsun demek bünyeden bünyeye değişiyorrr..:uhm:

Ama ahstane görevlililerinin hastasıı tansiyonun normale dönmeden senin çıkışına izin vermemeleri gerekti..

Bende anestezi aldıgım dönemde 1 saat gözetim altında tuttular tansiyon normale döndü gönderdiler eve ama senin bayaga sıkıntılı geçmiş bulantı .Allah yardımcın olsun:Saruboceq:Allahım emeklerinin karşılığını yüzünü güldürsün inşallahh:Saruboceq:

Kızlar hepiniz güzel dileklerde bulunmuşsunuz dualar etmişsiniz hepinizden Allah razı olsun :Saruboceq:
Dün saat 8 de gittik hastaneye .. 9 da odaya aldılar beni .. gecelik gibi bişey giydirdiler kelebekli kaydirigubbakcemile3 elimi kolumu bağladılar :mymeka: sonra anestezici geldi ismini söyledi benim ismimi sordu tanıştık filan .. ama benim kalbim 125 atıyor akannehir dediki heycanlısın galiba .. dedim hemde nasılll kalp sesleri dındındın attıkça daha fena oluyorum dedim akannehir sesini kısamazmıyız dedim sırnaşık şey dedii olmaz sırnaşık şey zaten ilacı verince normale döner kalp atışın dedi bişey hissetmiyceksin merak etme dedi .. dedim ben uyumak istemiyorum çok korkuyorum dedim lülülülülülü biz ilacı verelimde sen istersen uyuma dedi kaydirigubbakcemile3 ilacı verdiler önce bi sıcaklık hissettim sonra ayaklarım ellerim uyuşmaya başladı dedim başım dönüyoooooooo mafoldumben rahat ol sen dedi şakkıdı sonra doktorum geldi nasılsın dediiii sanki ateşin var dedii filan cevap vermeye çalışıyom yok olmuyo sırnaşık şey gözlerimi açmaya çalışıyom kapanıyo sırnaşık şey film orda koptu.. gerisini hatırlamıyorum kaydirigubbakcemile4
sonra odama aldılar beni ağlayarak uyanmışım hiç hatırlamıyom laelaelaelaelae asansöre nasıl bindik odaya nasıl geldim hiç hatırlamıyom sonra yarım saat ağladım ama içimden geliyor :a015: çok şükür kanamam olmadı ağrımda fazla yok elhamdülillah :Saruboceq:

doktorun amelyata girmesi gerek çıkması lazım dediler biz sizi öğlenden sonra ararız dediler şimdilik durum böyle kızlar
haber bekliyorum inşallah güzel haberlerle dönerim
:Saruboceq:

Sabomm ben sana dedimmmm uyucann uyucann herşeyy olupp bitmişş Allahın iziniyleeee ohhhh bunuda atlatttınnn.şimdii bebişlerin Allahın izniylee dölleniyorlarrr ve annesinee yerleşmeyi bekliyorlarrrrrrrr:dance::dance:

kıslar Allah yardımcınız olsun
dualarım sizlerle inşallah herşey yolunda gider
sizin kadar olmasanda sizin adınıza gerçekten çok heyecanlıyım
kendi yaşadıklarım geldi bi an aklıma
inşallah sonunuz pozitif olur canlarım

kelebeem saboom toplanmıştır yumoşlarınız hayırlısıyla gelin inşş

gorsel_dua1.jpg

Sabomm sümeyyem canım benimm Şuanda yumoşlarınn toplanmıştırr.Allahın izniylee bugün yumoşların döllenicekk ve bir kaç gün sonraa sana tutunucaklarr Allah izini ederseee.iNANIYORUMKİİİ HAmileee kalıcaksınnnnn buna yürekten inanıyorumm hissediyorum.Allahım sen sabo arkadaşımızın emeklerinin karşlığında yüzünü hayırlı evlatlarla güldürürsün inşallahh.Sen herşeyin en iyisi bilen rabbim sen arkladaşımızın dualarınıı kabul edersin inşallahh.Bu mübarekk gündee duaları kabull et.Seni çokk sefiyomm sabomm :asigim:

