lk Gz arm Bir taneme..

bugün adetimin 12. günü.....11 gün puregon yapmış oldum...

bu tedavimde benim de dozajım hiç değişmedi.....endişelenme....bırak bunları dr un düşünsün...........
sana düşen beslenmene dikkat et, moralini yüksek tut, dr un söylediklerini harfiyen uygula ve gerisini Allaha havale et.....
Rabbim gönlündekini versin.....

11. gündsiniz ha 14. gün toplanmış olacak
benim 4. günüm bugün demekki bayramın 3. günü yada hemen bayram sonrsı toplanır benimkilerde zemuszemuszemuszemus

yazını okurken gözlerim doldu
inş. bebeğin gelir cnm
çok üzülüyorum böyle durumda olanlara
rabbim en kısa zamanda sanada versin inş.

Hadi bakalım herkes yataklara kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
İyi geceler tatlişkolarım
opuyorumnanaktan

11. gündsiniz ha 14. gün toplanmış olacak
benim 4. günüm bugün demekki bayramın 3. günü yada hemen bayram sonrsı toplanır benimkilerde zemuszemuszemuszemus

hiç belli olmaz.kişiye göre değişiyor çünkü....
saboyla benim herşeyimin aynı olması tamamen tesadüf.......

hiç belli olmaz.kişiye göre değişiyor çünkü....
saboyla benim herşeyimin aynı olması tamamen tesadüf.......

lmaz: lmaz: lmaz:
Bu sırrı daha fazla saklamayıl artık lmaz:
Kardeş olduğumuzu herkese açıklayalım artık ne dersin
kaydirigubbakcemile3

çok sağol canım kızım hakkındaki dileklerin için evet çok mu çok sabrettim gülerken bile ağlıyordum her zaman inşallah 2 tane tutar yumoşların çok çok toplanır inş allah hepinize verir bu dünyanın en zor ve an güzel olayını kızımın gaz sancıları çok sürekli ağlıyor ve gece uykusuzluğu çok zor ama yinede herşeye değer o yüzden zor dedim ben erol tavmergende çok tedavi gördüm en son geçen senede egede tüpyapmıştık zaten tüp ten 5 ay sonra kendiliğinden oldu allah hepinizin yanınızda olsun inşallah bu mubarek günlerde:1hug:a.s.

günaydııın millet....kimse yokmu?herkes uyuyormu yaaa?yarın yumoşlar toplanacak çok heyecanlıyım....okuldan izinde almadım daha önce pazar demişti doktor...ne yapcam öğrencilerimde gelcekti tanışcaktık miniklerle...acaba yarın pijama götürmek gerekirmi ki:uhm:bilen var mı?

casper kaçıncı gün yumş toplandığını merak ettin sanırım ...bu kişiye göre değişiyor ama benim iğneler başladıktan sonra 13. güne denkglıyor....ama adetin 16.günü oluyor...hadi hayırlı olsun tedavin.....bu arada avatar yaptım kendime :lepi:ne zamandır bi keşfedememiştim...acemilik işteekaydirigubbakcemile3

sali gunu dualarim sizinle kizlar ve yumoslarinizla allahin izni ile bu is tamamdir ayni gunde dogurun emi
biri kiz biri erkek besik kertigi yapin bide ne guze

kelebek sabom canlarım benim salı günü dualarım sizinle

sağol pinkim.sen de benim dualarımdasın............ opuyorumnanaktan

sali gunu dualarim sizinle kizlar ve yumoslarinizla allahin izni ile bu is tamamdir ayni gunde dogurun emi
biri kiz biri erkek besik kertigi yapin bide ne guze

canım...... :1hug: inşallah ...Amin....... :ecrin_bebek:

Kelebeğim ben çok heycanlıyım ya :çok üzgünüm: heycanımı yenemiyorum mafoldumben birazda korkuyorum aslında anesteziden :a015:

sağol bitanem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan canım sennde allah yardımcın olsun dualarımız seninle canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…