lk Gz arm Bir taneme..

mavi canım geçmiş olsun biraz kötü geçmiş ama maşallah yumoşların iyi canım. inşallah sonu güzel olacak ve bun lar bir anı olarakkalır sana canım. hakkında hayırlısı olsunnnnn

saboli ve kelebeğim maşallah yarışmı yaptınız kız 20 lerde yumoşlar kalitelilerde iyi çok şükür toplama işini atlatmışsınız darısı transfere inşallah bir tutunurlar pir tutunurlarda 9 ay boyunca ikizleriniz sizleri bırakmazlar canlarım. allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı olsunnnnn

mavi0 sana da geçmiş olsun canım.transferin ne zaman???

teşekkür ederim kelebek....bugün gittim transfer için ama elim boş döndüm maalesef...doktor kan değerim düşük olduğu içinve ben tam olarak toparlanamadığım için yapmadı transferi.....birdaha ki aya kalsın dedi...ben ne olursunuz yarın yapın dedim,ısrar ettim..en sonunda cuma gel eğer iyi olursan yaparız dedi.......yani blast embriyo transferi olacak......inşallahhhhhhhhh bebeklerim dayanabilirler o zamana kadar...ve sonrasında da beni 9 ay bırakmazlar ALLAHIM YARDIM ET ÇOK KORKUYORUM....BLAST EMBRİYO AVANTAJ MI DEZAVANTAJ MI BİLMİYORUM:uhm:

mavi canım geçmiş olsun biraz kötü geçmiş ama maşallah yumoşların iyi canım. inşallah sonu güzel olacak ve bun lar bir anı olarakkalır sana canım. hakkında hayırlısı olsunnnnn

ÇOK SAĞOL CASPER İNŞALLAH CANIM.....HERŞEY BEBİŞLER İÇİNHAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN

bugün 8. günüm hergün doktora kontrole gidiyorum sabah e2 için kan veriyorum 14:30 dada muayene ve sonuç için bekliyorum. ev hastaneye uzak kalıyo o yüzden anneme geçiyorum eve gelişim geç oluyo haliyle sağı topla solu topla saat 12 oluyo düşüp kalıyorum hemen yatağa. aklım topikteydi dün ama gelemedim bir türlü.
benim yumoşlar bir taraf hızlı bir taraf yavaş gidiyomuş o yüzden 2 gündür dozu 225 ten 50 ye düşürdü doktorum. bekliycez hayırlısı ile zemuszemus

casper seninde tedavin hayırlı olsun canım....allahım uğraşlarını boş çıkarmasın....en güzel yumoşlar en güzel bebişler olsun inşallaaaaaaaah...:CüvCüv:

Demin tek tek alıntı yaptım ama hepsi silindi mafoldumben

kelebeem nasılsınnnanlatsana neler yaşadın ben anlattım detaylı kaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun canım.....
avantaj diyorlar ama bilemiyorum....

aa buraya yazmıştım bişiyler okumadın mı?
diğer topiğe de yazmıştım dur kopyalıyayım....

hala kasıklarım ağrıyor.
otururken zorlanıyorum yaa.
o yüzden uzanıyorum.
eşim laptobu getirdi akşam öyle girebildim...

22 yumurtayı işleme almışlar.16 sı döllenmiş Allaha çok şükür.....
yarın tekrar arayacaklar.büyük ihtimalle cumaya transfer olur....

canım hastanede bu kadar ağrım yoktu.iğneye gerek görmediler.midem de bulanmıyordu.hastaneden çıktık ben soğuk soğuk terlemeye başladım.eve nasıl geldik anlamadım daha arabadan inmeden istifra etmeye başladım.neyseki poşetlerim hazırdı.etrafı batırmadım... :kedi:
esra hanımın günüymüş.o gün tek opu benmişim.senin için kapattık burayı dediler.bayağı bir güldük.ortam çok güzeldi.gülerek bayıttılar beni desem yeridir.anestezist kolumda damar yolu bulmakta zorlandı bıraz.damar kalmamış yaaa eroine mi başladın dedi...
bayağı güldük.... kaydirigubbakcemile3
dedğim gibi hastanede çok rahattım ama çıkar çıkmaz fenalaştım.... kafamçokkarıştı

ha bir de sabah çok komikti.saat 9 ben uyuyorum hala.ev telefonu çaldı bir bayan sesi.ısrarla kimle görüşüyorum diyor ben de ısrarla kimi aradınız diyorum.hatta sinirlendim çıkışacaktım kadına.hiç hastaneden aradıkları aklıma gelmiyor.başkentten embriyolog...... deyince zınkkkk diye aklım başıma geldi....şeyy pardon falan yaptım ama...
yaa embriyoloğu dövecektim telefonda.... :roflol:

Son düzenleme:
Şükürler olsun iyiym canım :Saruboceq:
kanamam yok ağrımda yok fazla :Saruboceq:
yarını iple çekiyorum dün gece uyuyamadım hep uyandım ara ara acaba şimdi yuoşlar napıyolardır diye :asigim:
Sonumuzda böyle güzel olsun inşallahhhhhhhhhhhh
:Saruboceq:
opuyorumnanaktan

Az evvel telefon geldi
Yarın öğlene doğru transfer için arayacaklarmış :Saruboceq:

Kelebeem haber bekliyorum sendenn
Şeniz

iyiyim bende canım sağolasın
kelebemin 22 yumoşundan 16 sı döllenmiş bu sabah 9 da embriyolog aramış ama ne demiş bilmiyorum hadi kelebek gel artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…