lk Gz arm Bir taneme..

Evet canım tam üstüme bastın kaydirigubbakcemile3

Kiz Allah iyiligini versin emii ...kaydirigubbakcemile
Ben de merak ediyordum seni .. Sanirim tedavisini bir dahaki aya erteledi diye düsündüm ...

Canim benim yaa ... :1hug: Yumoslar toplandi mi ? Son durumlar nasil ??

Rabbim muvaffakiyetler nasip eylesin ... Emeklerinizin karsiligini versin .. :Saruboceq:

Hadi bakalim güzel haberlerinizi bekliyorum cifter cifter ... hihoyyyt hihoyyyt

Nasipse ben de Ramazan sonu gibi baslarim sanirim ... Benimkisiler hala gelmedi ..:sm_confused:

kızlar yarın için size bol şans diliyorum. umarım herşey yolunda gider. saboli canım anesteziden korkma sadece sonrasında benim biraz bulantım olmuştu okadar...dualarım sizinle.. bu arada yarın kadir gecesi çok güzel bir günde oluyor işleminiz..

hayırlısı olsun sılam.....kırmızıları taktıkça gelmez....takma kafana.....

Yok canim aslinda takmiyorum .. Hatta benim icin daha iyi diye düsünüyorum .. Ramazan ayini noksansiz tamamlamis olucam böylece ...
Herseyin hayirlisi ...

Sen tedavini nerede yaptiriyorsun ? Kacinci tedavin ? Kullandigin ilaclar neler ? Merak ettim bilgi verir misin mahsuru yoksa ? ...

Yarin büyük gün ... Rabbim Kadir gecesini evladinla paylasacagin hayatinin ilk gecesi eylesin ... Bütün yumurtasi toplanacaklar ve transferi olacak arkadaslarim icin de ... Şeniz

Canım :1hug: demek tanıyamadın beni kaydirigubbakcemile3
tedavi aşamasını sormuşsun nasipse yarın sabah 10da toplama işlemi var
inşallah her şey yolunda gider bir problem olmaz :Saruboceq:
inşallah sende en kısa zamanda başlarsın tedavine vede kavuşursun yavrucuğuna inşallahhhhhhhhhh :Saruboceq:
duamdasın canım
opuyorumnanaktan

Teşekkürler femalexx opuyorumnanaktan

teşekkür ederim...Evet çok anlamlı bir gün...Allah nasip eder inşallah......

ben şu an adana başkent üni. hastanesinde tedavi oluyorum.bu normal sikluslu 4. tedavim.bir tane de dondurulmuş tedavim var.
pcoluyum,sağ tüpüm yok (dış gebelik sebebiyle alındı), eşim azospermi....
daha önce 1 dış gebelik bir de iki keseyle başlayıp tek bebekle devam eden bir gebeliğim oldu.fakat oğlumu antifosfolipit antikoru sebebiyle (bir çeşit pıhtılaşma) 21. haftada kaybettim.
uzun protokol uygulandı bana.
adetin 21. gününden itibaren lucrin ve solgarın antiaging formulasını kullandım.
adetin 2. günü puregona başladım.yanında prednol ve coraspirin de başlandı.
dün pregnil 5000 yaptırdım.ve sanırım yarından sonra kan sulandırıcı iğneye de başlıycam.....

Aminn .....rabbim herkesin duasını kabul eder inşallah......

kısss ..... kaydirigubbakcemile
hallettim...... :kedi:

sen ne yaptın cicilerini aldın mı bakimm...... :hulya:

Aldım bişiler :kedi:
Aslında fazla dolaşmadım normal halimle olsam iki katı daha gezzsem yorulmazdım ama bugün çok yoruldum sanki ya mirmirmirmir
inşallah yumoşlar sağlamdır
kaydirigubbakcemile3

sağlamdır... zemuszemus
bişiy olmaz Allahın izniyle.....

sabo son 40 dk.....bişiy yemek içmek yok sonra.... cokacimcoook

sağlamdır... zemuszemus
bişiy olmaz Allahın izniyle.....

sabo son 40 dk.....bişiy yemek içmek yok sonra.... cokacimcoook

Deminden beri su içiyom bende zemuszemus
12ye kadar içicem kaydirigubbakcemile3

yarın neler götürcez kelebekim
sengözlerimebaksanab

butterfly ve sabolim canlarım yarın yumoşlar toplanıyo dimi. allah yardımcınız olsu hakkınızda hayırlısı olsun güzel güzel kaliteli yumoşlar inşallah. ben yarın akşam alırım ancak haberlerinizi dularım sizinle canlarım.

sağol casper...opuyorumnanaktan
senin muayene vardı bugün nasıl geçti anlatsana....kaydirigubbakcemile

Sağolasın caspırımmmmm Şeniz

Deminden beri su içiyom bende zemuszemus
12ye kadar içicem kaydirigubbakcemile3

yarın neler götürcez kelebekim
sengözlerimebaksanab

valla ben eşofmanlarla gidyorum.çünkü opudan sonra ve transferden sonra hep üşürüm.hastane önlüğünü çıkardıktan sonra giyiniyorum.rahat ediyorum...en önemlisi ayaklarım üşür.çorap alıcam yanıma.ıslak mendil, peçete,ped.,yedek çamaşır....

başka bişeye gerek yok.zaten işlemden 1-2 saat sonra taburcu ediyorlar....

Ok canım hihoyyyt sağolasın hihoyyyt

kontrolüm iyiydi kızlar yanlış anlamadıysam 10 yumoş olmuş solda 1 tane idi 3 tane olmuş sağda 6 tane en büyüğü 11,6 - 10 - 9 boyutları

sabah gene kontrolüm var e2 tahlilim var. kasıklarda ağrılarım başladı. sabah ayrıca başka bir iğneye başlıyorum çatlatmama iğnesi heralde şimdilik bu kadar. her şey çocuk için bakalım yarın neler diyece doktor.

kızlar her kontrolde e2 ye bakılıyo kollarım kan vermekten delik deşik oldu. bu normalmi sizdedemi yle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…