kizlar dualarim sizlerle bu vakitlerde cikmis olmalisiniz galiba
insallah yumoslariniz guzel guzel dolleniyordur ve cok guzel size tutunmak icin bekliyorlardir
allah yardimciniz olsun

gelelim yumoşlara 12 taneymiş...azönce aradılar 8 tanesi kaliteliymiş ve 7 tane miniğim olmuşşşşşş....kurban olsun annesi onlara....:emir_bebek::emir_bebek:hayırlısıyla tam iyileşirsem yarın bebişlerimi bana koyacaklarrrrdelikafadulden....sabo ve kelebek sizin yumoşlarda toplanmıştır heralde...hayırlı olsun güzeller...akşma yazarsınız belki kaçar tane olduğunu...inşallah mayısta onlar kucağımızda mis kokularını içimize çekiyor oluruzzzzzzzz...opuyorumnanaktan

kizlar allah yardimciniz olsun insallah sira transfere geldi insallah pozitifi gorursunuz dualarim sizlerle

mavi hayırlısıyla yarın iyileşirsin bebişlerini alıp evine gelirsin inş..
kelebeem saboom hadi bekliyoruz gelin hayırlısıyla inşş

kızlar ben geldim.çok ağrım var.....işlem sonrası istifra ettim midem hala kötü...26 yumurtam olmuş kaçı kaliteli , embriyolar ne durumdalar yarın öğrenicem.....İnşallah bu sefer embriyolar kaliteli olur....
Kadir geceniz mübarek olsun......Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah......

Çok ağrım var kalamıycam daha fazla.......

kızlar Allah mübarek günde dualarımızı kabul etsin...
kelebek sabooom dualarımdasınız

kızlar bu gece hepimiz için dua ettim.....inşallah rabbim kabul eder....HİÇBİRİNİZİ TANIMASAMDA ORTAK BİR AMAÇTA BİRLEŞİYORUZ....ALLAH EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN,SİZLERİ SEVİYORUM...opuyorumnanaktan

Sabommm canım dün gece senin için kelebek için ve casper için adını anarak dua ettim diğer arkadaşlarım içinde tabiki ettim kimseyi atlamadım ama sizin iin özellikle ettim Rabbim yüzünüzü güldürsün pozitifi görün diye ama ben eminimki sen zaten pozitifi görüceksin içimden bi ses sabo hamiş kalıcak diyo bebişlerin sana sıkı sıkı tutunucaklar ve seni hiç bırakmıycaklar

Kızlar hepinize tek tek yazmayı çokkkkk isterim ama kayınvaldemdeyim ve sinyal çok az net gidip geliyor hakkınız helal edin
hepinizin duasını hissedebiliyorum Şeniz

kelebeğim ağrın varmış inşallah geçer biraNÖNCE
benimde dün bişeyim yoktu ama bugün oturup kalkarken zorlanıyorum

Kızlar haber geldiiiiiiiiiiiiiiiii
şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benim en fazla 15 yumurtam var görünüyodu
ama 24 :nazar: tane toplanmış :1shok:
19 tanesini işleme almışlar delikafadulden
18 i mi ne döllenmişşşşşşş :Saruboceq:
şokkkkkkkkkkkkktayım resmennnnnnnnnnn sırnaşık şey
onlarda şaşırmışlar sırnaşık şey
hala inanamıyorum
içimden ağlamak geliyorrrrrrrrr senağlama senağlama senağlama
Allahım nolur sonumuzu hayreyle yarabbimmmmmmmmmm

hala inanamıyorum

ay canım benim yaa
gelicek inşallah bu sefer meleklerimiz
inşallah sabom :Saruboceq::Saruboceq:

hala inanamıyorum

:teytey::teytey::sm_cool:Sabommmmmm canımmmm harikaa birhaberrr buuuu oleyyyyyyy sabomm herşeyy Allahın izniyleee güzell gelişiyorrrr.Daha öncedende söylediğimm gibiiii tutucakkk bebişlerinnn hemde ikizzzzzzz:teytey::teytey::teytey:

