• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lk Gz arm Bir taneme..

cicilerde alınmış sabom bayram içinmi yoksam hastane içinmi bişiler aldın kız.
bayrama kadar transferini yapılmış oluyo dimi kızlar

oooo ben erinmanlara döndüm valla...hatta aspirin kullanıyorum diye daha bir morardı kolllar....sol kolumda 5 cm çapında artık morluk demeyim siyahlık var resmen......

gayet iyi gidiyorsun maşallah.....:nazar:

kızlar hiç anlatmadım burada da aklıma geldi ayın 9 unda tedavimin ilk günü e2 için kar verdim 14:30 d çıkacak dediler saat 17 ye kadar bekledik hala yok labaratuvarda sorun olmuş da eşim hastane de sekreter ile kavga etti 10 dakka diye diye beklettiler bizien son saat 17: 10 oldu yürü gidiyoz dedi eşim ve hastaneden çıktık eve gitmeye başladık benim moral bozuldu ağladım ağlayacam eve gidiyoruz yolda eşim doktoru aradı cepten ayıp olmasın diye haber vermek için biz iptal ediyoruz tedaviye başlamıyoruz diye doktor telefonda eşimi ikna etti yoldan geri döndük hastaneye öyle başladık tedaviye biliyomusunuz az kalsın kalıyodu yaaaaa.

Kızlar ben pc yi açık unutup uzanmışım eccükte uyumuşum :kedi:
Hakkızını helal edin
Kocişte bağrıp duruyor sabah erken kalkıcaz diye gitsem iyi olucak
Allaha emanet olun emi canlarım Şeniz
Kelebeem anestezi anında aklımda olucan sırnaşık şey aynı anda sırnaşık şey öptümmmmmmm
opuyorumnanaktan

tamam sabomm..... kaydirigubbakcemile5
ben de yatıcam yavaş yavaş..... mirmirmirmir
sen de benim aklımda olcan bacuummmm...... Şeniz
Allah kolaylık versin sana da bana da.... opuyorumnanaktan

kızlar hiç anlatmadım burada da aklıma geldi ayın 9 unda tedavimin ilk günü e2 için kar verdim 14:30 d çıkacak dediler saat 17 ye kadar bekledik hala yok labaratuvarda sorun olmuş da eşim hastane de sekreter ile kavga etti 10 dakka diye diye beklettiler bizien son saat 17: 10 oldu yürü gidiyoz dedi eşim ve hastaneden çıktık eve gitmeye başladık benim moral bozuldu ağladım ağlayacam eve gidiyoruz yolda eşim doktoru aradı cepten ayıp olmasın diye haber vermek için biz iptal ediyoruz tedaviye başlamıyoruz diye doktor telefonda eşimi ikna etti yoldan geri döndük hastaneye öyle başladık tedaviye biliyomusunuz az kalsın kalıyodu yaaaaa.

canım vardır bunda da bir hayır.... yerimseniben :emir_bebek:

kıslar Allah yardımcınız olsun
dualarım sizlerle inşallah herşey yolunda gider
sizin kadar olmasanda sizin adınıza gerçekten çok heyecanlıyım
kendi yaşadıklarım geldi bi an aklıma
inşallah sonunuz pozitif olur canlarım

gorsel_dua1.jpg

Sabomm sümeyyem canım benimm Şuanda yumoşlarınn toplanmıştırr.Allahın izniylee bugün yumoşların döllenicekk ve bir kaç gün sonraa sana tutunucaklarr Allah izini ederseee.iNANIYORUMKİİİ HAmileee kalıcaksınnnnn buna yürekten inanıyorumm hissediyorum.Allahım sen sabo arkadaşımızın emeklerinin karşlığında yüzünü hayırlı evlatlarla güldürürsün inşallahh.Sen herşeyin en iyisi bilen rabbim sen arkladaşımızın dualarınıı kabul edersin inşallahh.Bu mübarekk gündee duaları kabull et.Seni çokk sefiyomm sabomm :asigim:

kizlar dualarim sizlerle bu vakitlerde cikmis olmalisiniz galiba
insallah yumoslariniz guzel guzel dolleniyordur ve cok guzel size tutunmak icin bekliyorlardir
allah yardimciniz olsun

herkese merhaba.... dün yumoşlar toplandı ama ben mahvoldum kızlarr....benimle birlikte 4 kişinin toplandı onlar bir saat içinde gittiler,ben 5 e kadar hastanedeydim...tansiyonum 5e 3 olmuş,ayağa kalkamadım...her kalkmaya çalışışımda ya bayıldım yada istfra ettim:bbo:....süründüm resmen.....bünyem kaldırmadı anesteziyi...doktorum bile çok şaşırdı olanlara...biraz iyi hissedince eve geldk,ben salak yine dayanamadım apartmanın önünde yerlere oturdum ve yine çıkardım...eve geldik iki dakika sonra küüüüt yine bayılmışım....eşim çok korktu kızlaaaar.neyse şimdi toparladım biraz..sakın bunu okuyanlar korkmasın..bana has bi saçmalık bu,olmıycak işler beni bulur hep zaten.....

gelelim yumoşlara 12 taneymiş...azönce aradılar 8 tanesi kaliteliymiş ve 7 tane miniğim olmuşşşşşş....kurban olsun annesi onlara....:emir_bebek::emir_bebek:hayırlısıyla tam iyileşirsem yarın bebişlerimi bana koyacaklarrrrdelikafadulden....sabo ve kelebek sizin yumoşlarda toplanmıştır heralde...hayırlı olsun güzeller...akşma yazarsınız belki kaçar tane olduğunu...inşallah mayısta onlar kucağımızda mis kokularını içimize çekiyor oluruzzzzzzzz...opuyorumnanaktan

kizlar allah yardimciniz olsun insallah sira transfere geldi insallah pozitifi gorursunuz dualarim sizlerle

mavi hayırlısıyla yarın iyileşirsin bebişlerini alıp evine gelirsin inş..
kelebeem saboom hadi bekliyoruz gelin hayırlısıyla inşş

kızlar ben geldim.çok ağrım var.....işlem sonrası istifra ettim midem hala kötü...26 yumurtam olmuş kaçı kaliteli , embriyolar ne durumdalar yarın öğrenicem.....ınşallah bu sefer embriyolar kaliteli olur....
Kadir geceniz mübarek olsun......Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah......

Çok ağrım var kalamıycam daha fazla.......

kızlar Allah mübarek günde dualarımızı kabul etsin...
kelebek sabooom dualarımdasınız

Back