lk Gz arm Bir taneme..

Kelebeğim ben çok heycanlıyım ya :çok üzgünüm: heycanımı yenemiyorum mafoldumben birazda korkuyorum aslında anesteziden :a015:

ne yalan söyliyim bende çok korkuyorum ama yaptıranlar hiçbişi hissetmiyeceğine garanti veriyolar canım. allahda yardımcımız olur. rabbim büyük inanıyorum çok güzel şeyler olacak sabommmmmmmmmmmm. sende maşallah pozitifsin bu pozitifliklede gelecek bebişin yada bebişlerinnnnnnn

ama bu heyecanı yaşamak bile güzel canım ya en azından umudumuz var sabommmmmmzemuszemus

caspırımm :kedi:
canımsın ne güzel şeyler yazmışsın :asigim:
inşallah bitanem peşimizden geliceksin Allahın izniyle
:Saruboceq:

Kelebeğim ben çok heycanlıyım ya :çok üzgünüm: heycanımı yenemiyorum mafoldumben birazda korkuyorum aslında anesteziden :a015:

canım ben de heycanlıyım hatta bazen kalbim çarpıyor....Ama bebeğime biraz daha yaklaştığımı düşünüp mutlu oluyorum sakinleşiyorum.....kaydirigubbakcemile5
anestezinin korkulacak hiç bir tarafı yok.zaten aldığımız anestezi işlem kısa olduğu için hafif oluyor.drlar buna yarı uyku diyor.Ama hiç bişiy hatırlamıyorsun....ben hep odaya geldikten sonra güzel bir uyku çekmişim gibi uyandım.....no stres............... lmaz:

canım bak sana ne anlatıcam..... delikafadulden

dün biliyorsun gece 11:30 da çatlatma iğnem vardı.ilacın kutusu yok daha önceki tedavimden kalmıştı. 1 toz 1 su ya ben hep son kullanma tarihi olarak suya bakmışım.... akannehir
tozun tarihi geçeli 7-8 ay olmuş.... akannehir
son anda evden çıkarken farkettim...önce bir elim ayağım titredi pregnil çok kolay bulunmuyor. ama sonra dedim ki rabbim sen bilirsin...eğer benim bu ilacı bulmam kısmette varsa pazar pazar hem de gece nasıl olsa bulurum dedim....
veeeeeeeeee gittiğimiz 2. nöbetçi eczanede buldum.hem de tek kutu kalmış..... kaydirigubbakcemile5
ilacı aldık ve tam saatinde 11:30 da yaptırdım....... :lepi:

Eşim eve gelince şükür namazı kıldı.hala inanamıyorum.....

Rabbim ol dedikten sonra herşey olur............

selam kızlar heyecan dorukta bakıyorum oh oh maşallah..
kelebekim canım benim ALLAHIM denk getiriyor işte ne güzel her işiniz kolaylansın inşş

Kelebeğim :kedi:
anesteziiyi ilk kez alacağım için bukadar heycan yaptım :kedi: yoksa korkum yok hiçbirşeyden Allahın izniyle :Saruboceq:

Akşam olanlara gelince baya bi heycan yaşamışsınız ama sonu güzel bitmiş şükürler olsun :Saruboceq:
Keşke hepsini tek tek inceleseydin son kullanma tarihlerini filan laelaelaelaelae
şükürler olsun iğnelerimiz bitti şu toplama işinide güzel güzel atlatsak :Saruboceq:
Her şey güzel olucak inşallah :asigim:
bu smile yeni galiba :hulya: pek şeker sırnaşık şey
ismide hülyaymış memnun oldum hülya smiley
vereliniortak kaydirigubbakcemile3

selam kızlar heyecan dorukta bakıyorum oh oh maşallah..
kelebekim canım benim ALLAHIM denk getiriyor işte ne güzel her işiniz kolaylansın inşş

sabom nerdesin casper sende yoksun canım nasılsınız

Pinkimm :asigim:
dün gece fazla gelemedim yemekteydik
bugünde şöyle bi dolanayım istiyorum çarşıda .. evde durunca sıkılıyorum belki biraz stres atarım kaydirigubbakcemile2

Yarın gelebilirmiyim hiç bilmiyorum kızlar
kayınvaldem aşılama yaptırıyoruz sanıyor kaydirigubbakcemile3 tüp bebe yaptırdığımızı kimse bilmiyor görümcem hariç ..

Tutturursa gel bende kal bu akşam diye oraya gidebilirzi bi ihtimal yada ben geleyim derse onun yanında nete giremem büyük ihtimalle
beni merak etmeyin olur mu tatlişkolarım
opuyorumnanaktan

Butterfly's zahmetli , mesakkatli , sabir isteyen ki ; sonunda Allah` in izniyle evladina kavusacagin tedavin hayirli ugurlu olsun canim ...

Rabbim su mübarek ay hürmetine bizleri duasi kabul olunan kullarindan eylesin ...

Insallah hersey yolunda gidecek ... Ve senin de hamis arkadaslarimiz gibi burdan bizlere müjdeler verdigini duyacagiz canim ... :1hug:

Kalbim , dualarim seninlee ... opuyorumnanaktan

canım kutu olmaması beni yanılttı.kutunun üzerinde tek tarih oluyor ya...ne bileyim ben tozun tarihi ayrı suyun tarihi ayrı....neyse iyi bir ders oldu bu bana..... :kedi:

İnşallah atlatıcaz hayırlısıyla....... kaydirigubbakcemile5

sağol canım....eskilerden bir kaç kiş kaldık buralarda mutlu son bekleyen....İnşallah rabbim bizlerin de yüzünü güldürür.....
Dualarına tüm kalbimle Aminnnn diyorum..Çok sağol..... opuyorumnanaktan

Kelebeğim benim çıkmam gerekiyor akannehir
tekrar görüşebilir miyiz bilmiyorum ama fırsat bulduğum ilk anda girip haber vericem mutlaka opuyorumnanaktan
Allaha emanet ol inşallah her şey yolunda gider :Saruboceq:
mavi0 ve casper canlarım sizinde tedavileriniz sorunsuz ilerler inşallah Şeniz

çokkkkk özlücem
opuyorumnanaktan

sabommm Allaha emanet ol canım.ınşallah herşey güzel olacak...fırsat bulur bulmaz gel..merakta bırakma bizi..........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…