hala inanamıyorum

hayırlısı olur inşaAllah ikiz üçüz bebeklerin gelsin sağlıkla cnm opuyorumnanaktan
Rabbim isteyen herkese de, sağlıklı evlatlar nasip eder inşaAllah :Saruboceq:

kıslar Allah yardımcınız olsun
dualarım sizlerle inşallah herşey yolunda gider
sizin kadar olmasanda sizin adınıza gerçekten çok heyecanlıyım
kendi yaşadıklarım geldi bi an aklıma
inşallah sonunuz pozitif olur canlarım

kelebeem saboom toplanmıştır yumoşlarınız hayırlısıyla gelin inşş

kizlar dualarim sizlerle bu vakitlerde cikmis olmalisiniz galiba
insallah yumoslariniz guzel guzel dolleniyordur ve cok guzel size tutunmak icin bekliyorlardir
allah yardimciniz olsun

gelelim yumoşlara 12 taneymiş...azönce aradılar 8 tanesi kaliteliymiş ve 7 tane miniğim olmuşşşşşş....kurban olsun annesi onlara....:emir_bebek::emir_bebek:hayırlısıyla tam iyileşirsem yarın bebişlerimi bana koyacaklarrrrdelikafadulden....sabo ve kelebek sizin yumoşlarda toplanmıştır heralde...hayırlı olsun güzeller...akşma yazarsınız belki kaçar tane olduğunu...inşallah mayısta onlar kucağımızda mis kokularını içimize çekiyor oluruzzzzzzzz...opuyorumnanaktan

kizlar allah yardimciniz olsun insallah sira transfere geldi insallah pozitifi gorursunuz dualarim sizlerle

mavi hayırlısıyla yarın iyileşirsin bebişlerini alıp evine gelirsin inş..
kelebeem saboom hadi bekliyoruz gelin hayırlısıyla inşş

kızlar Allah mübarek günde dualarımızı kabul etsin...
kelebek sabooom dualarımdasınız

kızlar bu gece hepimiz için dua ettim.....inşallah rabbim kabul eder....HİÇBİRİNİZİ TANIMASAMDA ORTAK BİR AMAÇTA BİRLEŞİYORUZ....ALLAH EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN,SİZLERİ SEVİYORUM...opuyorumnanaktan

canlarım hepinize teşekkür ederim..... opuyorumnanaktan

hala inanamıyorum

sabom çok şükür kurtuldun canım....

ben zaten senden bu kadar yumoş bekliyordum.pcolu olunca pek 20 den aşağı yumoş olmuyor.ben de aynı dertten muzdaribim..... :bbo: :nazar:

maşallah canım çok güzel döllenmişler......İnşallah çok güzel sağlıklı embriyoların olur göbüşüne sıkıca tutunur..... :CüvCüv: :emir_bebek: :ecrin_bebek:
tabii benim de...... kaydirigubbakcemile3 :nazar:

canım geçmiş olsun bi sürü bebişin olmuş
Allah seninde yardımcın olsun inşallah sana sıkı
sıkı tutunup 9 ay boyunca hiç bırakmazlar
Rabbim güldürsün yüzünüzü:1hug:

teşekkür ederim aymes rabbim hepimizi güldürsün canım:Saruboceq:

Çok geçmiş olsun demek bünyeden bünyeye değişiyorrr..:uhm:

Ama ahstane görevlililerinin hastasıı tansiyonun normale dönmeden senin çıkışına izin vermemeleri gerekti..

Bende anestezi aldıgım dönemde 1 saat gözetim altında tuttular tansiyon normale döndü gönderdiler eve ama senin bayaga sıkıntılı geçmiş bulantı .Allah yardımcın olsun:Saruboceq:Allahım emeklerinin karşılığını yüzünü güldürsün inşallahh:Saruboceq:

sağolasın balsurat.....zaten hemşireler bir dakika ayrılmadı başımdan..3 tane serum yedim.tansiyon 9 a kadar çıktı da öyle gönderdiler....pazartesiden beri kaç defa aradılar nasıl oldun diye....ben biraz istisnayım canım.....akannehir

sabom canım gözünaydın tatlım inşallah hayırlı haberler verirsin yine bizlere senin adına çok sevindim hayatım.

Back