Evet canım tam üstüme bastın kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun sılam.....kırmızıları taktıkça gelmez....takma kafana.....
Kiz Allah iyiligini versin emii ...kaydirigubbakcemile
Ben de merak ediyordum seni .. Sanirim tedavisini bir dahaki aya erteledi diye düsündüm ...
Canim benim yaa ... :1hug: Yumoslar toplandi mi ? Son durumlar nasil ??
Rabbim muvaffakiyetler nasip eylesin ... Emeklerinizin karsiligini versin .. :Saruboceq:
Hadi bakalim güzel haberlerinizi bekliyorum cifter cifter ... hihoyyyt hihoyyyt
Nasipse ben de Ramazan sonu gibi baslarim sanirim ... Benimkisiler hala gelmedi ..:sm_confused:
Teşekkürler femalexx opuyorumnanaktankızlar yarın için size bol şans diliyorum. umarım herşey yolunda gider. saboli canım anesteziden korkma sadece sonrasında benim biraz bulantım olmuştu okadar...dualarım sizinle.. bu arada yarın kadir gecesi çok güzel bir günde oluyor işleminiz..
kızlar yarın için size bol şans diliyorum. umarım herşey yolunda gider. saboli canım anesteziden korkma sadece sonrasında benim biraz bulantım olmuştu okadar...dualarım sizinle.. bu arada yarın kadir gecesi çok güzel bir günde oluyor işleminiz..
Yok canim aslinda takmiyorum .. Hatta benim icin daha iyi diye düsünüyorum .. Ramazan ayini noksansiz tamamlamis olucam böylece ...
Herseyin hayirlisi ...
Sen tedavini nerede yaptiriyorsun ? Kacinci tedavin ? Kullandigin ilaclar neler ? Merak ettim bilgi verir misin mahsuru yoksa ? ...
Yarin büyük gün ... Rabbim Kadir gecesini evladinla paylasacagin hayatinin ilk gecesi eylesin ... Bütün yumurtasi toplanacaklar ve transferi olacak arkadaslarim icin de ... Şeniz
Kelebeeeem opuyorumnanaktan napıyon
Ağda işi halloldu mu kaydirigubbakcemile3
kısss ..... kaydirigubbakcemile
hallettim...... :kedi:
sen ne yaptın cicilerini aldın mı bakimm...... :hulya:
sağlamdır... zemuszemus
bişiy olmaz Allahın izniyle.....
sabo son 40 dk.....bişiy yemek içmek yok sonra.... cokacimcoook
butterfly ve sabolim canlarım yarın yumoşlar toplanıyo dimi. allah yardımcınız olsu hakkınızda hayırlısı olsun güzel güzel kaliteli yumoşlar inşallah. ben yarın akşam alırım ancak haberlerinizi dularım sizinle canlarım.
butterfly ve sabolim canlarım yarın yumoşlar toplanıyo dimi. allah yardımcınız olsu hakkınızda hayırlısı olsun güzel güzel kaliteli yumoşlar inşallah. ben yarın akşam alırım ancak haberlerinizi dularım sizinle canlarım.
Deminden beri su içiyom bende zemuszemus
12ye kadar içicem kaydirigubbakcemile3
yarın neler götürcez kelebekim sengözlerimebaksanab
valla ben eşofmanlarla gidyorum.çünkü opudan sonra ve transferden sonra hep üşürüm.hastane önlüğünü çıkardıktan sonra giyiniyorum.rahat ediyorum...en önemlisi ayaklarım üşür.çorap alıcam yanıma.ıslak mendil, peçete,ped.,yedek çamaşır....
başka bişeye gerek yok.zaten işlemden 1-2 saat sonra taburcu ediyorlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?